Paintstar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2011 Καλημερα σε ολους.. Γινεται ενας διαγωνισμος απο μια μεγαλη εταιρια ειδων paintball στην οποια περνω μερος με ενα σχεδιο που εφτιαξα στο χερι. Αν θελετε περαστε απο το παρακατω λινκ να με ψηφισετε με 3 αστερακια μηπως καταφερω και περασω στον τελικο !! Συμπληρωνετε ενα nickname και ενα email , αφηνετε ενα σχολιο (προεραιτκα) και επιλεγετε 3 αστερια ..Vote και ετοιμοι ! το λινκ εδω : Dye Paintball - Custom Gun Contest και το σχεδιο μου ειναι αυτο : Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 27, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 sorry αλλα τσέκαρα 5' το site και βρήκα στην πλακα καμια 20 καλύτερα σχέδια.γιατί να ψηφίσουμε αυτό?προσωπικά σε κάτι τέτοιους διαγωνισμούς δεν περνώ μέρος γιατί είναι γεμάτο από τέτοια σκηνικά που χαλάνε όλο το concept του διαγωνισμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paintstar Ιανουάριος 27, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Σιγα ρε αδερφε δεν σε πιεσαμε ..Οπως βλεπεις σου λεω οτι ειναι η συμμετοχη μου και αν θες με στηριζεις .Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο .Ευχαριστω εκ των προτερων οσους ασχοληθουν !υγ : Το αν ξερω και το κατα ποσο καλος ειμαι στο να ζωγραφιζω αφηστε εμενα και οσους υπολοιπους με γνωριζουν προσωπικα να εχουν αποψη. Ζητω την στηριξη σας. Οποιος θελει βοηθαει, οποιος δεν θελει παρακαλω να λειπουν τα πικροχολα σχολια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Με το συμπαθειο κιολας, αλλα απο την στιγμη που ανοιγεις θεμα, θα εχεις σχολια. Θετικα αλλα ΚΑΙ αρνητικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 27, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Σιγα ρε αδερφε δεν σε πιεσαμε ..Οπως βλεπεις σου λεω οτι ειναι η συμμετοχη μου και αν θες με στηριζεις .Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο .Ευχαριστω εκ των προτερων οσους ασχοληθουν !υγ : Το αν ξερω και το κατα ποσο καλος ειμαι στο να ζωγραφιζω αφηστε εμενα και οσους υπολοιπους με γνωριζουν προσωπικα να εχουν αποψη. Ζητω την στηριξη σας. Οποιος θελει βοηθαει, οποιος δεν θελει παρακαλω να λειπουν τα πικροχολα σχολια.μονο αυτό που έχω στο bold να μην εγγραφες και θα το περνούσα στο ντούκουκαι το σχόλιο το αφίσα επώνυμα εκεί που με παρέπεμψες, επίσης δεν είναι υποκειμενικό αυτό που σου έγραψαΑν θελετε περαστε απο το παρακατω λινκ να με ψηφισετε με 3 αστερακια μηπως καταφερω και περασω στον τελικο !!ενημερωτικά δεν χρειάζεται να γνωρίζεις κάποιον για να δεις το επίπεδο δουλειάς του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paintstar Ιανουάριος 27, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Το οτι απαντησα my friend δεν σημαινει πως δεν τα δεχομαι ..Απο τη στιγμη που το γραφω εξ αρχης ομως πως ειναι η συμμετοχη μου δεν καταλαβαινω την ''επιθεση ''.Ειναι διαγωνισμος παγκοσμιος και σχετιζεται με το hobby μου .Αν ηθελα να κανω διαφημιση του διαγωνισμου δεν θα ανοιγα θεμα σε αυτο το φορουμ .υγ : Οσο για τα υπολοιπα σχεδια ξερω και εγω να ανοιξω photoshop και να περασω πανω στο σχεδιο ενα wallpaper . Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιανουάριος 27, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 υγ : Οσο για τα υπολοιπα σχεδια ξερω και εγω να ανοιξω photoshop και να περασω πανω στο σχεδιο ενα wallpaper .το αυτο ........ειμαι ασχετος με το σπορ και ο διαγωνισμος μ αφηνει αδιαφορο (σορυ φιλε)αλλα με μια ματια τυχαια σε 3-5-6 σελιδες απο συμμετοχες το μονο που ειδα ηταν φωτοσοπιες του δεκαλεπτου (ερασιτεχνη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 27, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 θυμαμαι αντιστοιχο θεμα με το ζουληχτο μωρο..Απορω γιατι δε βγηκε καποιος να πει "γιατι ρε φιλε να ψηφισω το δικο σου μωρο ενω υπαρχουν αλλα καλυτερα ;"(χωρις να υπονοοω κατι για το μελος που ξεκινησε το θεμα με το μωρο ετσι)Εγω δε σε ξερω προσωπικα , αλλα θα σε βοηθησω γιατι ζητας υποστηριξη απο τους συμφορουμητες σου και εκει πρεπει να εστιαστουμε..Ενταξει δεν εισαι τοσο ενεργο μελος , αλλα χαρα στο πραγμα ρε παιδια.Τι ζητησε το παιδι ;Ξερατε απο πριν τον διαγωνισμο η εχετε να χασετε κατι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paintstar Ιανουάριος 27, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Καποιοι το καταλαβαινουν καποιοι οχι.. Δεν ζητησα κατι περισσοτερο :fist: Οσο για το αν ειμαι ενεργο μελος ειναι επειδη ασχολουμαι κυριως με τα του modding περισσοτερο.. Πολλοι απο εσας ισως να με ξερετε και απο το Athens Digital Week Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 27, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 θυμαμαι αντιστοιχο θεμα με το ζουληχτο μωρο..