hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 Έπεσε στα χέρια μου ένας φορητός κάπου τριετίας ο οποίος φοράει έναν T7200 και 2 gb ram. Επειδή το biοs του είναι ότι πιο φτωχό έχω δει ποτέ σκεφτόμουν πριν τον παραδώσω στον ιδιοκτήτη του να κοίταγα μήπως υπάρχει κανενα update αλλά ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα τίποτα απολύτως Παραθέτω screenshots από το cpu-z για να δείτε αναλυτικά τα specs του. Aν ξέρει κανείς οτιδήποτε παραπάνω ας το ποστάρει να δούμε τι μπορεί να γίνει PS: Ο φορητός είναι turbo-x (αν αυτό βοηθάει) αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει καμία περίπτωση να μπορούν βοηθήσουν από το Πλαίσιο Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 γύρνατο ανάποδα λογικά clevo είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 26, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 ποιο να γυρίσω ανάποδα Γιώργο; δώσε καμια λεπτομέρεια παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 26, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Insyde ειναι στανταριά για 5-6ετίας Acer βασισμένα σε Compal....Ψάξε αντιστοιχία και από εκεί...Επίσης καλό θα ήταν να τσεκάρεις και εδώ, μιας και η MTC έφτιαχνε το board όπως γράφει και το cpu-z... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 26, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 στο site της MTC δεν υπάρχερι ολυτε δείγμα τέτοιας μητρικής (μόνο κάτι foxconn είδα και κατι άλλες για servers) Την πρώτη σου πρόταση για να είμαι ειλικρινηής δεν την πολυ-κατάλαβα, οπότε αν μπορούσες να δώσεις κάποιο λινκ θα βοηθούσε αρκετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 26, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Ψάχνοντας κάτι αντίστοιχο για το Acer μου, είχα βρεί το αντίστοιχο laptop από Compal που χρησιμοποιύσε την ίδια μητρική, για να γίνει αυτό, πρέπει να έχεις τον κωδικό της μητρικής...και δεν είναι και sure-shot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 26, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 χμ, και προφανώς ο κωδικός της μητρικής είναι καπου χωμένος πάνω στην πλακέτα οπότε πρέπει να ανοιχτεί ε; ο κωδικός αυτός μήπως θυμάσαι τι μορφής είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 26, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 ρε συ γύρνα το φορητό ανάποδα και πες μου τι Model number γράφει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 26, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 επειδή είχε διάφορα νούμερα στα γράφω όλα και διάλεξε όποιο σου αρέσει S/N: KNB711002741 Model: 8258D Ένα άλλο S/N: F-1631300 (Τον αριθμό του Πλαισίου φαντάζομαι δεν τον ήθελες οπότε δεν τον έγραψα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 26, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 mitac είναι και το μόντελο ειναι 8258dMitac Service όποτε κοίτα εδώhttp://www.mitac-europe.com/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 26, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 ωραίος, ευχαριστώ δυστυχώς όμως το http://mtc.mitacservice.com/ δεν ανοίγει (ελπίζω προσωρινά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 26, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 mitac είναι και το μόντελο ειναι 8258dMitac Service όποτε κοίτα εδώ Mitac (UK) Ltd Εϋγε νέε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 26, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Εϋγε νέε μου Ευχαριστώ πατέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 26, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο πρόβλημα το φορητό δεν υπάρχει λόγος να σπαταλήσεις τόσο χρόνο για να βρείς αναβάθμιση για το BIOS.Δεν υπάρχει λόγος να πειράξει κάτι ο ιδιοκτήτης, φορητό είναι, και έχει ήδη και κάποια χρονάκια πάνω του.Δώστο του το όπως είναι, τώρα που δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 27, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 τελικά όπως φαίνεται μάλλον θα παραμείνει ως έχει αφού το site της Mitac εξακολουθεί να μην λειτουργεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 27, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Σαν τι επιλογές θες παραπάνω δηλαδή; Να αλλάζει PL; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 27, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 όχι, απλά είναι τραγικά φτωχό..ούτε μια θερμοκρασία δεν δείχνει πχ... Τεσπα, μάλλον δεν έχει και πολλή σημασία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 28, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Turbo x ειναι μην το πειραξεις και ανατιναχτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquasonic Ιανουάριος 28, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Insyde Software: HomeΤο 17"αρι ειναι με την 8600? Dead man walking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 28, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 όχι, ένα 15άρι είναι. με μια ΑΤΙ Χ1600 (αν εννοείς την κάρτα γραφικών) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.