alekos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2004 Θελω να κανω μια αγορα 100cd για εγγραφη ταινιων.Μου δοθηκε ευκαιρια να παρω ~4 ευρω φτηνοτερα 700αρια cd PLEXTOR.Αφου τα γραφουμε θα τα βαζουμε σε χαρτινες θηκες και οχι το ενα πανω στο αλλο οπως τα περνουμε.Η ερωτηση μου ειναι αν ξερει κανεις για την αντοχη τους στο χρονο ? θα μου κρατησουν τα Plextor αρκετα??Τι αλλο καλυτερο απο Plextor θα προτεινατε να εχω υποψιν απλως...αλλα μαλλον τα Plextor θα παρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Tαινιες σε divX θα γραφεις? Γιατί δεν περνεις ενα dvd rw να τις γραφεις σε dvd....??Plextor δεν ξερω, πολυ καλα ειναι τα SONY, VERBATIM ,TDK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Τα PLEXTOR πουλάνε κυρίως μούρη Πάντως μία άλλη μάρκα που υπόσχεται επίσης μεγάλη διάρκεια είναι Verbatim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Απρίλιος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Τα Plextor media που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην αγορα ειναι Taiyo Yuden, παλιοτερα ηταν MItsubishi Chem, και τα 2 οντας παρα πολυ καλα media, με τα ΤΥ να ειναι σιγουρα πιο ποιοτικα. Δεν θα βρεις καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Taiyo Yuden 48Χ... ΤΗΕ ΒEST! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Τα Plextor είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Plextor με την Taiyo Yuden , και είναι τέλεια.Απόλυτη αντοχή στον χρόνο.Χρόνια τώρα παίρνω Taiyo Yuden & Plextor.Απλώς τα καλύτερα CD.Έχω πάνω απο 1000CD Plextor 52x Premium , και έχουν χιλιοχρησιμοποιηθεί.Έχουν κλείσει 1 1/2 χρόνο...κακομεταχείρισης.No problem at all.Ακόμα διαβάζονται σε απίστευτες ταχύτητες.Έρχονται σε λεπτή μαύρη θήκη , και μπορείτε να τα προμηθεύεστε από την Disc Impex Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekos Απρίλιος 26, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Ταινιες DivX και Xvid θα γραφουμε.Δεν εχω 2 μερες που πηρα το αντιγραφικο(LG 52x32x52) αλλα βασικα δεν ειχα ευρω για να παρω DVD-R.Παιδια μονο να ξεκαθαρισουμε κατι:Αλλα τα Plextor και αλλα τα TY ??Η απλως εχουν συνεργαστει και βγαζουν cd.Απλως οταν τα αγορασω να ξερω πως να τα ζητησω για να μην με πιασει κοροιδο ο πωλητης.Αναφορικα λεω οτι η τιμη που μας προτεινε ηταν 18ευρω η 50αδα ---> 36ευρω η 100αδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Απρίλιος 26, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 ΤΥ ειναι ο κατασκευαστης των media, τα οποια πουλαει και μονος του αλλα και "μεταπουλαει" σε αλλες εταιρειες οπως η Plextor, TDK etc που τα βγαζουν στην αγορα κατω απο το δικο τους ονομα.Δεν ειναι απαραιτητο, μαλλον το αντιθετο θα ελεγα, η εταιρεια κατω απο το ονομα της οποιας πωλουνται τα media να ειναι και ο κατασκευαστης τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 26, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από alekos Ταινιες DivX και Xvid θα γραφουμε.Δεν εχω 2 μερες που πηρα το αντιγραφικο(LG 52x32x52) αλλα βασικα δεν ειχα ευρω για να παρω DVD-R.Παιδια μονο να ξεκαθαρισουμε κατι:Αλλα τα Plextor και αλλα τα TY ??Η απλως εχουν συνεργαστει και βγαζουν cd.Απλως οταν τα αγορασω να ξερω πως να τα ζητησω για να μην με πιασει κοροιδο ο πωλητης.