Jump to content

5850 cf?

koukoubetses

Recommended Posts

θα κανω cf εχω μια 5850,αλλα σκεφτομε να το κανω με καποια της σειρας 6?επειδη ειναι πιο καινουργιες,τι λετε,μεποια να κανω cf?

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Υπάρχει game που να κολλάει η 5850 στην αγορά;Εγώ πάντως δεν έχω βρει.Καλύτερα κράτα τα λεφτά σου και περίμενε τα 28nm.Και αν δεν έχεις ocαρει τον cpu τώρα είναι ώρα να το κάνεις.Εγώ είδα μεγάλη διαφορά πηγαίνοντας τον i5 750 μου στα 3.6ghz,ειδικά σε games όπως το arma 2 που είνια αρκετά εξαρτώμενο από το cpu.Επίσης δε νοείται cf setup χωρίς oc,θα υπάρχει bottleneck.

Γιατί δέν κοιτάς στις αγγελίες να βρείς μια μεταχείρο με εγγύηση.

Κρίμα είναι να σκάσεις ένα 100ευρω παραπάνω και θα βοηθήσεις και κάποιον συμφορουμίτη :)

-100 ευρω για 5870 αποκλειεται....

• 2 weeks later...

τελικα εκανα 2χ5850,δεν μπουταρει ομως τωρα,εχω 750αρι τροφοδοτικο,δεν φτανει,αν βγαλω το ρευμα απο τη μια μπουταρει,τι γινετε,βαζω 2χ6πιν στη μια απο το τροφοδοτικο,και την αλλη με 2χ6πιν σε 1χ4πιν.

Βασικα οσο καταλαβα.Εισαι σιγουρος οτι δεν φτανει? η οτι το τροφοδοτικο σου η οι καρτες σου ειναι οκ?

Γιατι το δικο μου με εξαπυρηνικο επεξεργαστη 2χ5850 και 3 μηχανικους

δισκους ανοιγει μια χαρα.

Βασικα οσο καταλαβα.Εισαι σιγουρος οτι δεν φτανει? η οτι το τροφοδοτικο σου η οι καρτες σου ειναι οκ?

Γιατι το δικο μου με εξαπυρηνικο επεξεργαστη 2χ5850 και 3 μηχανικους

δισκους ανοιγει μια χαρα.

οχι δεν ειμαι σιγουρος,γιατι χωρις drivers ανοιγει κανονικα,οταν τον περναω και μετα δεν ανοιγει,επισης εχω βαλει custom bios της asus.

ok,ποιους να βαλω για cf καλυτερα?

επισης εχει δυο τετοια καλωδια,αλλα εχω μια κενη θεση στο τροφοδοτικο.πως να τα συνδεσω?

post-14612-1416074990,4325_thumb.jpg

Πρέπει να βγάλεις απο άλλα molex,και να τα ενώσεις.Τώρα για drivers...nv here:)

αυτο κανω παιρνω απο δυο μολεξ,τιποτα ομως,τι να κανω να παρω τροφοδοτικο?:hmm:

1. Φαντάζομαι και οι δύο κάρτες μόνες τους δουλεύουν ξεχωριστά.

2. Βγάλε τα πάντα από τα molex και βάλε δυο κάρτες, τη μία που έχει ένα 6pin, βάλε το άλλο καλώδιο σε δύο ξεχωριστές γραμμές 12V.

3. Κοίτα πάνω στη μητρική σου να βάλεις το 12V molex αν έχει υποδοχή,απαραίτητο για C/F

1. Φαντάζομαι και οι δύο κάρτες μόνες τους δουλεύουν ξεχωριστά.

2. Βγάλε τα πάντα από τα molex και βάλε δυο κάρτες, τη μία που έχει ένα 6pin, βάλε το άλλο καλώδιο σε δύο ξεχωριστές γραμμές 12V.

3. Κοίτα πάνω στη μητρική σου να βάλεις το 12V molex αν έχει υποδοχή,απαραίτητο για C/F

εχει δυο 6πινα το τροφοδοτικο,οποτε βαζω αυτα και δυο απο μολεξ,εχω δοκιμασει και εναλαξ δηλαδη ενα 6πιν κι ενα μολεξ σε καθε μια,εβγαλα ανεμιστηρες,σκληρους,τιποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.