Jump to content

Tablet PC's

vic

Recommended Posts

Πολύ πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι για να δει κανείς σε έναν βαθμό τι παίρνει και τι χάνει με 60€ έναντι των 200+ που έχει ένα Nexus.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=b8t2hZEXf1Q]Shadowgun Short test to show it on the nexus 7 and WM8850 - YouTube[/ame]

πω πω δεν ήξερα ότι ο tegra3 έχει τόσο μεγάλη διαφορά στα χρώματα αλλά και σε ταχύτητα..πάντως που το είδα το shadowgun στο nexus έπαθα σοκ με της δυνατότητες του nexus7 :dance3::dance3:

προσωπικά διαλέγω τουλάχιστον class 6 για τα κινητά. Υποθέτω ότι και για τάμπλετ το ίδιο θα διάλεγα.

Έχει πάρει χαμπάρι κανείς ότι έχει βγάλει καινούρια τάμπλετ η B&N; Nook HD στις 7 ίντσες (αδιάφορο :p) & Nook HD+ στις 9 ίντσες με οθόνη 256dpi (1920*1080) και Micro sd στα 290€ (περισσότερα εδώ). Μείον ότι δεν έχει 3 τζι, και gps. Αλλά 9" και full hd. damn

πάνω που είχα κατασταλάξει στο νέξους 7...

Χαιρετω τα πληθη, εχω μια ερωτηση ισως και χαζη απλα δεν το γνωριζω:

ενδιαφερομαι να παρω ενα tablet, αλλα χρειαζομαι και γραφιδα για το γραψιμο,

γνωριζετε ΑΝ ολα τα tablets μπορουν να λειτουργησουν με γραφιδα?

'η εστω καποια συγκεκριμενα μοντελα?

Υγ. οι επιδοσεις δεν με ενδιαφερουν, ουσιαστικα θα ειναι κατι σαν ηλεκτρονικο σημειωματαριο

Απ'οσο γνωρίζω από προσωπική εμπειρία, η συντριπτική πλειοψηφία των stylus που θα βρειw (το ebay ειναι γεμάτο) δεν ειναι τα κλασσικά πενάκια που γνωρίζαμε από την εποχή των Windows Mobile και που κάτι αντίστοιχο υπάρχει πλέον στα Galaxy Note.

Αντιθέτως έχουν κάτι σαν "φούσκα" αντί για μύτη και σίγουρα αυτό δεν ειναι καθόλου βολικό για να γράψεις (είχα ένα τέτοιο στο transformer παλαιότερα), αλλά ειναι μια χαρά για να κλικάρεις ή να ανεβοκατεβάζεις σελίδες εύκολα και χωρίς να αφήνεις δαχτυλιές.

Το budget που σκοπεύεις να διαθέσεις για το tablet πόσο είναι ;

Κάποιο μτχ note πχ είναι εντός ή εκτός ;

edit:

Δες πχ τι εννοώ :

http://www.ebay.com/itm/5x-Color-Metal-LCD-Screen-Stylus-Pen-For-Tranformer-Pad-TF700-Nook-Color-Tablet-/370655259986?pt=US_Tablet_eReader_Accessory_Bundles&hash=item564cc66d52

Βασικά το ερώτημα που έχω εγώ στο μυαλό μου για το handwriting δεν είναι τόσο το τι stylus χρειάζεσαι, αλλά το πόσο καλή θα είναι η οθόνη, αν θα είναι γρήγορη και όταν γράφεις δεν υπάρχει καθυστέρηση στην οθόνη (δεν ακολουθάει π.χ. η γραμμή το δάκτυλο ή το stylus σε απόσταση μισού εκατοστού) και πόσο καλά αυτή κεντράρει πάνω εκεί που γράφεις (η γραμμή είναι ευθεία και όχι ελαφρώς κυματιστή και η καμπύλη είναι καμπύλη όχι πολύγωνο).

thnx Busa,

- το budget ειναι σχετικα μετριο, μαξ. 350-400.

- το να μπορω να γραφω ειναι...θεμελιωδες

και οντως με αυτα τα πενακια δεν γινεται να γραψεις :(

- δεν εχω προβλημα να ειναι μτχ

[MENTION=188]yanni[/MENTION], (που πηγε ο λουκι λουκ ? :) )

ισχυει αυτο που λες για την οθονη, ορισμενες δε νιωθουν, αλλά στη περιπτωση μου ...οκ θα το δεχθω

Έγινε επεξεργασία από Zarras

ουτε οι ιντσες με πειραζουν.

αυτο που μολις σκεφτηκα, (αλλά ισως να ειναι βλακεια οποτε θελω την γνωμη σας) ειναι το εξης,

περνω ενα ταμπλετ "της πλακας" με andro, και απλα ριχνω πανω ενα προγραμματακι για handwritting

οποτε αντι για στυλο χρησιμοποιω δαχτυλο.

επισης, σε αυτο που ρωτησα στην αρχη:

τελικα τα πενακια κανουν για ολα τα tablet?

Αυτό το concept νομίζω πως δεν θα σου φανεί ιδιαίτερα βολικό στην πράξη.

Για μένα αφού μπορείς να διαθέσεις αυτό το ποσό τσίμπα ένα note και κράτα τα ρέστα για καμιά μπύρα. ;)

Τα πενάκια σαν αυτά που πόσταρα παραπάνω κάνουν για τη συντριπτική πλειοψηφεία των συσκευών.

Αντιθέτως το πενάκι του Note πχ δεν παίζει σε άλλες ταμπλέτες.

Το θέμα με τα "ταμπλετ "της πλακας" με andro" είναι αυτό που ανέφερα και φαίνεται να γνωρίζεις καλά. Θέλει να βεβαιωθείς ότι η οθόνη θα νιώθει. Αλλιώς πεταμένα λεφτά.

Άσχετο. Τηλέφωνο κάνει; Εντάξει πλέον μιλάμε για μινιατούρα οθόνης, αλλά αν αρκεί, αν είναι απλά για μερικές μικρές σημειώσεις στα βιαστικά, ίσως το Lumia 920 (4.3 ίντσες) να έχει καλές προοπτικές για handwriting ακόμα και αν κάποιος κάνει χρήση οδοντογλυφίδας(κυριολεκτικά) για πενάκι. Σε αυτό ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει ο [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] που το έχει ψάξει (λιγουλάκι) παραπάνω.

Έγινε επεξεργασία από yanni