Jump to content

Carbon Fiber Pc Case

digitaltiger

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας,αυτον τον καιρο σκεφτομουν να βαψω το κουτι μου (μαυρο χρωμα κατα προτιμηση)και σημερα μου ηρθε μια ιδεα σχετικα με το παρακατω video[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HfswixhCTMM]YouTube - Carbon Fiber Computer Case Vs Aluminum[/ame]

σκεφτικα λοιπον αν ειναι δυνατον να περασω το κουτι με μεμβρανη απο carbon,η μαυρη(οπως π.χ στα αυτοκινητα)αλλα δεν ξερω αν ειναι ενταξει σε αλουμινιο..

btw εχω το κουτι: Thermaltake Armor+Lcs:hmm:

Για να φτιάξεις όλο το κουτί με την αυτοκολλητη μεμβράνη

α) θα φας πολλές ώρες/μέρες για σωστή δουλειά

β) είναι αμφίβολο αν θα καταφέρεις τέλεια κάλυψη

Η μεμβράνη θέλει πολύ θερμοπίστολο για να καθίσει όμορφα σε όλες τις καμπύλες/εσοχές, ενώ φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν κάθεται με τίποτα. Στις επίπεδες επιφάνεις τα πράγματα είναι εύκολα, αλλά όταν αρχίζουν τα τσακίσματα και τα "κρυψίματα" θέλει πολύ υπομονή και τέχνη να το πω ώστε να πάρει ακριβώς το σχήμα που θες (αν το πάρει και αν δεν ξεκολλήσει μετά από κάποιο διάστημα).

Δεν ξέρω αν υπάρχουν "μεγέθη" στο πάχος της μεμβράνης, αλλά αυτή που ξέρω εγώ είναι αρκετά δύσκαμπτη...

Αν πάρει καλο αυτοκόλλητο carbon δεν θα φάς ούτε πολλές ώρες δεν θα κάνει ούτε πολύ κόπο.

Εδώ με το Level One φτιάξαμε το case του.

Όλο με carbon.Απότι είδα στην αφή ήταν τέλειο και κολλούσε απίστευτα εύκολα..

Αυτός μπορεί να σου πει παραπάνω όπως τι μάρκα του κτλπ..

Αν πάρει καλο αυτοκόλλητο carbon δεν θα φάς ούτε πολλές ώρες δεν θα κάνει ούτε πολύ κόπο.

Jason: Stacker 832 +Carbon"]Εδώ με το Level One φτιάξαμε το case του.

Όλο με carbon.Απότι είδα στην αφή ήταν τέλειο και κολλούσε απίστευτα εύκολα..

Αυτός μπορεί να σου πει παραπάνω όπως τι μάρκα του κτλπ..

Όλο με carbon, αγαπητέ Jason, δεν το φτιάξατε (τουλάχιστον απ'ότι φαίνεται στις φωτό...). Φτιάξε μου το μπροστινό Ι/Ο πάνελ με ένα κομμάτι αυτοκόλλητο και θα σε παραδεχτώ.

Φυσικά, συμφωνώ απολύτως μαζί σου ως προς το κομμάτι "καλό αυτοκόλλητο carbon", γιατί όλη η ουσία είναι να βρεις καλοδούλευτο τέτοιο υλικό. Οπότε μιά ερώτηση στον LevelOne θα βοηθούσε πολύ...

Απότι είδες στις fotos νομίζεις ότι μονο στο I/Ο panel είναι το δύσκολο?

Με μπιστολάκη μπορείς να φέρεις ότι κλίση θες εσύ στο αυτοκόλλητο.

Όχι βέβαια, ούτε και είπα κάτι τέτοιο!... Καμία τέτοια δουλειά δεν είναι εύκολη, φαίνεται ότι κοπιάσατε γιατί η εφαρμογή είναι καταπληκτική (φροντίσατε ακόμη και να ταιριάζετε τα "νερά" του carbon στο μπροστινό και στα πλαϊνά καπάκια ή είναι τυχαίο?).

Έχω μπόλικα κομμάτια αυτοκόλλητο carbon, διαφόρων ποιοτήτων: κανένα δεν καλύπτει με ευκολία καμπύλες και σχήματα σαν αυτό του κομματιού που αφήσατε γυμνό στο εν λόγω κουτί (τουλάχιστον όχι χωρίς κόψιμο!). Αν για σχετικά επίπεδες επιφάνειες απαιτείται ένας κόπος α', για τις υπόλοιπες απαιτείται κόπος 10χα' (και μάλιστα χωρίς εγγύηση καλής εφαρμογής). Αυτό λέω!

Έχω δοκιμάσει τόσο σε αυτοκίνητα, όσο και άλλων ειδών επιφάνειες. Είναι κομβικής σημασίας να βρει κανείς "καλή/ευκολοδούλευτη πρώτη ύλη". Δυστυχώς, στην επαρχία δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, στο Αθενς μπορείς να κάνεις και μία γύρα και να τα δεις επιτόπου τι σου κάνει και τι δε σου κάνει.

ΥΓ. Για να μη δημιουργηθεί και καμία παρεξήγηση, το κουτί του LevelOne με το carbon είναι πανέμορφο!

Εν μέρει, εχει δίκιο ο Ερνέστος. Μεγάλες κούρμπες ΔΕΝ γίνονται. Ακόμα και απο τα καλύτερα των υλικών τα οποία ειναι το 3Μ Di-Noc και το Oracal 975. Με μια μικρή επιφύλαξη το δεύτερο (και ας χαρακτηριστώ ιερόσυλος) είναι πιο καλό και καλοδούλετο σαν υλικό και δεν χάνει απο υφή...

Αν και έχω δει 3Μ Di-Noc να κουρμπάρει σε κράνος (!) χωρις ιδιαίτερη δυσκολία. Θέλει πολύ εξοικοίωση, να πετάξεις ΠΟΛΥ υλικό για δοκιμές αλλα όλα γίνονται. Απλά θέλει ζέσταμα οχι με πιστολάκι, αλλα με πιστόλι θερμού αέρα, σε σημείο να πείς οτι "παει, ελιωσε"...

Μπορω να πω οτι ειναι πανεμορφο:T: το κουτι που φτιαξατε και αποτι καταλαβα θα χρειαστει δουλεια για να πετιχω το αποτελεσμα που εχω στο μυαλο μου αλλα εχω χρονο και ορεξη,το μονο που μενει τωρα ειναι οι τιμες...και απο που μπορω να αγορασω...

Χρειάζεται κιάλο δουλειά απλά δεν είχαμε χρόνο να το τελειώσουμε :p

Πιστεύω να υπάρξει update :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.