Jump to content

ΝΕΕD FOR SPEED UNDERGROUND 2!!!!!!!!!!!!

Nedi46

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από aristos87 [04-06-2004 16:56]

Για το street leagal redline λεει....;)

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3139

Οντος υπαρχει το TOCA2 gia pc.

To eixa νοικιασει απο τοπικο club εδω και 45 μερες.

ποιο toca και nfs??? εδω μιλαμε για τα απολυτα θηρια... lada και ξερο ψωμι!!!!

γμτ ειχαμε lada παλια... δεν ηξερα να πω του πατερα μου να το κρατησει... :woot:

αντε να βγει το nfsu2 γιατι το 1 το εχω τελειωσει 3 φορες και το ψιλοβαρεθηκα!

ελπιζω να μην εχει τις απαιτησεις του cm4 :TD: γιατι με βλεπω να τη βγαζω με το toca... :eek:

Αρχική απάντηση από kallileo

Μια πορνοσταρ ονοματι Brooke Burke θα αυτη που δινει την εκκινηση στις κουρσες.....

Την ξερει κανεις?????

Απο που συμπερανες οτι ειναι πορνοσταρ? Μοντελο ειναι η κοπελα. (Ουτε η γκομενα μου να μην ητανε)

Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 13:13]

Μια πορνοσταρ ονοματι Brooke Burke θα αυτη που δινει την εκκινηση στις κουρσες.....

Την ξερει κανεις?????

μαλλον οχι αλλα μπορουμε πολυ ευκολα να την μαθουμε:devil: ......εγω κατι τειοια τα συνηθιζω πανευκολα.......ειναι στη φυση μου αλλωστε.....χαχαχαχααχχα:tw:

Ελπίζω για δεύτερη κοπέλα εκκινήσεων να έχουνε καμία Anna Kournikova ή το λιγότερο καμία Carmen Electra...... Ειδικά στα Online Games, όσοι τις έχουνε active θα χάνουνε συνέχεια...... :devil: :devil: :devil:

Αρχική απάντηση από DMylonas

Ελπίζω για δεύτερη κοπέλα εκκινήσεων να έχουνε καμία Anna Kournikova ή το λιγότερο καμία Carmen Electra...... Ειδικά στα Online Games, όσοι τις έχουνε active θα χάνουνε συνέχεια...... :devil: :devil: :devil:

χαχαχα στανταρ!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.