Jump to content

Την ψηφο σας !

Paintstar

Recommended Posts

Τι αστο, πέρα τις ασχετοσύνης σου και του οχαδερφισμού σου, προσβάλεις μετά λες κάτι άσχετο τελείως άκυρο από το μυαλό σου. ρε man τι πίνεις?

έχεις "σπαμαρει" όλο το thred και δεν έχεις πει απόλυτος τίποτα

PRIZES

The Winner of the contest will receive a free DYE NT™ with their submitted design

Winners will be announced on DYE's website and Our social media outlets

Δεν ξερω καν τι ειναι το DYE NT αλλα πολυ το κραζουμε το παιδι και στην τελικη εαν νικησει κιολας ουτε ενα σκασμο λεφτα θα παρει, ουτε φημη θα κερδισει ουτε τιποτα φοβερο για να τον κρινουμε τοσο αυστηρα

Να ρωτησω και κατι αλλο : Ποσο χρονων εισαι Paintstar? (σημαντικοτατο!)

Ηρεμάααααα...

Πάντως και γω θα διάλεγα με την κρίση μου και όχι επειδή μου το ζητάγανε...

Από την άλλη, τι τσακώνεστε...? Όποιος θέλει το κάνει, όποιος δεν θέλει δεν το κάνει... αλλά αυτό ρε dunkel (αν κατάλαβα) που πήγες και τον έθαψες, δεν είναι σωστό γιατί δεν έκρινες την δουλειά του, αλλά το ότι σε τσάντισε... αν κρίνεις αρνητικά ένα έργο, τότε θα πρέπει να κάνεις και το ίδιο για τα υπόλοιπα για να είναι δίκαιο, αλλιώς ψηφίζεις μόνο αυτό που σ' αρέσει...

Ηρεμάααααα...

Πάντως και γω θα διάλεγα με την κρίση μου και όχι επειδή μου το ζητάγανε...

Από την άλλη, τι τσακώνεστε...? Όποιος θέλει το κάνει, όποιος δεν θέλει δεν το κάνει... αλλά αυτό ρε dunkel (αν κατάλαβα) που πήγες και τον έθαψες, δεν είναι σωστό γιατί δεν έκρινες την δουλειά του, αλλά το ότι σε τσάντισε... αν κρίνεις αρνητικά ένα έργο, τότε θα πρέπει να κάνεις και το ίδιο για τα υπόλοιπα για να είναι δίκαιο, αλλιώς ψηφίζεις μόνο αυτό που σ' αρέσει...

και δεν είναι θάψιμο, έχει μεγάλη διαφορα του "τσέκαρε λίγο αυτό..." με το "ψήφισε το τόσο" και να μην αξίζει το "τόσο".

και έκρινα αποκλειστικά την δουλειά του και την κίνηση του σε σχέση με αυτήν.

ειλικρινά άμα η δουλειά ήταν αντίστοιχη για τα αστερια που ζητάει τότε θα την ψήφιζα και ο ίδιος.

ήμουν πολύ ευθύς και ξεκάθαρος σε αυτά που είπα.

κατά τα αλλα δεν έχεις δει πως μιλάνε άλλοι art directors

Τι μας νοιάζει πως μιλάνε οι "art directors", το ύφος δεν πρέπει να έχει ταμπέλα... απ' ότι έχω δει, συνήθως αυτοί που μιλάνε υποτιμητικά στο πεδίο εφαρμογής τους, είναι αυτοί που συνήθως φοβούνται τους άλλους ή θέλουν να σκοτώσουν από νωρίς κάποιον μελλοντικό ανταγωνισμό (και γενικά έχουν ανασφάλειες)...

Ξέχνα το ότι κάτι ζήτησε, το οποίο αν θες το κρίνεις οκ, αλλά δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα... σκέψου κάθε φορά που κάποιος που δεν ξέρει αλλά προσπαθεί να κάνει κάτι και κάνει ένα thread εδώ, να πέφτουμε οι ειδήμονες και να τον αποτελειώνουμε, αντί να τον βοηθάμε και να τον κρίνουμε εποικοδομητικά... (εδιτ: νομίζω ότι ξέρεις ότι δεν το λέω θεωρητικά, αλλά το πιστεύω και στο μέτρο που μπορώ το αποδεικνύω και εδώ μέσα, γίνεται αλλά δεν θέλουμε)

Dunkel .......πρώτος τον λίθο βαλέτω

ελπιζω η αντικειμενικοτητα σου να μην εξαντληθηκε στον Painstar

βασικά διάβασε μια το τι έγραψα και πες μου τι σε ενοχλεί δηλαδή, γιατί όταν σου ζητάνε να κρίνεις μια δουλειά και μάλιστα καλά χωρίς ούτε καν να σε ρωτάνε και is βάρος άλλων...

