pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2011 Παιδια εχει ταξιδεψει κανεις με Czech Αirlines?Tι εμπειριες ειχατε?Ειναι καλη εταιρεια γενικα?
sotiris Ιανουάριος 25, 2011 #2 Ιανουάριος 25, 2011 Είναι από τις πολύ ακριβές.Δεν έχω ταξιδέψει ακριβώς λόγω αυτού (εξωπραγματικό κόστος), αλλά είχε έρθει φίλος μου στην Πράγα με αυτήν.Δεν ξέρω αν ισχύει το ό,τι πληρώνεις παίρνεις, πάντως θεωρούνται πολύ καλές.
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 25, 2011 Author #3 Ιανουάριος 25, 2011 Επειδη θα παω Cebit Αννοβερο...Βρηκα για Ανοβερο απο Αθηνα πηγαινε ελα 202€ για 27 Φεβρουαριου - 06 Μαρτιου με σταση Πραγα...Βεβαια η σταση στην Πραγα θα ειναι πολυωρη... ενα βραδυ ολοκληρο αλλα θα εχω παρεα οποτε... no problem
Periklis_pap Ιανουάριος 25, 2011 #4 Ιανουάριος 25, 2011 Επειδη θα παω Cebit Αννοβερο...Βρηκα για Ανοβερο απο Αθηνα πηγαινε ελα 202€ για 27 Φεβρουαριου - 06 Μαρτιου με σταση Πραγα... Βεβαια η σταση στην Πραγα θα ειναι πολυωρη... ενα βραδυ ολοκληρο αλλα θα εχω παρεα οποτε... no problem Είναι αρκετά καλή εταιρία από ότι ξέρω άρα δεν θα έχεις θέματα λογικά. (και παρέα να μην είχες, Πράγα θα είσαι, μια χαρά είναι )
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 25, 2011 Author #6 Ιανουάριος 25, 2011 Ξερετε αμα παιζει κανα ξενοδοχειακι εκει κοντα στο αεροδρομιο γιατι οι πτησεις ειναι ως εξηςΑναχωρηση-Αθηνα 15.45 Αφιξη-17.25 ΠραγαΑναχωρηση-Πραγα 07.20Αφιξη-Ανοβερο 08.45και η απορια μου ειναι απο τις 17.25-07.20 τι θα κανουμε?Να την βγαλουμε με υπνο αεροδρομιο η να βρω κανα δωματιακι της πλακας να κοιμηθουμε?Η πολη ποση ωρα ειναι απο το αεροδρομιο?
Periklis_pap Ιανουάριος 25, 2011 #7 Ιανουάριος 25, 2011 Ξερετε αμα παιζει κανα ξενοδοχειακι εκει κοντα στο αεροδρομιο γιατι οι πτησεις ειναι ως εξηςΑναχωρηση-Αθηνα 15.45 Αφιξη-17.25 ΠραγαΑναχωρηση-Πραγα 07.20Αφιξη-Ανοβερο 08.45και η απορια μου ειναι απο τις 17.25-07.20 τι θα κανουμε?Να την βγαλουμε με υπνο αεροδρομιο η να βρω κανα δωματιακι της πλακας να κοιμηθουμε?Η πολη ποση ωρα ειναι απο το αεροδρομιο?20Km από την πόλη Έχει holiday inn, Marriott και Ramanda hotel (4 stars all) στο αεροδρόμιο.Σαν πόλη είναι αρκετά όμορφη (έμενα τουλάχιστον μου άρεσε) απλά επειδή θα είναι βράδυ δεν ξέρω τι θα μπορείς να δεις, αν και έχει και ωραία εστιατόρια!
darien Ιανουάριος 25, 2011 #8 Ιανουάριος 25, 2011 Στη θέση σου θα άφηνα τα πράγματα αεροδρόμιο και θα την έβγαζα στην πόλη σερί μέχρι το πρωί.
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 25, 2011 Author #9 Ιανουάριος 25, 2011 Δυστυχως δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να κοιμηθουμε στα καπακια με το που φτασουμε Αννοβερο... για αυτο οχι τπτ αλλο... αλλα μαλλον θα παμε λιγο μεσα στην Πολη μεχρι μεσανυχτα και μετα θα γυρισουμε αεροδρομιο να την πεσουμε σε καμια καρεκλα μεχρι τις 5,30 Με τον AMDnord παω δυστυχως
Periklis_pap Ιανουάριος 25, 2011 #10 Ιανουάριος 25, 2011 Δυστυχως δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να κοιμηθουμε στα καπακια με το που φτασουμε Αννοβερο... για αυτο οχι τπτ αλλο...αλλα μαλλον θα παμε λιγο μεσα στην Πολη μεχρι μεσανυχτα και μετα θα γυρισουμε αεροδρομιο να την πεσουμε σε καμια καρεκλα μεχρι τις 5,30 Με τον AMDnord παω δυστυχως Χαχαχαχα, Τότε επιβάλλεται να πάτε στην πόλη!
