watt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας για αυτα τα headset: Turbo-X Headset H646MV - Headphones - plaisio.grCANYON CNR-HS3 ADVANCED GAMER HEADSET - - E-SHOP.GRΠοια αποτα 2 μου προτεινετε?Μηπως εχετε καμια καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
watt Ιανουάριος 28, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 28, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Θα έλεγα τα plantronics 367.Δυστυχώς υπάρχουν στο prixmania και θα σε χτυπήσουν στα μεταφορικά, αν πάρεις μόνο αυτό και σε άλλο ένα e-shop στην Ελλάδα, αλλά δεν το ξέρω για να προτείνω.Από ebay παει κανα 30-35 με τα μεταφορικά.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AUm-lcW7-b0&feature=player_embedded]YouTube - Plantronics GameCom 367 Closed-Ear Gaming Headset[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
watt Ιανουάριος 28, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Πολυ καλα τα ακουστικα αλλα ανεβαινουμε πολυ σε τιμη Αν γινεται κατι με 20-25 ευρω δεν εχω και τρελες απαιτησεις απλα θελω να ειναι ανετα στα αυτια και να ακουγομαι καθαρα στους αλλους. Το ποσο ποιοτικα ακουγονται η ποσο δυνατα ειναι δεν με απασχολει τοσο γιατι δεν τα θελω για να ακουω μουσικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.