Jump to content

CD Plextor :: Αξιζουν ;;

alekos

Recommended Posts

Θελω να κανω μια αγορα 100cd για εγγραφη ταινιων.Μου δοθηκε ευκαιρια να παρω ~4 ευρω φτηνοτερα 700αρια cd PLEXTOR.Αφου τα γραφουμε θα τα βαζουμε σε χαρτινες θηκες και οχι το ενα πανω στο αλλο οπως τα περνουμε.Η ερωτηση μου ειναι αν ξερει κανεις για την αντοχη τους στο χρονο ? θα μου κρατησουν τα Plextor αρκετα??

Τι αλλο καλυτερο απο Plextor θα προτεινατε να εχω υποψιν απλως...αλλα μαλλον τα Plextor θα παρω.

Τα Plextor media που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην αγορα ειναι Taiyo Yuden, παλιοτερα ηταν MItsubishi Chem, και τα 2 οντας παρα πολυ καλα media, με τα ΤΥ να ειναι σιγουρα πιο ποιοτικα. Δεν θα βρεις καλυτερα ;)

Τα Plextor είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Plextor με την Taiyo Yuden , και είναι τέλεια.

Απόλυτη αντοχή στον χρόνο.

Χρόνια τώρα παίρνω Taiyo Yuden & Plextor.

Απλώς τα καλύτερα CD.

Έχω πάνω απο 1000CD Plextor 52x Premium , και έχουν χιλιοχρησιμοποιηθεί.

Έχουν κλείσει 1 1/2 χρόνο...κακομεταχείρισης.

No problem at all.

Ακόμα διαβάζονται σε απίστευτες ταχύτητες.

Έρχονται σε λεπτή μαύρη θήκη , και μπορείτε να τα προμηθεύεστε από την Disc Impex

Ταινιες DivX και Xvid θα γραφουμε.Δεν εχω 2 μερες που πηρα το αντιγραφικο(LG 52x32x52) αλλα βασικα δεν ειχα ευρω για να παρω DVD-R.

Παιδια μονο να ξεκαθαρισουμε κατι:

Αλλα τα Plextor και αλλα τα TY ??Η απλως εχουν συνεργαστει και βγαζουν cd.Απλως οταν τα αγορασω να ξερω πως να τα ζητησω για να μην με πιασει κοροιδο ο πωλητης.

Αναφορικα λεω οτι η τιμη που μας προτεινε ηταν 18ευρω η 50αδα ---> 36ευρω η 100αδα

ΤΥ ειναι ο κατασκευαστης των media, τα οποια πουλαει και μονος του αλλα και "μεταπουλαει" σε αλλες εταιρειες οπως η Plextor, TDK etc που τα βγαζουν στην αγορα κατω απο το δικο τους ονομα.

Δεν ειναι απαραιτητο, μαλλον το αντιθετο θα ελεγα, η εταιρεια κατω απο το ονομα της οποιας πωλουνται τα media να ειναι και ο κατασκευαστης τους.

Αρχική απάντηση από alekos

Ταινιες DivX και Xvid θα γραφουμε.Δεν εχω 2 μερες που πηρα το αντιγραφικο(LG 52x32x52) αλλα βασικα δεν ειχα ευρω για να παρω DVD-R.

Παιδια μονο να ξεκαθαρισουμε κατι:

Αλλα τα Plextor και αλλα τα TY ??Η απλως εχουν συνεργαστει και βγαζουν cd.Απλως οταν τα αγορασω να ξερω πως να τα ζητησω για να μην με πιασει κοροιδο ο πωλητης.

Αναφορικα λεω οτι η τιμη που μας προτεινε ηταν 18ευρω η 50αδα ---> 36ευρω η 100αδα

μηπως ειναι λιγο ακριβα?????? κοιταξε το.... για χωρις θηκη μου φενονται ακριβα 36 λεπτα το ενα

Μακριά από SONY, ευτυχώς είχα μόνο 2, δυστυχώς ήταν με mp3 και το ένα ξεφλούδισε και το άλλο μετά από κάμποσο καιρό απλά αρνείται να μοιραστεί όλο το περιεχόμενό του με το drive. Εγώ παίρνω TDK εδώ και αρκετό καιρό και είναι πολύ καλά. Και verbatim επίσης πολύ καλά.

