Jump to content

Βοήθεια με κάρτα γραφικών ΑTi και εξωτερική οθόνη

ge90

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω αυτό το λαπτοπ με αυτήν την κάρτα γραφικών ενσωματωμένη μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν συνδέσω το λαπτοπ σε εξωτερική οθόνη ποια θα είναι η μέγιστη ανάλυση που θα πάρω?? :help:

Εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω καλώδιο hdmi για την σύνδεση αλλά στα specs της κάρτας γραφικών αναφέρει ότι:

• HDMI output support
  • Supports all display resolutions up to 1920x10802

Δηλαδή με καλώδιο hdmi θα μπορέσω να πάρω ανάλυση 1920x1200?? Η οθόνη που θέλω

να την συνδέσω έχει αυτήν την ανάλυση native και δεν θέλω να στραβώσει τίποτα... είναι και πανάκριβη.

αναφέρει ότι:

• HDMI output support
  • Supports all display resolutions up to 1920x10802

Δηλαδή με καλώδιο hdmi θα μπορέσω να πάρω ανάλυση 1920x1200?? Η οθόνη που θέλω

να την συνδέσω έχει αυτήν την ανάλυση native και δεν θέλω να στραβώσει τίποτα... είναι και πανάκριβη.

στο 2 σου επεξηγει οτι "Some custom resolutions require user configuration", δλδ πρεπει να τις βαλεις εσυ..!!

Δε θα έχεις πρόβλημα με την 24ρα. Άμα είχες την 27ρα θα είχες κάποιο -σχετικό- πρόβλημα, γιατί η native ανάλυση της είναι 2560x1440 (ή χ1600 δε θυμάμαι). Πάλι μια χαρά θα είσουν δλδ, απλά δε θα την δούλευες στην μαμά ανάλυση.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι το monitor σου, οπότε μην ανησυχείς.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.