saxon_747 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2004 Τι μεγεθος πρεπει να εχει σε ενα pc με 1γιγα ddr? Μηπως να το βαλω στο αυτοματο?Εσεις τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Συνήθως : Pagefile=RAM * 1.5Δε ξέρω αν χρειάζεται άλλη ρύθμιση για 1GB Ram αλλά κι εγώ έτσι το έχω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Δες ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με το pagefile στα Win XP, εδώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Εγω με 1 GB Ram το εχω απενεργοποιημενο χωρις problems Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Απρίλιος 26, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Δηλαδη να το αφησω default? Δοκιμασα να αφησω τα ΧΡ να διαχειριζονται το μεγεθος του pagefile, αλλα δεν ειδα διαφορα...Απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει ιδανικη τιμη, ετσι?Για πειτε και αλλοι... Πως το εχετε ρυθμισει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Εγω με 1 GB Ram το εχω απενεργοποιημενο χωρις problems Εχει διαφορα στην ταχυτητα?!?Στα παιχνιδια πχ οι χρονοι φορτωματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 26, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Εχει διαφορα στην ταχυτητα?!?Στα παιχνιδια πχ οι χρονοι φορτωματος? Δεν εχω δει καποια αντιληπτη διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.