...τότε να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την αντίστοιχη κριτική.

θα το ξαναπώ για μια τελευταία φορα, άμα αυτό που έβαλε ήταν για την βαθμολογία του, θα το ψήφιζα και θα έλεγα και bravo.

μέχρι και για 2 αστερια να ήταν θα το περνούσα στο ντούκου.

από την άλλη, οποιος γουστάρει κάνει ότι γουστάρει, πιστεύει και αγαπάει.

αλλα όταν κάτι μπαίνει σε forum, θα συζητηθεί από γκάμα ατόμων.

Nα απαιτείς να είναι θετικοί όλοι "γιατί έτσι" σε forum είναι το λιγότερο αφελές

Εν μερει θα συμφωνησω με τον dunkel...και εξηγω.

στο σημειο που λεει οτι ο καθενας βαζει τον μπατζανακη ξαδερφο φιλο να τον βοηθησει για να περασει σε ενα διαγωνισμο ενω δεν το αξιζει, με φυσικο επακολουθο να μεινει καποιος εξω που δεν εχει μπατζανακη ξαδερφο φιλο και ειναι μεγαλυτερο ταλεντο,εχει δικιο.ειναι αδικια...

τωρα οπως και να το κανουμε οποιος θελει βοηθαει,οι υπολοιποι απλα το προσπερνανε...δεν ειναι αναγκη να τον θαβεις τον ανθρωπο οπως σωστα λεει ο jacoς.

Χμ.

V1.2

attachment.php?attachmentid=35346&d=1244208893

αβαΝταρ για παντα.

btw το thelab logo θελει κεντραρισμα καλυτερο.

δεν θέλει
ε, λιγακι το θελει

αλλα το κλασσικο φοντο με τον κατοπτρισμο εξακολουθει να μ'αρεσει καλυτερα

το ματι μ αν και μυωπικο δεν με ξεγελαει ποτε:p
δεν θέλει σου λέω...

γραφίστας είμαι... άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω ;)

δεν προορίζεται κανονικά για εδώ.. αλλα για το profile μου στο myspace που θα έχει μαύρο background...

Το μάτι του γραφίστα δεν σου λέει ότι η βάση του logo είναι πάνω στην γραμμή των γραμμάτων και όχι στις "ουρίτσες" που κάνουν;

Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε, αλίμονο αν κάθε φορά που δεν άξιζε η δουλειά μας τα εύσημα, αντί για εποικοδομητική κριτική μας πέταγαν ντομάτες.

Ακόμα δεν το έχεις πιάσει; :p

Ως προς το banner δεν είναι κεντραρισμένο αλλά τέσπα, πάει τώρα.

Φαντάσου λοιπόν να σου έλεγα τότε:

"Τι λες ρε καραμήτρο που θα μου πεις ότι είσαι και γραφίστας που δεν ξέρεις που πάνε τα 4 και τα βλέπεις και κεντραρισμένα".

My 2c.

Ακόμα δεν το έχεις πιάσει; :p

Ως προς το banner δεν είναι κεντραρισμένο αλλά τέσπα, πάει τώρα.

Φαντάσου λοιπόν να σου έλεγα τότε:

"Τι λες ρε καραμήτρο που θα μου πεις ότι είσαι και γραφίστας που δεν ξέρεις που πάνε τα 4 και τα βλέπεις και κεντραρισμένα".

My 2c.

δεν θέλει σου λέω...

γραφίστας είμαι... άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω ;)

δεν προορίζεται κανονικά για εδώ.. αλλα για το profile μου στο myspace που θα έχει μαύρο background...

ούτε τώρα σε κάλυψα? ε...

...καραμήτρο?

edit: στην τελική, τη παραπονιέσαι εσύ, το καλύτερο μαγιό σου διάλεξα XD (ο αστρολάβος τι θα έπρεπε να πει δηλαδή?)

''γυναικααα !! ...μην με περιμενετε για φαγητο...θ αργησω !!''

ααααχαχαχαχαχαχαχαχχχχχ ! ! !

Τι αστο, πέρα τις ασχετοσύνης σου και του οχαδερφισμού σου, προσβάλεις μετά λες κάτι άσχετο τελείως άκυρο από το μυαλό σου. ρε man τι πίνεις?

