Jump to content

Εμπειρίες από το πρόγραμμα Erasmus - Φοίτηση στο εξωτερικό

kreach

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus: Σε αδρές γραμμές περνάς ένα εξάμηνο σε μια χώρα του εξωτερικού (εντός ΕΕ)

Περισσότερες πληροφορίες:

Πληροφορίες σε ιστοσελίδα ελληνικού πανεπιστημίου

Η επίσημη ιστοσελίδα

Προσωπικά, δεν έχω λάβει μέρος στο πρόγραμμα αυτό οπότε δεν έχω κάτι να πω. Όμως θα ήθελα πολύ να ακούσω τις εμπειρίες άλλων μελών, καθώς το έχω σοβαρά υπόψιν μου! Όσον αφορά εμπειρίες από "δεύτερο χέρι", δε λέω, να τις περιγράψετε, αλλά περισσότερο ενδιαφέρον έχει πιστεύω να μιλήσουν όσοι το έχουν βιώσει οι ίδοι.

Το 13 τελειώνει αυτο το προγραμμα ξερω ισχύει κατι τέτοιο?

Θα ηθελα να παω και εγω καπου...

Δεν εχω πάει...αλλα

1. δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου αναγνωριστουν ολα τα μαθηματα που θα περασεις ή βαθμος σου (κοινως μπορει να ακουσεις "10 πηρες εκει? αν θες σε περναω με 5 εδω").

2. αμα κρινω απο οσους ξερω να πηγαν...για χαβαλε και "εναλλακτικά" παιχνιδια πολυ καλο...για δουλεια σχετικη με τα μαθηματα...δεν ξερω..

εχω πολλους φιλους που πηγαν, εχω φιλο αυτο το εξαμηνο που ειναι στο essex..

Γενικα, ειναι ωραια, θα δεις αλλα μερη, αλλο τροπο ζωης...

Για τα μαθηματα, ισχυει αυτο για την αναγνωριση..

επισης πολλοι πανε, για ''διακοπες'' και οταν γυρισουν, δεν εχουν κανενα περασμενο μαθημα.

Το erasmus, δινει καποια χρηματα το μηνα, για τα εξοδα σου.

Αλλοι μενουν σε εστιες, αλλοι νοικιαζουν σπιτι(συνηθως 2-3 ατομα μαζι)

Αν ειναι να πας, καλυτερα να πας με καποιον φιλο σου, να εχεις και παρεα..

Τα πραγματα ειναι τερμα απλα. Εχουν παει 4 γνωστοι μου. Εαν πας εχοντας χρηματα και ξεροντας οτι ναι μεν θα μαθεις αλλα το πιο πιθανο να μη σου αναγνωρισουν ολα τα μαθηματα θα περασεις τελεια!

Εαν πας με σκοπο ειτε να "γλυτωσεις" λεφτα με το να μη βγαινεις ειτε με το να περασεις μαθηματα κατσε εκει που εισαι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.