9000+rpm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2011 Εχω αποφασισει να παω προς sandy μερια, να φυγω επιτελους απο το socket 775...Μνημες υπαρχουν ηδη αυτες !Cpu θα παω κατα 90% στον 2600Κ (αφηνω και ενα παραθυρακι για τον 2500Κ)...Το διλλημα που εχω ειναι στην επιλογη τις μητρικης...Ελεγα για αυτη εδω την asus αλλα δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρος..Θα ηθελα η μητρικη να υποστηριζει και sli/cf..Δεν ειναι σιγουρο οτι θα παω σε 2 gpu αλλα θα ηθελα να υπαρχει σας μελλοντικη επιλογη! Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας!Επισης θελω και μια καλη αεροψυκτρα αλλα δεν ξερω πια! Οι ψυκτρες απο απο socket 1156 ταιριαζουν η οχι?Θα ηθελα λοιπον και εδω την συμβουλη σας!Περιμενω γνωμες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Εχω αποφασισει να παω προς sandy μερια, να φυγω επιτελους απο το socket 775...Μνημες υπαρχουν ηδη αυτες !Cpu θα παω κατα 90% στον 2600Κ (αφηνω και ενα παραθυρακι για τον 2500Κ)...Το διλλημα που εχω ειναι στην επιλογη τις μητρικης...Ελεγα για αυτη εδω την asus αλλα δεν ξερω, δεν ειμαι σιγουρος..Θα ηθελα η μητρικη να υποστηριζει και sli/cf..Δεν ειναι σιγουρο οτι θα παω σε 2 gpu αλλα θα ηθελα να υπαρχει σας μελλοντικη επιλογη! Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας!Επισης θελω και μια καλη αεροψυκτρα αλλα δεν ξερω πια! Οι ψυκτρες απο απο socket 1156 ταιριαζουν η οχι?Θα ηθελα λοιπον και εδω την συμβουλη σας!Περιμενω γνωμες!για 2gpu δεν ειναι αυτη η πλατφορμα....Ακομα και το giga με την αστρονομικη τιμη του εχει ψευτο lanes...Για μενα μάζευε λεφτα γιατί τα καλά έρχονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 24, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 4 επιλογές υπάρχουν για s1155 με sli/cf σε λογικές τιμές.Η ASUS που δειχνεις, η MSI P67A-GD55 η Giga UD4 και η asrock p67 extreme4.Η asrock έχει το καλύτερο bundle (έχει κ usb3 front panel) και την καλύτερη τιμή, από τις άλλες προτιμώ την Αsus. Προσωπικά θα πήγαινα στην πιο προσιτή λύση, αλλά άμα δεν την εμπιστεύεσαι, τότε η επιλογή (asus) σου είναι καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 24, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 για 2gpu δεν ειναι αυτη η πλατφορμα....Ακομα και το giga με την αστρονομικη τιμη του εχει ψευτο lanes... Για μενα μάζευε λεφτα γιατί τα καλά έρχονται... Μα για αυτο δεν κοιταω καν για gigabyte... Τα καλα ποτε ερχονται σε ενα χρονο? Αλλωστε οπως ειπα δεν καιγομαι για cf/sli απλα ας υπαρχει και μια δευτερη θυρα για παν ενδεχομενο...Αλλωστε και δευτεη 570 αν βαλω ειναι υπεραρκετες αυτες οι Mobo.. Ανεκαθεν προτιμουσα και προτιμω μια δυνατη μονοπυρηνη και σε αναλυσεις μεχρι 1080p που παιζω ποτε δεν ενιωσα <<κρεμασμενος>> μεχρι σημερα... Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να περιμενω..Τα της υπογραφης βρηκα ευκαιρια και cpu-mobo-ram ηδη εφυγαν σε φιλο και δεν μπορω να μεινω ενα χρονο χωρις pc Οποτε δεν προτεινεις κανα mobo και καμια ψυκτρουλα γιατι ειμαι αναποφασιτος? Τα καλυτερα που (οντως) θα ερθουν τα συζηταμε μετα απο 1 χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 24, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Γνωμη μου ειναι να μην δωσεις πολλα λευτα για Mobo γιατι πραγματικα στην παρουσα φαση δεν αξιζει..! Κοιταξε να παρεις μια mobo με καλο support! για ανανεωσεις bios/uefi κτλπ! Γιατι στην τελικη και μια mobo των 100 ευρω μπορει να σου δωσει (για 24/7) οτι θα σου δωσει και μια των 200+!(διοτι κατα 90% ειναι θεμα του cpu ποσο θα clockαρει και οχι τοσο της mobo) Ταιριαζουν οι ψυκτρες απο 1156!:fun: Παρε μια Megahalems/Η50/Η70 Εγω που απο νερο πηγα σε megahalems με εντυπωσιασε μπορω να πω με την αποδοση της! Εαν δεν ψαχνεις τις απολυτες επιδοσεις παιζεις με single gpu!