NOS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 Καλησπέρα παιδιάΨαχνω να βρω ενα προγραμμα με το οποιο να εχω ενα πελατολογιο και να μπορω να κοβω ονομαστικες αποδειξεις με βαση τα στοιχεια που εχω δωσει στον εκαστοτε πελατη.Οι αποδειξεις στην συνεχεια θα σταλουν στην εφορια.Εχω ψαξει και απο οτι εχω καταλαβει το θεμα του πελατολογιου μπορει να λυθει με access.Εαν ξερετε κατι θα ηταν πολυτιμη η βοηθεια σας.ΥΓ. Το πρόγραμμα προορίζεται για μαγαζί αισθητικής Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Για να κόβεις αποδείξεις από το πισί χρειάζεσαι ταμειακή εφαρμογή, φορολογικό μηχανισμό ΕΑΦΔΣΣ και εκτυπωτή.Ανεβαίνει το κόστος αρκετά αλλά συνήθως αυτές οι εφαρμογές είναι σχετικά πλήρης και περιλαμβάνουν την διαχείριση του πελατολογίου σου.Αν θέλεις να κόβεις χειρόγραφες ή από ταμειακή μηχανή τότε μόνο το πρόγραμμα για το πελατολόγιο είναι αρκετό για το πισί.Δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο, δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.