deninho Φεβρουάριος 6, 2011 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 mbps=megabits/s ή megabytes/s? για να είμαστε και σίγουροι τι εννοεί ο κάθε ένας Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 6, 2011 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 mbps=megabits/s ή megabytes/s? για να είμαστε και σίγουροι τι εννοεί ο κάθε ένας megabits εννοώ φυσικά Απλώς σύμφωνα με review που έχω δει πάνε πάνε πάνω από 80mbps(megabits) ~ 8 mb/s, για αυτό αναφέρω και το "μάλλον αρκετά παραπάνω". PS. Θα κάτσω κάποια στιγμή να κάνω κανονικές μετρήσεις κι ίσως ένα μικρό review... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 6, 2011 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 το φαντάστηκα ότι megabits εννοούσες, αλλά επειδή πολλοί το μπερδεύουν, είπα να το σιγουρέψουμε Αν μπορέσεις να κάνεις και ένα ριβιού θα είσαι άρχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 6, 2011 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2011 Ειχα δοκιμασει 200αρια και τα δοκιμασα και σε διαφορετικες πριζες και στο ιδιο πολυπριζο μονα τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Φεβρουάριος 16, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Λοιπον μετα απο την αγορα 3 dhp-p307av και μιας βδομαδας δοκιμων τα συμπερασματα ειναι τα εξης1)Λογω τιμης και μονο 120 ευρω τα 3 αξιζουν για αγορα σε σχεση με router draft-n και καρτες δικτυου.2)Παιζει μεγαλο ρολο η ηλεκτρικη εγκατασταση του σπιτιου και τι συσκευες ειναι αναμενες π.χ αμα αναψεις κουζινα η θερμοσιφωνα πεφτει η αποδοση τους.3)Δεν εχω κανενα προβλημα στο streaming αρχειων HD 1080p αρκει να προσεχουμε το 2.4)Ταχυτητα εχω γυρω στα 30Μbps με συνδεδεμενες πανω 5 συσκευες σε 3 δωματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 16, 2011 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 4)Ταχυτητα εχω γυρω στα 30Μbps με συνδεδεμενες πανω 5 συσκευες σε 3 δωματια. Νομίζω πως είναι αρκετά χαμηλά. Από το δωμάτιό μου στο υπόγειο (2 όροφοι) με μια δοκιμαστική μέτρηση που έκανα εχτές, ψάχνοντας προγράμματα για το review που ετοιμάζω, μου έδειξε 56Μbps(megabits per second ). Βέβαια άλλο σπίτι και powerlines, όμως και πάλι νομίζω πως είναι χαμηλά (δεν είμαι κι ειδικός βέβαια...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 16, 2011 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 τι μου θυμίσατε ! ... όταν η ΔΕΗ ήταν στα πάνω της (μόλις είχε βγάλει την TELLAS) σκόπευαν να δώσουν internet μέσω του δικτύου ρεύματος και δεν το πίστευα ... να που όμως γίνετε ...πηγή από άτομο που ξέρει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 16, 2011 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Νομίζω πως είναι αρκετά χαμηλά. Από το δωμάτιό μου στο υπόγειο (2 όροφοι) με μια δοκιμαστική μέτρηση που έκανα εχτές, ψάχνοντας προγράμματα για το review που ετοιμάζω, μου έδειξε 56Μbps(megabits per second ). Βέβαια άλλο σπίτι και powerlines, όμως και πάλι νομίζω πως είναι χαμηλά (δεν είμαι κι ειδικός βέβαια...) και γω τοσο νομιζω οτι εχω δει. Και αλλαζει απο μπριζα σε μπριζα, αν ειναι η μοναδικη συσκευη πανω, αν εχει πολυμπριζο, κτλ.. Επισης δεν εχει τη σταθεροτητα του ethernet σε pings.. Δεν παιζει ποτε στο 0 και κανει συχνα κατι peaks στα 10ms. Γενικα, πρεπει να ειναι η τελευταια λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 17, 2011 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Σε 200άρια Mbps (ονομαστική τιμή) που έχω, κινούμαι γύρω στα 65 Μbps (ή 8.125 ΜΒ/s). Σε σχέση με το ασύρματο που είχα πριν είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού ξεπέρασα τα προβλήματα με τους πολλούς τοίχους και την έκθεση των παιδιών στα ραδιοκύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.