Αλλιως πουλας την παλια και χωνεις κατι παραπανω και βαζεις την καινιουργια..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 24, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Γνωμη μου ειναι να μην δωσεις πολλα λευτα για Mobo γιατι πραγματικα στην παρουσα φαση δεν αξιζει..! Κοιταξε να παρεις μια mobo με καλο support! για ανανεωσεις bios/uefi κτλπ!Γιατι στην τελικη και μια mobo των 100 ευρω μπορει να σου δωσει (για 24/7) οτι θα σου δωσει και μια των 200+!(διοτι κατα 90% ειναι θεμα του cpu ποσο θα clockαρει και οχι τοσο της mobo) Ταιριαζουν οι ψυκτρες απο 1156!:fun: Παρε μια Megahalems/Η50/Η70 Εγω που απο νερο πηγα σε megahalems με εντυπωσιασε μπορω να πω με την αποδοση της! Εαν δεν ψαχνεις τις απολυτες επιδοσεις παιζεις με single gpu!Αλλιως πουλας την παλια και χωνεις κατι παραπανω και βαζεις την καινιουργια..! Aρα λες να παω για την P8P67-M PRO που λεω και στο πρωτο ποστ που ειναι και οικονομικη? Αυτη εχει uefi σωστα ?? Πια παλια gpu να πουλησω 570 εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Aρα λες να παω για την P8P67-M PRO που λεω και στο πρωτο ποστ που ειναι και οικονομικη?Αυτη εχει uefi σωστα ?? Πια παλια gpu να πουλησω 570 εχω Ναι εχει uefi.(ολες οι Asus και οι MSI εχουν uefi) Προσωπικα πονταρω πολλα στο UEFI και ας μην το εχω χρησιμοποιησει καθολου.!θελω να πιστευω πως σε μελλοντικα updates θα γινει πολυ καλο!και μακραν καλυτερο του μπλε ασπρου bios! Εγω μια P8P67 Evo και περιμενει να δει τι θα κανω..! Εαν μπω στρατο SB γιοκ.! Εαν οχι βουρ για SB! Οσο για την gpu!Για μελλοντικη αναβαθμιση εννοω. π.χ βγαινει η 670 (πχ) και σου γιαλυσε..πουλας την 570+τσονταρεις = 670! Ταταααμμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 25, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 @ProPitsiriko$ Koιταξα λιγο για ψυκτα Megahalems/Η50/Η70 που μου ειπες αλλα δεν βρηκα πουθενα.. Εχεις καποιο λινκ να δωσεις? Αυτη εδω λεει τιποτα? Επειδη οι μνημες που εχω, εχουν μεγαλουτσικη ψυκτρα και επειδη οι ψυκτρες για τον cpu που κοιταω ειναι ψιλοθηρια, λες να εχω κανενα προβλημα και να βρισκουν πανω στην ψυκτα οι μνημες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 25, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 @ProPitsiriko$ Koιταξα λιγο για ψυκτα Megahalems/Η50/Η70 που μου ειπες αλλα δεν βρηκα πουθενα.. Εχεις καποιο λινκ να δωσεις? Αυτη εδω λεει τιποτα? Επειδη οι μνημες που εχω, εχουν μεγαλουτσικη ψυκτρα και επειδη οι ψυκτρες για τον cpu που κοιταω ειναι ψιλοθηρια, λες να εχω κανενα προβλημα και να βρισκουν πανω στην ψυκτα οι μνημες? Αυτη ειναι η megahalems που δινεις στο link..! Το H50/70 ειναι οι λυσεις της Corsair υδροψυξη με μονό ψυγειο ολα μαζεμενα..! H50 H70 Η megahalems ( τουλαχιστον σε εμενα) καθεται καθετα..οποτε εαν βρει κατι στις μνημες θα ειναι ο ανεμιστηρας σου! Εμενα με τα Dominator δεν βρισκει παντος..! Δες αυτο το review Βαλτα κατω, δες που αντεχει η τσεπη σου και αγορασε αναλογα..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boton Ιανουάριος 25, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Ακριβώς ότι λέει ο propi... Σίγουρα αν αγόραζα sb, θα έπαιρνα τον 2600κ λόγω ht και λόγω overclocking potential, που σημαίνει μεγαλύτερη stable συχνότητα σε καθημερινη βάση. Όσο για την μητρική θα σου πρότεινα την msi p67a-gd65.. Γενικά να ξέρεις ότι μέχρι να "ξεκλειδώσουν" οι επεξεργαστές και να παίζουν πιο ψηλά αποτι τώρα, το θέμα θα είναι γύρω από το τι κομμάτι θα σου κάτσει, και τι bios θα βάλεις στην μητρική σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.