AMDnord Ιανουάριος 25, 2011 #11 Ιανουάριος 25, 2011 Δυστυχως δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να κοιμηθουμε στα καπακια με το που φτασουμε Αννοβερο... για αυτο οχι τπτ αλλο...αλλα μαλλον θα παμε λιγο μεσα στην Πολη μεχρι μεσανυχτα και μετα θα γυρισουμε αεροδρομιο να την πεσουμε σε καμια καρεκλα μεχρι τις 5,30 Με τον AMDnord παω δυστυχως :getlost: λογικα θα μπορεσουμε να την πεσουμε μολις φτασουμε αννοβερο μεχρι να ερθουν και οι άλλοι. βασικα δεν ξερω, μπερδευτηκα παλι
sotiris Ιανουάριος 25, 2011 #12 Ιανουάριος 25, 2011 Έχω μείνει σε αυτό: Booking.com: Hotel Meritum, Prague 06, Czech Republic - 307 Guest reviews. Book your hotel now! που είναι κοντά στο αεροδρόμιο. Είχα δώσει 20 ευρώ. Καλό και καθαρό. Έχει μόνο ένα μικρό μικρό μειονεκτηματάκι: ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Seriously: Αν θέλετε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο ψάξτε την περιοχή prague 6 που είναι του αεροδρομίου. Καλό (αν και στα σύνορα με το κέντρο αλλά τουλάχιστον είανι στη σωστή κατεύθυνση σε σχέση με το αεροδρόμιο) είναι το Diplomat Hotel, απλά δεν ξέρω αν αξίζουν τα λεφτά για 1 βράδυ. (στο Diplomat έχω πάει σε συνέδριο).
Periklis_pap Ιανουάριος 25, 2011 #13 Ιανουάριος 25, 2011 Έχει μόνο ένα μικρό μικρό μειονεκτηματάκι: ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ λεπτομέρειες... (Το πρωινό ήταν κοινό με το συσσίτιο των φυλακών??)
alexis2044 Ιανουάριος 25, 2011 #14 Ιανουάριος 25, 2011 Δυστυχως δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να κοιμηθουμε στα καπακια με το που φτασουμε Αννοβερο... για αυτο οχι τπτ αλλο...αλλα μαλλον θα παμε λιγο μεσα στην Πολη μεχρι μεσανυχτα και μετα θα γυρισουμε αεροδρομιο να την πεσουμε σε καμια καρεκλα μεχρι τις 5,30Με τον AMDnord παω δυστυχως Δεν κλείσατε δωμάτια?ΌΛΟ το Αννόβερο είναι τίγκα για εκείνες τις μέρες. Συνιστώ να πάρεις το τηλέφωνο και να αρχίσεις να ψαχνεις άμεσα γιατί αλλιώς σε βλέπω να τη βγάζεις είτε σε παγκάκια, είτε σε ξενοδοχεία με 200+Ε/το βραδυ που θα ναι και τα μονα ελεύθερα. ( και αν κρίνω απτίς μέρες μάλλον το 2ο θα τσούξει...)Εγώ ίσα που βρήκα...
pastelidis.n.s. Ιανουάριος 28, 2011 Author #16 Ιανουάριος 28, 2011 Βρηκα αυτο... Booking.com: Hotel U Hvezdy, Prague, Czech Republic - 60 Guest reviews. Book your hotel now!Σωτηρη, αυτο που μου ειπες διπλα στις φυλακες δεν εχει για τη μερα που θελω....Να ρωτησω κατι?Επειδη θα ξυπνησουμε νωρις δηλαδη κατα τις 5, θα εχουμε την δυνατοτητα να καλεσουμε ταξι να μας παει απο το ξενοδοχειο στο αεροδρομιο?
billpeppas Ιανουάριος 29, 2011 #17 Ιανουάριος 29, 2011 pastel κανόνισε να σε ξεμυλίσει κανά ξανθό πιπίνι εκεί και να χάσεις την πτήση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.