Jump to content

R/C Helicopter

ARMAGEDDON

Recommended Posts

Παρτε ενα αεροπλανάκι καλυτερα και βαλτε του vHUD (ή οπως λεγεται δεν θυμαμαι).

Θελει τρελο engineering αυτο που θελετε να φτιαξετε και πολλα πολλα λεφτα..

/offtopic

Παντα ηθελα ενα rc heli /αεροπλανο(μονο FS εχω φτασει) αλλα το μονο που εχω ειναι rc buggy και ενα σκάφος που πρεπει να φτιάξω την προπέλα (να την κοψω με το dremel λιγακι) και να αγοράσω μια 7v NiMH μπαταρια και να ξαναπεράσω ενα ενα χερι σιλικονι το σκαρι γιατι μπαζει αποσο θυμαμαι :triniti:

/οφτοπικ

μπορεί κάποιος να μου βάλει τι χρειάζεται να πάρω για να στηθεί ένα ελικοπτεράκι γιατί δεν κατέω xD

Άλλοι στηρίζουν ολόκληρες πτυχιακές και άλλοι εργατοώρες σε στησίματα τόσο πολύπλοκα.

Δεν είναι κάτι εύκολο και απαιτεί μπόλικες γνώσεις.

Τα παιδιά που ήδη πόσταραν μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Δεν ξέρω έτσι απλά αν μπορέσεις να καταφέρεις κάτι αντάξιο των προσδοκιών σου..:...:

κοιτάχτε δεν μιλάτε σε φισιολογικά άτομα ...

το φιλαράκι το άλλο τα έχει γράψει όλα στα παπούτσια του και ασχολείται με γλώσσες προγραμματισμού και κυκλώματα (κάτι ξέρω και εγώ αλλά δεν αφιερώνω τόσο χρόνο όσο αυτός γιατί εγώ ο μαλ κάθομαι και διαβάζω μπας και περάσω κάπου αθήνα) ...

ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί του γιατί θα είναι κάτω από καμία πλακέτα :p

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.