StevakoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 Λοιποοοον...Αγορασα χθες απο e-shop τον SSD της Intel...Τον συνδεω και παω να κανω εγκατασταση τα windows 7 ultimate (64bit)...Εκει που εκανα την εγκατασταση μου κολλησε ο σκληρος στο τελευταιο σταδιο της εγκαταστασης..Ξαναδοκιμαζω την εγκατασταση και παλι τα ιδια..Αφου το δοκιμασα 4 φορες τον πηρα πακετο και τον εστειλα για rma e-shop...Και καπου εδω ξεκιναει η ανησυχια μου για το τι θα μου πουνε..Κανενα παρομοιο προβλημα απο εσας παιδεςς????(Ισχυει DOA απο το e-shop για 7 ημερες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 τον εβαλες σε αλλο pc να τον κανεις format και έλεγχο ? ή τον πήγες απευθείας ?Φιλε μου μην σκας, αμα εχεις πρόβλημα θα στο αλλάξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 26, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα με τον δίσκο Τον πήγα στο ίδιο κατάστημα και σε 12 μερες είχα καινουργιο. Όπως είπε και ο Seb μην σκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 26, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Πολιτισμός, αγοράζεις κάτι χτες και το χρησιμοποιείς σε 12 μέρες. Όντως, ούτε εγώ θα έσκαγα... δε μπορώ να πω το ίδιο όμως και για το μπουρλότο Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevakoS Ιανουάριος 26, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 τον εβαλες σε αλλο pc να τον κανεις format και έλεγχο ? ή τον πήγες απευθείας ?Φιλε μου μην σκας, αμα εχεις πρόβλημα θα στο αλλάξουν... Μακαρι..επειδη εχω ακουσει διαφορες ιστοριες για το rma απο το e-shop...Παντως δεν τον ειχα δοκιμασει οχι...Αλλα ειχα κανει format εναν αλλο δισκο 2 μερες πριν...μεχρι και το cd αλλαξα... Είχα περίπου το ίδιο πρόβλημα με τον δίσκοΤον πήγα στο ίδιο κατάστημα και σε 12 μερες είχα καινουργιο. Όπως είπε και ο Seb μην σκας 12 μερες πολλες ειναι αλλα θα το αντεξω...Τι ακριβως ειχε ο δικος σου δισκος ??? Πολιτισμός, αγοράζεις κάτι χτες και το χρησιμοποιείς σε 12 μέρες.Όντως, ούτε εγώ θα έσκαγα... δε μπορώ να πω το ίδιο όμως και για το μπουρλότο Ελλαδαρα με τα μεγαλεια της...Τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 26, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 12 μερες πολλες ειναι αλλα θα το αντεξω...Τι ακριβως ειχε ο δικος σου δισκος ???Στην πρώτη απόπειρα εγκατάστασης windows 7 x86 δουλεψε αλλα μετά άρχισανε τα κουλα.. σερφαρισα και κολλουσε ολο το pc ... αλλαξα τα πάντα επάνω.. και το μόνο που άφησα για το τέλος ήτανε ο ssd...12 μέρες και δεν το λέω με σιγουριά μπορεί και παραπάνω..Είχα σκάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevakoS Ιανουάριος 26, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Στην πρώτη απόπειρα εγκατάστασης windows 7 x86 δουλεψε αλλα μετά άρχισανε τα κουλα.. σερφαρισα και κολλουσε ολο το pc ... αλλαξα τα πάντα επάνω.. και το μόνο που άφησα για το τέλος ήτανε ο ssd...12 μέρες και δεν το λέω με σιγουριά μπορεί και παραπάνω..Είχα σκάσει...Μαλιστα...Πολυ ωραια...Μου εκανες την καρδια περιβολι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.