Lakisss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2011 Καμιά φορά νοιώθω ότι ακροβατώ μεταξύ δύο εποχών, της παλιάς και της νέας τεχνολογίας. Θυμάμαι μικρός που είχαμε μία ασπρόμαυρη τηλεόραση ΠΙΤΣΟΣ. Πάταγες να ανοίξει και έκανε 1 λεπτο να πάρει μπρός, άσε που το αγαπημένο μου ήταν να πηγαίνω από πίσω και να κοιτάζω από τις χαραμάδες τις λάμπες της... Πάντοτε μου άρεσαν οι λάμπες και ο ήχος τους...γλυκός και ''μεσαίος''. (flat) -''Τί μας λές ρέ φίλε τώρα...με δεινόσαυρους ασχολείσαι?'' θα πείτε. Τί να κάνουμε ρέ παιδιά...είμαι ''Νοσταλγός του Rock n' Roll'' που έλεγε και ο Γιοκαρίνης. Γεφυρώνεται το χάσμα μεταξύ των δύο εποχών όμως? -''Όχι'' έλεγα και εγώ, μέχρι που ανακάλυψα αυτό: Μητρική με λάμπατο ενισχυτή ήχου παρακαλώ! Αυτό το ξέρατε? AOpen AX4GE Tube-G έν έτει 2002, για Intel P4 533/400mhz. Review εδώ: http://www.techwarelabs.com/reviews/motherboard/ax4ge_tube-g/index.shtml Ερωτήσεις: -Έχει συναντήσει κανείς τέτοια μητρική? -Μπορούμε να βρούμε κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 26, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Τέτοια μητρική μάλλον είναι απίθανο να δούμε για σύγχρονο επεξεργαστή. Ούτως ή άλλως αποτελεί μια συμβιβαστική λύση που δεν θα ήταν και φθηνή για την εποχή της κιόλας. Αν είσαι εραστής της λάμπας και θέλεις να απολαμβάνεις το look και την απόδοση τους τότε ψάξε κάτι σαν αυτό: Υπάρχουν κάμποσοι στο εμπόριο ΑΛΛΑ μιλάμε για τρελά λεφτά συνήθως αφού είναι high end υλοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 26, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Δυσκολα θα την βρεις.Σε κανα ebay μονο και αν.Αν θες ειχε βγαλει και η MSI ενα μοντελο με εξωτερικο σε bay μορφη λαμπατο.Τhere it is αυτην την ειχα βρει ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.