Jump to content

Προβλημα Με Drivers σε w7

digitaltiger

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι καινουριος στο forum και εχω το εξης προβληματακι..

Εγκατεστησα τα windows 7 Ultimate 64 bit(οχι γνησια) και οταν πηγα να περασω τα drivers για την καρτα γραφικων (GeForce gt220) μολις κατεβηκαν εβγαλε μπλε οθονη και εκανε επανακεινησεις συνεχεια..με αποτελεσμα να ξαναπερασω τα windows και τωρα ειμαι χωρις drivers ειχα ακουσει παντως καπου οτι τα 64bit εχουν ενα θεμα με τα drivers αν δεν κανω λαθος :...::confused:

Γεια σας ειμαι καινουριος στο forum και εχω το εξης προβληματακι..

Εγκατεστησα τα windows 7 Ultimate 64 bit(οχι γνησια) και οταν πηγα να περασω τα drivers για την καρτα γραφικων (GeForce gt220) μολις κατεβηκαν εβγαλε μπλε οθονη και εκανε επανακεινησεις συνεχεια..με αποτελεσμα να ξαναπερασω τα windows και τωρα ειμαι χωρις drivers ειχα ακουσει παντως καπου οτι τα 64bit εχουν ενα θεμα με τα drivers αν δεν κανω λαθος :...::confused:

Για προσπάθησε να κατεβάσεις από εδώ τον driver για την κάρτα σου.

μηπως οι drivers που κατεβσες ειναι για αλλη εκδοση των windows;

μηπως φταιει κατι αλλο εκτος των οδηγων;

εχω το ιδιο λειτουργικο και την ιδια καρτα με εσενα και ποτε δεν ειχα θεμα με οδηγους της καρτας γραφικων

απο που τους κατεβασες; απο nvidia;

edit. ειπες μολις "κατεβηκαν" δλδ πριν την εγκατασταση. Σωστα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.