Jump to content

BIOS Update σε μητρική Insyde (πρώτη φορά την ακούω)

hayabusa

Recommended Posts

Σχετικό κι αυτό. Και αυτές πεθαίνανε (π.χ. Χ1400 στα Pi1536) λόγω κακής σχεδίασης, απλά δεν ήταν τόσο δημοφιλή τσιπάκια ώστε να τα επιλέξουν πολλοί vendors στα board τους. Βάλε το powerplay να είναι πάντα υπερ "της μπαταρίας" και να σου κρατάει core + mem χαμηλά της vga και πάντα κράτα καθαρό το σύστημα ψύξης.

Αν έχει sensors τότε για temps gpu πέρνα τελευταίους drivers και gpuz ενώ το coretemp δίνει για όλους τους Τ cpu.

• 1 year later...

μετα απο πολι ψαξιμο για δικους μου λογους (γιατι εχω και εγω το ιδιο λαπτοπ) καταφερα να κανω

update το βιος. οι οδηγιες βρισκονται σε αυτο το λινγκ BIOS update Mitac 8258D

και τα αρχεια σε αυτο BIOS UPDATE TABLE.

εσυ θα κατεβασεις τα αρχεια R1.04 και τα 2 που ειναι στην καρτελα με κωδικο 8258D.

ελπιζω να βοηθησα.

αν και μετά από ένα χρόνο σχεδόν, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.

Να ρωτήσω κάτι όμως. Μπόρεσες να δεις από κάπου ποιο είναι το τρέχον bios της μητρικής σου ; Το λέω γιατί ο φορητός στον οποίο αναφέρεται το thread πρέπει να ειναι αγορασμένος καλοκαίρι του 2007 αν δεν κάνω λάθος και όλα τα αρχεία που βλέπω στη σελίδα που έχεις ποστάρει ειναι ανεβασμένα το 2006. Σκέφτομαι δηλαδή μήπως τυχόν και φοράει ήδη το τελευταίο bios από τότε που αγοράστηκε.

Επίσης, παρατήρησες τιποτα διαφορές μετά την αναβάθμιση; Καμιά επιλογή παραπάνω; Ή παραμένει το ίδιο φτωχό με πριν ;

το λαπτοπ μου ειχε το bios R1.01 . ο σκοπος του υπντειτ ηταν το αν θα μπορουσε να παρει μνημη μεγαλιτερη απο 2Gb.

καποια διαφορα στο bios (R.104) δεν ειδα.

Στα windows 7 που χρησιμοποιω μου προσθεσε 1 driver για την καρτα ηχου.

• 3 months later...

Ναι (9100). Την εβαλα απανω με Arctic MX-2 κιολα...:hehe:

Αλλα... Μπλε οθονη με το πρωτο boot.

Δευτερο boot το εβαλα σε safe mode οπου μπηκε κανονικα. Στο Device manager εβλεπε ολη την μνημη και τον 'Intel Core Duo Extreme'.

Τωρα αναβει που κ που και οταν αναβει δεν περναει post, απλα κλεινει και το power led

κανει blink 5 φορες κ κλεινει κ αυτο μετα...

Σκεφτομαι μπας κ θελει κανα πιο σοβαρο bios...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.