FANISTELROOY Ιανουάριος 31, 2011 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Nαι αυτο ξερω και γω....εψαχνα και ενα τοπικ που το ελεγε αλλα δεν το βρηκα.Εγω ειμαι προς το samsung, με μονο ενδιασμο οτι εχει καμερα 0.3ΜΡ σε σχεση με το αλλο που εχει 1.3ΜΡ, που ειναι αρκετα χρησιμη οταν το νετμπουκ το παιρνεις για χρηση skype κατα 80%. Για την μπαταρια οι διαφορες ειναι μικρες, το ενα κοντα 6ωρες και το αλλο 8, αλλα σιγουρα πολυ περισσοτερο απο τις 2.5 του ΙΒΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιανουάριος 31, 2011 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Nαι αυτο ξερω και γω....εψαχνα και ενα τοπικ που το ελεγε αλλα δεν το βρηκα.Εγω ειμαι προς το samsung, με μονο ενδιασμο οτι εχει καμερα 0.3ΜΡ σε σχεση με το αλλο που εχει 1.3ΜΡ, που ειναι αρκετα χρησιμη οταν το νετμπουκ το παιρνεις για χρηση skype κατα 80%. Για την μπαταρια οι διαφορες ειναι μικρες, το ενα κοντα 6ωρες και το αλλο 8, αλλα σιγουρα πολυ περισσοτερο απο τις 2.5 του ΙΒΜ. Ας παρει μια εξωτερικη καμερα τοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 31, 2011 Author #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Για το samsung βρηκα οτι εχει DDR3 SDRAM - 667 MHz.... υπαρχουν DDR3 τοσο χαμηλα;edit:οντως υπαρχειhttp://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200011991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιανουάριος 31, 2011 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Τα περισσοτερα νετμπουκ εχουν μεσα ενα σλοτ για μνημη.Βαζεις αργοτερα μια δυαρα και εισαι κομπλε απο μνημη.Δεν νομιζω αλλωστε να παιρνει και περισσοτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.