έχεις "σπαμαρει" όλο το thred και δεν έχεις πει απόλυτος τίποτα

κανονικα θα περπε να φας report εφοσων μιλας για προσβολη , αλλα οχι δε παιζω το παιχνιδι σου.

Ασχετο να λες τον αλλον ειναι πολυ ευκολο.Κριση για τον εαυτο μας δεν εχουμε απο οτι βλεπω ε;

Αλλα ξερεις τι γινεται ; επειδη εισαι κακος ανθρωπος απο τι φαινεται ,δεν σε νοιαζει η αντικειμενικοτητα της καταστασης αλλα απο τι φαινεται ηθελες να μειωσεις την δουλεια του αλλουνου και οχι να βοηθησεις.Αραγε σε εναν φιλο σου , μουτζα θα εριχνες παλι και θα τον εκανες ρεζιλι εξευτελιζοντας τον δημοσιως ;

Υπηχαν πολλοι τροποι να πραξεις και να δηλωσεις την ψηφο σου.Εσυ διαλεξες τον χειροτερο.

σπουδαιος τροπος για επαγγελματια με τιτλο κιολας.Σου βγαζω το καπελο φιλε μου.Ευγε και παλι!

Im out , thread ban ας φαω , αλλα με τετοια ατομα ουτε για αστειο δε θελω να συναναστρεφομαι

φιλια

what eva.

http://www.artlebedev.ru/kovodstvo/business-lynch/2011/01/24/

http://www.artlebedev.ru/kovodstvo/business-lynch/2010/12/11/

http://www.artlebedev.ru/kovodstvo/business-lynch/2010/11/29/

ας αφήσουμε εμενα.

ζητα από κάποιον που ξέρει ρωσικα να σου μεταφράσει μερικά πράγματα.

μετά στείλε τους τις ευχές σου.

(ενημερωτικά είναι οι καλύτεροι των καλυτερων και σε όλο τους το team απλά βγάζω το καπέλο και ότι άλλο μπορώ να βγάλω)

lol το παιδί την ψήφο μας ζήτησε (προαιρετικά) και οχι την γνώμη μας...2 σελίδες τώρα μόνο flame....

εγώ σε ψήφισα φίλε μου...άντε καλή τύχη...:):fun:

Καλημερα σε ολους..

Αν θελετε περαστε απο το παρακατω λινκ να με ψηφισετε με 3 αστερακια μηπως καταφερω και περασω στον τελικο !!

Ωραιο σχεδιο,καλη επιτυχια και καλες βολες(πρεπει να ξεσκονισω μου φενεται ενα Tippman 98 που εχω απο παλια:))

Λοιποοον ..και ηρθε η ωρα μου να απαντησω νομιζω ..

Επαγγελματια dunkel_Stern τα συγχαρητηρια μου για την ολη σου συμπεριφορα ! Πραγματικα οπως ειπε και ο GoMaR γελαω με αυτα που λες ! Αυτη η χωρα εχει γεμισει κομπλεξικους και ξερολες και λυπαμαι που το λεω. Και εφοσον κυριε ''επαγγελματια'' ειναι η δουλεια σου αυτη, νομιζω θα καταλαβες πως το 95% των σχεδιων ειναι ενα wallpaper περασμενο στο σχεδιο πανω. Αλλα ξεχασα, εισαι αντικειμενικος. Κανε λοιπον την δουλεια σου και ασε εμενα ως μη αξιοκρατικο ατομο να χωθω με τις γνωριμιες μου .Και ξερεις γιατι ? Γιατι ΜΠΟΡΩ . Τελος γιατι το κουρασαμε.

Για τους υπολοιπους να αναφερω οτι ειμαι 22 και φοιτητης ΤΕΦΑΑ. Χωρις γνωσεις πανω σε ψηφιακο σχεδιο και ολα τα συναφη. Παιζω paintball και κανω την κ@υλα μου ζωγραφιζοντας οτι μπορω να ζωγραφιζω.

Εκανα μια προσπαθεια και ζητησα την ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ. Το dye NT που αναφερεται σαν επαθλο ειναι το καινουριο οπλο της εταιριας το οποιο ο νικητης θα παραλαβει με το σχεδιο του ''εκτυπωμενο'' πανω του. One of a kind. Για καποιον που ασχοληται με το αθλημα ,ειναι σημαντικο.

Ελπιζω να ελυσα τις αποριες σας, και να ζητησω απο ΟΛΟΥΣ ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την στηριξη τοσο στον διαγωνισμο οσο και εδω μεσα.

Οποιος ενδιαφερεται σχετικα με το paintball ας μου στειλει πμ !

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Νικος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.