koukoubetses Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2011 θα κανω cf εχω μια 5850,αλλα σκεφτομε να το κανω με καποια της σειρας 6?επειδη ειναι πιο καινουργιες,τι λετε,μεποια να κανω cf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιανουάριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 εφοσων εχεις 5850 μπορεις να την "ζευγαρωσεις" μονο με καποια αντιστοιχη της σειρας 5χχχ! ομως με καμια της σειρας 6χχχ! new technology...no compatibility!:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 24, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 συμφωνω με τον redbighunter.ηδη μπορεις να βρεις 5850 σε παρα πολυ καλυ τιμη και σιγουρα θα ηταν μια αρκετα καλη αναβαθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasatempios Ιανουάριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Υπάρχει game που να κολλάει η 5850 στην αγορά;Εγώ πάντως δεν έχω βρει.Καλύτερα κράτα τα λεφτά σου και περίμενε τα 28nm.Και αν δεν έχεις ocαρει τον cpu τώρα είναι ώρα να το κάνεις.Εγώ είδα μεγάλη διαφορά πηγαίνοντας τον i5 750 μου στα 3.6ghz,ειδικά σε games όπως το arma 2 που είνια αρκετά εξαρτώμενο από το cpu.Επίσης δε νοείται cf setup χωρίς oc,θα υπάρχει bottleneck. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 27, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 αυτη λεω να παρω XFX Radeon HD5870 1GB | Skroutz.grειναι καλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Γιατί δέν κοιτάς στις αγγελίες να βρείς μια μεταχείρο με εγγύηση. Κρίμα είναι να σκάσεις ένα 100ευρω παραπάνω και θα βοηθήσεις και κάποιον συμφορουμίτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 28, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Γιατί δέν κοιτάς στις αγγελίες να βρείς μια μεταχείρο με εγγύηση.Κρίμα είναι να σκάσεις ένα 100ευρω παραπάνω και θα βοηθήσεις και κάποιον συμφορουμίτη -100 ευρω για 5870 αποκλειεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Για 5850 έλεγα soz, μπερδεύτηκα με την υπάρχουσα και νόμιζα οτι κοίταζες για 2 χ 5850 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Φεβρουάριος 5, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 τελικα εκανα 2χ5850,δεν μπουταρει ομως τωρα,εχω 750αρι τροφοδοτικο,δεν φτανει,αν βγαλω το ρευμα απο τη μια μπουταρει,τι γινετε,βαζω 2χ6πιν στη μια απο το τροφοδοτικο,και την αλλη με 2χ6πιν σε 1χ4πιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 5, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Βασικα οσο καταλαβα.Εισαι σιγουρος οτι δεν φτανει? η οτι το τροφοδοτικο σου η οι καρτες σου ειναι οκ?Γιατι το δικο μου με εξαπυρηνικο επεξεργαστη 2χ5850 και 3 μηχανικουςδισκους ανοιγει μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Φεβρουάριος 5, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Βασικα οσο καταλαβα.Εισαι σιγουρος οτι δεν φτανει? η οτι το τροφοδοτικο σου η οι καρτες σου ειναι οκ?Γιατι το δικο μου με εξαπυρηνικο επεξεργαστη 2χ5850 και 3 μηχανικουςδισκους ανοιγει μια χαρα. οχι δεν ειμαι σιγουρος,γιατι χωρις drivers ανοιγει κανονικα,οταν τον περναω και μετα δεν ανοιγει,επισης εχω βαλει custom bios της asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus3bar Φεβρουάριος 5, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 reset to defaults,clean drivers,install new drivers(συγνώμη για τα αγγλικά,έτσι μου ήρθαν στο μυαλό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Φεβρουάριος 5, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 reset to defaults,clean drivers,install new drivers(συγνώμη για τα αγγλικά,έτσι μου ήρθαν στο μυαλό)ok,ποιους να βαλω για cf καλυτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Φεβρουάριος 5, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 ok,ποιους να βαλω για cf καλυτερα? επισης εχει δυο τετοια καλωδια,αλλα εχω μια κενη θεση στο τροφοδοτικο.πως να τα συνδεσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus3bar Φεβρουάριος 5, 2011 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Πρέπει να βγάλεις απο άλλα molex,και να τα ενώσεις.Τώρα για drivers...nv here:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Φεβρουάριος 5, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Πρέπει να βγάλεις απο άλλα molex,και να τα ενώσεις.Τώρα για drivers...nv here:) αυτο κανω παιρνω απο δυο μολεξ,τιποτα ομως,τι να κανω να παρω τροφοδοτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus3bar Φεβρουάριος 5, 2011 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Shutdown.Βγάλε την crossfire bridge,πέρνα τους drivers στη μια κάρτα,restart,shutdown,βάλε τη γέφυρα πάλι,power up Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Φεβρουάριος 5, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Shutdown.Βγάλε την crossfire bridge,πέρνα τους drivers στη μια κάρτα,restart,shutdown,βάλε τη γέφυρα πάλι,power upοχι τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Φεβρουάριος 5, 2011 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 1. Φαντάζομαι και οι δύο κάρτες μόνες τους δουλεύουν ξεχωριστά.2. Βγάλε τα πάντα από τα molex και βάλε δυο κάρτες, τη μία που έχει ένα 6pin, βάλε το άλλο καλώδιο σε δύο ξεχωριστές γραμμές 12V.3. Κοίτα πάνω στη μητρική σου να βάλεις το 12V molex αν έχει υποδοχή,απαραίτητο για C/F Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Φεβρουάριος 5, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 1. Φαντάζομαι και οι δύο κάρτες μόνες τους δουλεύουν ξεχωριστά.2. Βγάλε τα πάντα από τα molex και βάλε δυο κάρτες, τη μία που έχει ένα 6pin, βάλε το άλλο καλώδιο σε δύο ξεχωριστές γραμμές 12V.3. Κοίτα πάνω στη μητρική σου να βάλεις το 12V molex αν έχει υποδοχή,απαραίτητο για C/Fεχει δυο 6πινα το τροφοδοτικο,οποτε βαζω αυτα και δυο απο μολεξ,εχω δοκιμασει και εναλαξ δηλαδη ενα 6πιν κι ενα μολεξ σε καθε μια,εβγαλα ανεμιστηρες,σκληρους,τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.