cabdik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2011 παιδια, θελω να "κρεμασω" τα X540 στον τοιχο, ομως εχω ενα προβληματακι. τα καλωδια στα πισω ηχεια δεν φτανουν εκει που θελω να τα βαλω. τι καλωδιο χρειαζομαι για να τα επεκτεινω? ξερω οτι πρεπει να ειναι female-male για να κανει. αλλα τα ηχεια αυτα εχουν μονο καλωδιο και οχι διπλο- κοκκινο λευκο.να παρω ενα τετοιο καλωδιο http://www.ipshop.gr/product-id-33808.html και να το χωρισω σε δεξι-αριστερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 24, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Ναί το ίδιο πράγμα είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 24, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 κατι τετοιο σκεφτηκα, αλλα ειπα να το επιβεβαιωσω..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Ιανουάριος 24, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 οχι, θα πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα, εργαστηριο κατα κυρια βαση, οπου θα παρεις το ηχειο σουη μαζι και θα ζητησεις να σου φτιαξει την προεκταση που θελεις οσο μετρα θελεις..σου τονιζω να πας εκει με το ηχειο διοτι την ειχα πατησει παλαιοτερα με τα g51 που εχω...για 6 μετρα καλωδιο το κοστος ειναι γυρω στα3-4 ευρω μαζι με τα rca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιανουάριος 24, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 η μπορείς να κόψεις το παλιό και να το επεκτεινεις,οπότε γλυτώνεις τα rca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 24, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 οχι, θα πας σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα, εργαστηριο κατα κυρια βαση, οπου θα παρεις το ηχειο σουη μαζι και θα ζητησεις να σου φτιαξει την προεκταση που θελεις οσο μετρα θελεις..σου τονιζω να πας εκει με το ηχειο διοτι την ειχα πατησει παλαιοτερα με τα g51 που εχω...για 6 μετρα καλωδιο το κοστος ειναι γυρω στα3-4 ευρω μαζι με τα rca.γιατι αυτο? το εξηγεις λιγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 24, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 πάντως και εγώ τα X540 έχω και τέτοιο καλώδιο χρησιμοποίησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.