watt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας για αυτα τα headset: Turbo-X Headset H646MV - Headphones - plaisio.grCANYON CNR-HS3 ADVANCED GAMER HEADSET - - E-SHOP.GRΠοια αποτα 2 μου προτεινετε?Μηπως εχετε καμια καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα?
mech5107 Ιανουάριος 28, 2011 #3 Ιανουάριος 28, 2011 Θα έλεγα τα plantronics 367.Δυστυχώς υπάρχουν στο prixmania και θα σε χτυπήσουν στα μεταφορικά, αν πάρεις μόνο αυτό και σε άλλο ένα e-shop στην Ελλάδα, αλλά δεν το ξέρω για να προτείνω.Από ebay παει κανα 30-35 με τα μεταφορικά.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AUm-lcW7-b0&feature=player_embedded]YouTube - Plantronics GameCom 367 Closed-Ear Gaming Headset[/ame]
watt Ιανουάριος 28, 2011 Author #4 Ιανουάριος 28, 2011 Πολυ καλα τα ακουστικα αλλα ανεβαινουμε πολυ σε τιμη Αν γινεται κατι με 20-25 ευρω δεν εχω και τρελες απαιτησεις απλα θελω να ειναι ανετα στα αυτια και να ακουγομαι καθαρα στους αλλους. Το ποσο ποιοτικα ακουγονται η ποσο δυνατα ειναι δεν με απασχολει τοσο γιατι δεν τα θελω για να ακουω μουσικη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.