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Χθες, στις 22:34]

μηπως ειναι λιγο ακριβα?????? κοιταξε το.... για χωρις θηκη μου φενονται ακριβα 36 λεπτα το ενα

Αδερφε μολις ειδα τιμες στο e-shop.Ακριβως η ιδια με αυτη που μου ειπε.Καλα θα τον στρωσω τον εξυπνακια σημερα.Οχι τιποτα αλλο, μου εκανε και τον καλο...και κραταω στο μυαλο που την τιμη που ειπε ο aristos87.Απο οτι καταλαβα ομως ειτε TY παρω ειτε Plextor το ιδιο και το αυτο ειναι, σωστα ?

Αρχική απάντηση από cherryman

Μακριά από SONY, ευτυχώς είχα μόνο 2, δυστυχώς ήταν με mp3 και το ένα ξεφλούδισε και το άλλο μετά από κάμποσο καιρό απλά αρνείται να μοιραστεί όλο το περιεχόμενό του με το drive. Εγώ παίρνω TDK εδώ και αρκετό καιρό και είναι πολύ καλά. Και verbatim επίσης πολύ καλά.

Εγω sony χρησιμοποιω και δεν εχω κανένα προβλημα..

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Χθες, στις 23:49]

Εγω sony χρησιμοποιω και δεν εχω κανένα προβλημα..

Να σου πω την αλήθεια δεν είναι πρόσφατη ιστορία τα SONY. Αυτά μιλάμε για πάνω από 5 χρόνια, αλλά την ζημιά την είχαν πάθει τότε κοντά. Από τότε βέβαια δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να έχουν βελτιώσει την ποιότητα τους. Αλλά όποιος καεί από κάτι δύσκολα το ξαναπλησιάζει.

• 3 weeks later...

Taiyo Yuden απο Impex SA Παλαιολόγου 41 Π.Φαληρο.

Κρατάνε και κατάνε.... με 25Ε τα 100

Έχω γράψει πανω απο 1500 τα τελευταία 5 χρόνια!

Αλλά γιατί Ταινίες σε CD; Παρε DVD-RW και Intenso, DVD με 1Ε το κομμάτι και γραφεις κατευθείαν σε DVD χωρίς απόλεια ποιότητας ήχου ή εικόνας!

Με AnyDVD v3.5.0.1 σπας κάθε προστασία και βλέπεις ότι ζώνη θέλεις. Με CloneDVD2 αντιγράφεις όποιο τμήμα του γνήσιου DVD θελεις!.

Το μέλλον είναι τα DVD. Τα CD πέθαναν. Θα έχουν την τύχη των Floppy 5 1/4! XE!XE!XE!

:D

Αρχική απάντηση από ΑΠΡΙΛΙΟΣ [14-05-2004 20:32]

Taiyo Yuden απο Impex SA Παλαιολόγου 41 Π.Φαληρο.

Κρατάνε και κατάνε.... με 25Ε τα 100

Έχω γράψει πανω απο 1500 τα τελευταία 5 χρόνια!

Αλλά γιατί Ταινίες σε CD; Παρε DVD-RW και Intenso, DVD με 1Ε το κομμάτι και γραφεις κατευθείαν σε DVD χωρίς απόλεια ποιότητας ήχου ή εικόνας!

Με AnyDVD v3.5.0.1 σπας κάθε προστασία και βλέπεις ότι ζώνη θέλεις. Με CloneDVD2 αντιγράφεις όποιο τμήμα του γνήσιου DVD θελεις!.

Το μέλλον είναι τα DVD. Τα CD πέθαναν. Θα έχουν την τύχη των Floppy 5 1/4! XE!XE!XE!

:D

τι απωλειες εχεις οταν γραφεις dvd-rip (xvid - divx απο 1-2 cd την ταινια και σπανια 3cd εκτος και αν ειναι συλλεκτικα κομματια οι ταινιες :) )??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.