Jump to content

Logitech mx510 ρυθμιζεις

chaosmaster

Recommended Posts

Καλησπερα..Εχω το παραπανω ποντικι, εχω εγκαταστησει το τελευταιο προγραμμα (setpoint) και θελω να κανω τις παρακατω ρυθμισεις...

Mouses Hz: 125
Windows Sensitivity: 8/11
Mouse dpi: 400
Mouse Pad: Everglide Titan Monstermat FNATIC EDITION
Mouse: Mircosoft Explorer 3.0
Mouse Skates: Hyperglides
Mousefix: no
Mouse Drivers: None
Mouse Acceleration: off

Τα hz και τα dpi πως αλλαζουν και απο που :wall:

os windows 7 ultimate x64

Το 510 παει στα 400 αυτοματα αρκει να μην βαλεις τπτ Απο logitech drivers, επισης ειναι ηδη στα 125hz αρκει να το εχεις στην usb,ψαξε στο φορουμ usb mouse ocing guide τα εχω γραψει ολα εκει, προτεινω να το κλοκαρεις στα 250 και να το εχεις στα 6/11 οτιδηποτε παραπανω χανεις σε ακριβεια και δεν εχεις 1:1 αποκριση

Το 510 παει στα 400 αυτοματα αρκει να μην βαλεις τπτ Απο logitech drivers, επισης ειναι ηδη στα 125hz αρκει να το εχεις στην usb,ψαξε στο φορουμ usb mouse ocing guide τα εχω γραψει ολα εκει, προτεινω να το κλοκαρεις στα 250 και να το εχεις στα 6/11 οτιδηποτε παραπανω χανεις σε ακριβεια και δεν εχεις 1:1 αποκριση

sr τα hz θελω να τα παω στα 500...Διαβασα το post σου κ μπραβο σ αλλα οταν κατεβασα το hidusbf και το ετρεξα δεν αλλαξε τα hz..Γι αυτο ρωτησα ξανα.Διαβασα οτι αυτο το προγραμμα δε πιανει σε windows 7 x64..Ξερεις κατι μπορω να κανω?

το 510 όταν το είχα με τον οδηγό του gruntgr δεν πήγαινε πάνω από 448hz, δοκίμασε και το δικό σου (αν και πιστεύω όλα τα ίδια πάνε.. ) βέβαια, αλλά θα σου πρότεινα να το αφήσεις στα 250hz

Κοιτα καλυτερα τα comments στο guide του NGO ( How to Increase USB Sample Rate in Windows Vista/7 - Page 2 ), γραφει ακριβως πως λειτουργει το utility se win7 64bit, θελει πατεντα με το driver signing, εχω explorer 3.0 στα 500hz αυτη τη στιγμη χωρις κανενα προβλημα, για τα αλλα με καλυψε ο papatsonis. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.