Αναφορικα λεω οτι η τιμη που μας προτεινε ηταν 18ευρω η 50αδα ---> 36ευρω η 100αδα μηπως ειναι λιγο ακριβα?????? κοιταξε το.... για χωρις θηκη μου φενονται ακριβα 36 λεπτα το ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Μακριά από SONY, ευτυχώς είχα μόνο 2, δυστυχώς ήταν με mp3 και το ένα ξεφλούδισε και το άλλο μετά από κάμποσο καιρό απλά αρνείται να μοιραστεί όλο το περιεχόμενό του με το drive. Εγώ παίρνω TDK εδώ και αρκετό καιρό και είναι πολύ καλά. Και verbatim επίσης πολύ καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 27, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Εγώ πριν κανα 6μηνο πήρα 100 TY απο disk impex με 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekos Απρίλιος 27, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Χθες, στις 22:34] μηπως ειναι λιγο ακριβα?????? κοιταξε το.... για χωρις θηκη μου φενονται ακριβα 36 λεπτα το ενα Αδερφε μολις ειδα τιμες στο e-shop.Ακριβως η ιδια με αυτη που μου ειπε.Καλα θα τον στρωσω τον εξυπνακια σημερα.Οχι τιποτα αλλο, μου εκανε και τον καλο...και κραταω στο μυαλο που την τιμη που ειπε ο aristos87.Απο οτι καταλαβα ομως ειτε TY παρω ειτε Plextor το ιδιο και το αυτο ειναι, σωστα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 27, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Μακριά από SONY, ευτυχώς είχα μόνο 2, δυστυχώς ήταν με mp3 και το ένα ξεφλούδισε και το άλλο μετά από κάμποσο καιρό απλά αρνείται να μοιραστεί όλο το περιεχόμενό του με το drive. Εγώ παίρνω TDK εδώ και αρκετό καιρό και είναι πολύ καλά. Και verbatim επίσης πολύ καλά. Εγω sony χρησιμοποιω και δεν εχω κανένα προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Απρίλιος 28, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Χθες, στις 23:49] Εγω sony χρησιμοποιω και δεν εχω κανένα προβλημα.. Να σου πω την αλήθεια δεν είναι πρόσφατη ιστορία τα SONY. Αυτά μιλάμε για πάνω από 5 χρόνια, αλλά την ζημιά την είχαν πάθει τότε κοντά. Από τότε βέβαια δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να έχουν βελτιώσει την ποιότητα τους. Αλλά όποιος καεί από κάτι δύσκολα το ξαναπλησιάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 28, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Taiyo Yuden & Plextor = the same thing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΠΡΙΛΙΟΣ Μάϊος 14, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2004 Taiyo Yuden απο Impex SA Παλαιολόγου 41 Π.Φαληρο. Κρατάνε και κατάνε.... με 25Ε τα 100 Έχω γράψει πανω απο 1500 τα τελευταία 5 χρόνια! Αλλά γιατί Ταινίες σε CD; Παρε DVD-RW και Intenso, DVD με 1Ε το κομμάτι και γραφεις κατευθείαν σε DVD χωρίς απόλεια ποιότητας ήχου ή εικόνας! Με AnyDVD v3.5.0.1 σπας κάθε προστασία και βλέπεις ότι ζώνη θέλεις. Με CloneDVD2 αντιγράφεις όποιο τμήμα του γνήσιου DVD θελεις!. Το μέλλον είναι τα DVD. Τα CD πέθαναν. Θα έχουν την τύχη των Floppy 5 1/4! XE!XE!XE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
axtarmas Μάϊος 19, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Αρχική απάντηση από ΑΠΡΙΛΙΟΣ [14-05-2004 20:32] Taiyo Yuden απο Impex SA Παλαιολόγου 41 Π.Φαληρο. Κρατάνε και κατάνε.... με 25Ε τα 100 Έχω γράψει πανω απο 1500 τα τελευταία 5 χρόνια! Αλλά γιατί Ταινίες σε CD; Παρε DVD-RW και Intenso, DVD με 1Ε το κομμάτι και γραφεις κατευθείαν σε DVD χωρίς απόλεια ποιότητας ήχου ή εικόνας! Με AnyDVD v3.5.0.1 σπας κάθε προστασία και βλέπεις ότι ζώνη θέλεις. Με CloneDVD2 αντιγράφεις όποιο τμήμα του γνήσιου DVD θελεις!. Το μέλλον είναι τα DVD. Τα CD πέθαναν. Θα έχουν την τύχη των Floppy 5 1/4! XE!XE!XE! τι απωλειες εχεις οταν γραφεις dvd-rip (xvid - divx απο 1-2 cd την ταινια και σπανια 3cd εκτος και αν ειναι συλλεκτικα κομματια οι ταινιες )?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 19, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Εγώ πάντως παίρνω Samsung εδώ και ένα χρόνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα. ’σε που τα 48άρια τα γράφω σε 52Χ. Τα παίρνω 9.5 την 25άδα από τα Multirama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.