brwmogazos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2004 http://extremeprometeia.com/forum/showthread.php?t=224Σημερα το μεσιμερακι εφτασαν τα units...το δικο μου ερχεται με κουριερ και 8α το εχω αυριο αρα 8α εχω και μερικες φοτογραφιες απο το δικο μου να δειξω...αν εχω χρονο 8α δοκιμασω και τους δυο επεξεργαστες μου με το GT βεββαια η μητρικη μου ειναι πειραγμενη πλεον και δεν 8α μπορεσω να δω ποσο παραπανω πηγε ο 2.8 με το GT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Brwmogazos [26-04-2004 23:30] http://extremeprometeia.com/forum/showthread.php?t=224Σημερα το μεσιμερακι εφτασαν τα units...το δικο μου ερχεται με κουριερ και 8α το εχω αυριο αρα 8α εχω και μερικες φοτογραφιες απο το δικο μου να δειξω...αν εχω χρονο 8α δοκιμασω και τους δυο επεξεργαστες μου με το GT βεββαια η μητρικη μου ειναι πειραγμενη πλεον και δεν 8α μπορεσω να δω ποσο παραπανω πηγε ο 2.8 με το GT... μπορεις να μου πεις κανενα μαγαζακι στην αγγλια για τετοια πραγματα???στο λονδινο υπαρχει??μπορεις να μου πεις τιμες για το δικο σου καθως και για υδροψυξη aquarius,waterchill???:flower: thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Μάϊος 7, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 ok θα πουλησω το νεφρο μου να παρω mach μπας και κερδισω καποια mhz παραπανω .ουστ οι κλεφτες δεν το πανε 200ε να περνει ο κοσμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Μάϊος 7, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 11:35] μπορεις να μου πεις κανενα μαγαζακι στην αγγλια για τετοια πραγματα???στο λονδινο υπαρχει??μπορεις να μου πεις τιμες για το δικο σου καθως και για υδροψυξη aquarius,waterchill???:flower: thanks εγω το πηρα 50 χιλιαρικα πιο φτηνο γιατι ο τυπος που τα πουλαει ειναι πολυ φιλος και του εχω φερει γενικα πελατεια...μπες εδω...www.extremeprometeia.comπες του οτι σε εστειλε ο ελληνας...ξερει αυτος...αν πληρωσεις και μεσω τραπεζης σου κανει καλυτερη τιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάϊος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Brwmogazos [Χθες, στις 23:45] εγω το πηρα 50 χιλιαρικα πιο φτηνο γιατι ο τυπος που τα πουλαει ειναι πολυ φιλος και του εχω φερει γενικα πελατεια...μπες εδω...www.extremeprometeia.comπες του οτι σε εστειλε ο ελληνας...ξερει αυτος...αν πληρωσεις και μεσω τραπεζης σου κανει καλυτερη τιμη... μου ζητα κατι κωδικους και δε ξερω τι να γραψω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Μάϊος 7, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 ποιος σου ζηταει κωδικους?forum?στειλε mail στον τυπο για το prometeia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάϊος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Brwmogazosτι θερμοκρασιες βλεπεις σε full load?επισης ποσων ιππων ειναι ο κομπρεσσορας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάϊος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 10:54] Brwmogazosτι θερμοκρασιες βλεπεις σε full load?επισης ποσων ιππων ειναι ο κομπρεσσορας? Eιναι ακριβως ο ιδιος κομπρεσορας με το μαχ2 και μαχ1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brwmogazos Μάϊος 8, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 08:54] Brwmogazosτι θερμοκρασιες βλεπεις σε full load?επισης ποσων ιππων ειναι ο κομπρεσσορας? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3167safto to thread mou 8a deis oti 8eleis...to cpu kit ta exei paiksei omws ara mallon den kanei kalh epafh...exoun klwtshsei 2 vides.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Μάϊος 8, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Eιναι ακριβως ο ιδιος κομπρεσορας με το μαχ2 και μαχ1 δηλαδη????ποσο?επισης η "μονη" διαφορα ειναι το φιλτρο και η αλλαγη σε r404? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.