eternalob Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2011 καλησπερα!εχω acer aspire 5732-zg.Του εκανα format και δεν δουλευει το fn απο το πληκτρολογιο...ξερει κανεις πως να το φτιαξω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 25, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Πρέπει να περάσεις το utility της Acer. Δεν ξέρω πως λέγεται, ψάξε στο site ή ακόμη καλύτερα στο cd με τους οδηγούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eternalob Ιανουάριος 25, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Εψαξα στο site δεν υπαρχει τιποτα οσον αφορα το keyboard...Δεν εχω cd me drivers...Ψαχνω στο internet αλλα τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 25, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Έκανες format και έβαλες νέο λειτουργικό, ή έκανες restoration; Άμα δεν είχε restoration cd/dvd μαζί με το laptop, τότε ήταν σε ένα "κρυμμένο" partition στο δίσκο. Άμα έκανες format το πιο πιθανό είναι να το έσβησες, οπότε έχασες και το OEM λειτουργικό σου, και τους οδηγούς που πάνε με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eternalob Ιανουάριος 25, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 το εχχ γραψει σε cd αυτο που λες ωστοσο δεν το εχω τωρα στην κατοχη μου...σπουδαζω και ειμαι αλλου....ελεγα μηπως το χει πουθενα στο ιντερνετ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Ιανουάριος 26, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 δες εδω.. υποστηριξη acer αν επιλεξεις notebook-> aspire -> και μετα το μοντέλο σου , βγαζει μια σελιδα με drivers , software κτλ. δεν ξερω τι χρειαζεσαι απο ολα αυτα αλλα λογικα θα υπαρχειEDIT:δεν διαβασα σωστα το ποστ σου και νομιζα οτι εψαχνες στο ιντερνετ γενικα και δεν εβρισκες..αν και στο tab applications εχει ενα που το λεει launch manager..μηπως θες κατι τετοιο? σορρυ για το ποστ αν δεν βοηθησαEDIT2: το launch manager θες. wiki answers :What is acer launch manager?After having the same question I did some digging. It seems that it serves two purposes, the first being that it is used to map those "Special" buttons on your keyboard to a specific function. By special I mean the buttons not found on your standard keyboard (mine happen to be my multimedia buttons).............Specifically those "special buttons" are the Function (Fn) + Blue Keys. For example, if the F3 button has a wireless symbol in blue.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 26, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Αν του πέρασες τα 7 τότε είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιηθούν από μόνα τους μετά τις απαραίτητες ενημερώεις που θα κατεβάσει το λειτουργικό.(σε μένα έτσι έγινε με aspire one a0751h).Όπως λέει και ο προηγούμενος πάντως χρειάζεσαι ένα utility για να παίξουν πλήρως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eternalob Ιανουάριος 26, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 δες εδω.. υποστηριξη acer αν επιλεξεις notebook-> aspire -> και μετα το μοντέλο σου , βγαζει μια σελιδα με drivers , software κτλ. δεν ξερω τι χρειαζεσαι απο ολα αυτα αλλα λογικα θα υπαρχειEDIT:δεν διαβασα σωστα το ποστ σου και νομιζα οτι εψαχνες στο ιντερνετ γενικα και δεν εβρισκες..αν και στο tab applications εχει ενα που το λεει launch manager..μηπως θες κατι τετοιο? σορρυ για το ποστ αν δεν βοηθησαEDIT2: το launch manager θες. wiki answers :What is acer launch manager?After having the same question I did some digging. It seems that it serves two purposes, the first being that it is used to map those "Special" buttons on your keyboard to a specific function. By special I mean the buttons not found on your standard keyboard (mine happen to be my multimedia buttons).............Specifically those "special buttons" are the Function (Fn) + Blue Keys. For example, if the F3 button has a wireless symbol in blue..το launch manager το εχω κατεβασει αλλα δεν μπορω να το κανω install :S ισως να μην το χω δει και εγω καλα....το ξανακοιταω και ποσταρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eternalob Ιανουάριος 26, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 παιδες το ξανακοιταξα εκανα μια βλακεια και δεν γινοταν εγκατασταση....τωρα ειναι οκ ομως.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.