Jump to content

BIOS Update σε μητρική Insyde (πρώτη φορά την ακούω)

hayabusa

Recommended Posts

Έπεσε στα χέρια μου ένας φορητός κάπου τριετίας ο οποίος φοράει έναν T7200 και 2 gb ram.

Επειδή το biοs του είναι ότι πιο φτωχό έχω δει ποτέ σκεφτόμουν πριν τον παραδώσω στον ιδιοκτήτη του να κοίταγα μήπως υπάρχει κανενα update αλλά ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα τίποτα απολύτως

Παραθέτω screenshots από το cpu-z για να δείτε αναλυτικά τα specs του.

Aν ξέρει κανείς οτιδήποτε παραπάνω ας το ποστάρει να δούμε τι μπορεί να γίνει

PS: Ο φορητός είναι turbo-x (αν αυτό βοηθάει) αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει καμία περίπτωση να μπορούν βοηθήσουν από το Πλαίσιο :p

post-3673-1416074959,2743_thumb.jpg

post-3673-1416074959,2984_thumb.jpg

Insyde ειναι στανταριά για 5-6ετίας Acer βασισμένα σε Compal....Ψάξε αντιστοιχία και από εκεί...

Επίσης καλό θα ήταν να τσεκάρεις και εδώ, μιας και η MTC έφτιαχνε το board όπως γράφει και το cpu-z...

στο site της MTC δεν υπάρχερι ολυτε δείγμα τέτοιας μητρικής (μόνο κάτι foxconn είδα και κατι άλλες για servers)

Την πρώτη σου πρόταση για να είμαι ειλικρινηής δεν την πολυ-κατάλαβα, οπότε αν μπορούσες να δώσεις κάποιο λινκ θα βοηθούσε αρκετά :)

Ψάχνοντας κάτι αντίστοιχο για το Acer μου, είχα βρεί το αντίστοιχο laptop από Compal που χρησιμοποιύσε την ίδια μητρική, για να γίνει αυτό, πρέπει να έχεις τον κωδικό της μητρικής...και δεν είναι και sure-shot...

επειδή είχε διάφορα νούμερα στα γράφω όλα και διάλεξε όποιο σου αρέσει :p

S/N: KNB711002741

Model: 8258D

Ένα άλλο S/N: F-1631300

(Τον αριθμό του Πλαισίου φαντάζομαι δεν τον ήθελες οπότε δεν τον έγραψα)

Από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο πρόβλημα το φορητό δεν υπάρχει λόγος να σπαταλήσεις τόσο χρόνο για να βρείς αναβάθμιση για το BIOS.

Δεν υπάρχει λόγος να πειράξει κάτι ο ιδιοκτήτης, φορητό είναι, και έχει ήδη και κάποια χρονάκια πάνω του.

Δώστο του το όπως είναι, τώρα που δουλεύει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.