Απορω γιατι δε βγηκε καποιος να πει "γιατι ρε φιλε να ψηφισω το δικο σου μωρο ενω υπαρχουν αλλα καλυτερα ;"(χωρις να υπονοοω κατι για το μελος που ξεκινησε το θεμα με το μωρο ετσι)Εγω δε σε ξερω προσωπικα , αλλα θα σε βοηθησω γιατι ζητας υποστηριξη απο τους συμφορουμητες σου και εκει πρεπει να εστιαστουμε..Ενταξει δεν εισαι τοσο ενεργο μελος , αλλα χαρα στο πραγμα ρε παιδια.Τι ζητησε το παιδι ;Ξερατε απο πριν τον διαγωνισμο η εχετε να χασετε κατι ;Ο άνθρωπος με το μωρό ζητούσε στήριξη κυρίως διότι υπήρχε πραγματικό πρόβλημα/ανάγκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 27, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 ξερω πολυ καλα τι και πωςΑλλα δε καταλαβαινω πραγματικα τον λογο να μη βοηθησετε καποιον που ζηταει βοηθεια για ενα τοσο απλο και ανουσιο θεμα για σας που δεν ασχολειστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 28, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 πιο από όσα έγραψα δεν κατάλαβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 28, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Βρε χαλαρώστε, αν θέλετε τον ψηφίζετε τον άνθρωπο, αν δε θέλετε όχι, δε χρειάζεται να το κάνουμε θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 28, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Μπορώ να καταλάβω να μην γουστάρει κάποιος να βοηθήσει.Δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους ευχαρίστηση αποκομίζει με το να το ανακοινώνει.Έλλειψη πολιτισμού;Συναισθηματική αναπηρία;Γιατί ότι στεναχωριέται στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Paintstar αυτό είναι σίγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 28, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 αξιοκρατία ίσος?το πως παντού οι 99 στους 100 σχεδιαστικούς διαγωνισμούς κανιβαλιζωντε έτσι.Mε αυτόν τον τρόπο έχουν εκδιωχτεί οι περισσότεροι επαγγελματίες από διαγωνισμούς, γιατί η σε κάποιο διαγωνισμό θα έχει κάποιος γκόμενο/γκόμενα, μπατζανάκη, κολλητάρι η τρίτο ξάδερφο στην επιτροπή επιλογής για αυτό θα κερδίσει το σχέδιο του... η θα έχει 60 φιλαράκια που να τον ψηφίσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 28, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 πιο από όσα έγραψα δεν κατάλαβες?εφοσων δε παιρνεις μερος σε τετοιους διαγωνισμους οπως λες και δεν σου κινει το ενδιαφερον τοτε μην ασχοληθεις κανΑλλα οχι μονο ασχοληθηκες αλλα εγραψες δημοσια την γνωμη σου απαξιωνοντας το παιδι ας μη το εκανες καθολου φιλε μου"dunkel_Stern 0,5 asteria giati file mou to concept den exei kamia prototipia kai den xereis oute gia plaka na zografizeis ta vasika. Kai o telefteos logos einai pos me doulia kato tou metriou epipedou zitas filous kai gnostous na se dialexoun etsi xwris logo enw aftomata xanete h axiokratia sto thema pos poli kalitera sxedia den tha psifistoun epidi den itan to idio tixeroi na exoun filous, gnostous h na einai meloi se kapio megalo forum gia na tous psifisei."ευγε μεγαλε μου κριτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 28, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 διάβασε λίγο πιο πάνω το γιατί δεν περνώ μέροςκαι κόψε την ειρωνείαγιατί αυτό που ειρωνεύεσαι, εμενα είναι η δουλειά μου.άμα εσένα δεν σε χαλάει το να είσαι ΛΑΘΟΣ και να στηρίζεις την ΑΔΙΚΙΑ τότε με για σου και με χαρά σου, αλλα είναι ντροπή σου......συναναστρέφομαι καθημερινά με πολλά ταλέντα που δεν είχαν την ευχέρεια όπως εγώ να χωθούνε στην δουλειά από τόσο μικρή ηλικία και ενώ θα μπορούσαν να βγάζουν πολύ καλά λεφτά από διαφορους τέτοιους διαγωνισμούς όπως και να φτιάξουν πολύ καλά το επαγγελματικό τους μέλλον, τρώγονται από τέτοια τυπάκια σαν και εσένα που δεν τους νοιάζεικαι είπα εξαρχής, το να ενημέρωνε για τον διαγωνισμό e.t.c. και από κάτω να έδινε το link απλά για την δικη του δουλειά, τότε ok.αλλα το να προμοτάρει μονο το δικοτου link και να ζητάει μια αντικειμενικά μη αξιοκρατική βαθμολογια, εμενα μου κάνει θράσος του μέσου ελληνάρα που χώνεται στο δημόσιο με την βισματαρα του και δεν τον νοιάζει ο άλλος άμα έχει φάει την ζωή του για αυτήν την θέση Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 28, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 ευγεedit: μαλιστα εγω ειμαι η αιτια που δε βρηκες δουλεια απο μικρος..παντα σε ειχα βαλει στο ματι..(συγχωρεστε με αλλα γελαω πολυ με αυτα κ ας φαω καρτα δε με νοιαζει.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 28, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 ευγεedit: μαλιστα εγω ειμαι η αιτια που δε βρηκες δουλεια απο μικρος..παντα σε ειχα βαλει στο ματι..(συγχωρεστε με αλλα γελαω πολυ με αυτα κ ας φαω καρτα δε με νοιαζει.)τι λες? διαβάζεις πριν τα πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 28, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 αστο ρε μαν , αστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.