dellman Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 ¨Εχω μια 37αρα regza toshiba 720p ¨οταν συνδέω το pc με το hdmi δεν μου βγάζει εικόνα με ότι ρυθμίσες και αν βάλω.Είτε σε dvi hdmi είτε hdmi σε dvi (αντάπτιορες μιλάω) απλά δε βγαίνει εικόνα.Αν το συνδέσω με ένα dvd player που έχω μέσω dvi σε hdmi παίζει κανονικά...Τι λέτε να την ξορκίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 23, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Καμιά ιδεά παιδιά?Η vga είναι 9600gt και δίνει μόνο εξοδο dvi Λέτε να δοκιμάσω vga Με απευθείας hdmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 23, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Νομίζω ότι δεν είναι ότι δε σου δείχνει εικόνα, αλλά μάλλον δε στέλνει η κάρτα. Δοκίμασες να αλλάξεις drivers? άλλη κάρτα να δοκιμάσεις έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 23, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 drivers ναιη επομένη κίνηση είναι κάρτα να δοκιμάσω σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 27, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Και με άλλη κάρτα τα ίδιασούμα με 2 Nvidia και μια ati εικόνα από το hdmi δεν δίνει...από το componet Παίζει μια χαρά το ηδμι καλώδιο είναι 1.3 λέτε να παίζει ρόλο και να θέλει παλιότερης γενιάς καλώδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 28, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Το καλώδιο δεν έχει να κάνει λογικά. Δοκίμασε να συνδέσεις ταυτόχρονα και ένα κανονικά Monitor πάνω να δείς τι ρυθμίσεις έχει για το HDMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 28, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 σαν τι ρυθμίσεις?Η ανάλυση είναιθ σωστή, το refresh rate ok απλά δεν δίνει εικόνα./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 28, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 σαν τι ρυθμίσεις?Η ανάλυση είναι σωστή, το refresh rate ok απλά δεν δίνει εικόνα./μιπως δεν εχει Hdcp ? αρκετες 720p δεν ειχαν ! Βασικα οσες δεν ειχαν hdmi πανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 28, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 έχει κανονικά Hdcp Και μου το δείχνει στους drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.