Spartiatis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2004 Δειτε τι εκανε ενας γερμανος.... Απο τι φενετε πρεπει να τον κουρασε λιγο... Ειναι το νεο φαρμακο να¨" σκοτωνουμε " τους ιους... Κοιταχτε εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Απρίλιος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Αυτοι οι Γερμανοι εναι τεχνιτες. Πολυ πρωτοτυπο Mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Επειδή αρχίζουμε να ξεφεύγουμε από τα πλαίσια των cace mods Αν κρίνω την κατασκευή από καθαρά καλλιτεχνικής άποψης μπορώ να την χαρακτηρίσω μέτρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Απρίλιος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Παιδιά το συγκεκριμένο ειναι ένα τανκ (μοντελισμού) το όποιο τυγχαίνει να το έχω και γω απλός κολάς τα κομμάτια και παίρνεις αυτό το αποτέλεσμα πάντως μου δίνει ιδέες ο γερμανός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από ChrisXP [Σήμερα, στις 11:53] Παιδιά το συγκεκριμένο ειναι ένα τανκ (μοντελισμού) το όποιο τυγχαίνει να το έχω και γω απλός κολάς τα κομμάτια και παίρνεις αυτό το αποτέλεσμα πάντως μου δίνει ιδέες ο γερμανός. Φιλε μου ειδες το λινκ ???Απο το μηδεν το εφτιαξε ο ανθρωπος.Καθαρα Ξυλοκατασκευη ειναι.Απο ποτε στα MODELS βαζουν χαλκοσωληνα για πυροβολο ??Και σου δινουν και σφουγγαρι στο κιτ για χρηση ερπιστριας ??και το γεγονος οτι στη μια φωτο το εχει μπροστα σε κατι ορθια κοματια νοβοπαν που εχει κοψει τα κοματια του...Πολυ απλα μηδενιζετε μια αξιολογη κατασκευη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Δεν με ξετρέλλανε ομολογό αλλά σαν κατασκευή απο το 0 ειναι ωραίο....Εμένα τα case μοντ αυτού του σιτε http://www.mini-itx.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 ’ντε μωρέ με τον φασίστα, δεν μπορούσε δηλαδή να κάνει ένα Σοβιετικό άρμα; Πάντως η όλη κατασκευή αξίζει συγχαρητήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 27, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 σαν παλιος πλαστικομοντελιστης με ειδικοτητα στα αρματα και τα διοραματα...και σαν διακοσμητης....αλλα και σαν μακετιστας που ειμαι τωρα...εχω να πω πως το εν λογω mod ειναι για τα μπαζα....χοντροκομμενο, ανακριβες, απαισια βαμμενο και (κατα την γνωμη μου) χωρις καμια εμπνευση...ουτε κατασκευαστικα ειναι κατι ιδιαιτεροαλλα ουτε σαν θεμα ειναι πρωτοτυπο...τρια ουυυυυυ στον στειρο Γερμανο μιλιταριστη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 ή το κανεις καλα ή δεν το κανεις καθολου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 18:12] εχω να πω πως το εν λογω mod ειναι για τα μπαζα.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΜπορεί να με βρίσκεις σύμφωνο από αισθητικής άποψης, αλλά βρε κοπριτάκο, το αξίζει το μπράβο για την προσπάθεια του και μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 27, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 20:17] χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μπορεί να με βρίσκεις σύμφωνο από αισθητικής άποψης, αλλά βρε κοπριτάκο, το αξίζει το μπράβο για την προσπάθεια του και μόνο. εχεις δικιο.... ενα μπραβο λοιπον για την προσπαθεια στον αταλαντο μαραγκο απο την Γερμανια ..... (και παλι καλα που δεν κολλησε και τιποτα εθνοσημα και σβαστiκες στο καημενο το Panther..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 27, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Οντος δεν το πετυχε ακριβος αλλα.... Μπορει το ατομο να ειναι και πιτσιρικας .. Μποριε να μην εχει στη διαθεση του και τα απαραιτητα εργαλεια (οι ποιο πολλοι δεν εχουν). Και μετα να κοιταμε και το βασηκοτερο...........ειναι pc case και η μελετη για να μπει ενα atx mobo (oxi kana itx ) kai dual hdd dvdr floppy kai kalo αερισμο κιολας.............τι διαλο δεν εσπασε το κεφαλακι του να το κανει σωστα?? Οραια μποριε να μην εχει καλητεχνικη φλεβα αλλα απο αλλα χιλιαδες μαλακιες που εχω δει να παρουσιαζονται για mods αυτο ειναι απο τα καλα. Και να μη συγκρινουμε μερικα mods aπο ατομα που εχουν ολοκληρα εργαστιρια και πορους στη διαθεση τους με αυτα απο απλους χρηστες στο σπιτακι τους με ελαχστα εργαλεια και ακομα ποιο λιγα λεφτα για πεταμα. Προς θεου να μην παρεξηγηθω.... Το βλεπω οτι σαν εργο τεχνης ειναι για φτυσιμο αλλα εγω δεν κοιταω αυτο οταν προκειται για case mod. Κοιταω.. α) πρωτοτυπια β) μελετη κατασκευης γ) εργονομια -πρακτικοτητα Και μια ερωτηση.... Ποιοι απο εδω μεσα εχουν κανει εστω και προσπαθεια ενος τετοιου project ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 27, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Κάτσε να τελειώσω την 3 λυκείου και να μπω σε μια σχετικά καλή σχολή (για να μην έχω γκρίνιες) και θα δεις Το ίδιο θα μπορούσε να σου πει και ο Αριστείδης (Aristos87) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 27, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Μακαρι ! Γιατι να μη θαυμαζουμε και εργα απο ΕΛΛΗΝΙΚΑ χερια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1416003167 Μάϊος 1, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Καλη η προσπαθεια του Γερμανου. Αξιζει το μπραβο για τηνα προσπαθεια του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 1, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2004 Σαφως καλυτερες οι υλοποιησεις των mini-itx σε σχεση με το χοντροκομενο τανκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.