Jump to content

MOH or CODBO?

Manos1212

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους!Θα ειθελα μια μικρη βοηθεια!Εχω παιξει και το Medal of Honor(2010) και το Call Of Duty Black Ops και δεν ξερω πιο απο τα 2 να αγωρασω!Εχω βρει βεβαια το Medal σε πολυ καλη τιμη και το cod σε λιγο πιο ακριβη!Πιο αξιζει περισοτερο να παρω γιατι μ αρεσουν και τα 2 και δεν εχω την οικονομικη ανεση να τα παρω και τα 2!Ευχαριστω για τον χρονο σας!:):)

Εμένα μου αρέσει πιο πολύ το MOH από τα 2 αλλά ακόμα περισσότερο μου αρέσει το Battlefield Bad Company 2 που μαζί με το Expantion κοστίζει 35€ από το ΕΑ store.

Απλα εμενα δεν μου πολυ αρεσει το Black Ops και στον ιπολογιστη μου κολαει ενω ολα τα games που εχω πεζουν μια χαρα!Απλα δεν ξερω αμα το medal of honor θα το βαρεθω γριγορα αν και μου αρεσε πολυ το singleplayer!

Αφού έχεις Bad Company 2 κράτησε τα λεφτά σου γιατί σε 1-2 μήνες έρχεται το Bad Company 3 και Crisys 2.

Αν εισαι φαν του online gaming τοτε λογικα το codbo δεν θα το βαρεθεις "ποτε".

Τα cod εχουν τρελη επιτυχια online...Φαντασου οτι υπαρχουν καμια 600αρια server για το cod 1.5 united offensive(best game ever :p) και ειναι παιχνιδι 7ετιας.Για το cod 4 6500++ server...

Γενικα δεν ειμαι φαν των moh online για να ξερω ποσους server εχουν πλεον...μαλλον επειδη τα θεωρω πολυ κατοτερα απο τα cod.

Το Battlefield 3 θα ειναι σαν το Battlefield 2?

Ναι από ότι έχω διαβάσει τουλάχιστον. (δεν θα είναι σαν το Bad Company 2 αν αυτό εννοείς πάντως)

Ontopic now:

Άμα δεν μπορείς να περιμένεις για το ΒC3 τότε κατά την γνώμη μού πάρε το black ops.

Βρικα το Medal of Honor 29 ευρο και 8α το παρω!Καλητερα να μην παρω το cod γιατι στο pc μου κολαει ε και για να μην μου σπασει τα νευρα!

Βρικα το Medal of Honor 29 ευρο και 8α το παρω!Καλητερα να μην παρω το cod γιατι στο pc μου κολαει ε και για να μην μου σπασει τα νευρα!

Η τιμή είναι αρκετά καλή.

Το ότι κολλάει δεν το είχες αναφέρει πριν, άρα δεν έχεις λόγω να το πάρεις άμα δεν το ευχαριστηθείς όπως λες και εσύ. Τα requirements πάντως είναι πάνω κάτω τα ίδια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.