κουνλαο Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 Εχω ενα προβληματακι με το F1 key,συγκεκριμενα σε ορισμενες εφαρμογες,παιχνιδια οταν παταω το F1 με κανει alt tab στα windows 7 και βγαινει η βοηθεια..τι μπορω να κανω?Πως μπορω να βγαλω αυτο το shortcut της βοηθειας απο το κουμπι F1 χωρις να απενεργοποιησω τελειως το κουμπι!!!!!!?εχω το συγκεκριμενο laptop HP Rossignol Koopman dv6-3298en.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιανουάριος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Αν πατήσεις στο Google "How to Disable the F1 Key" η πρώτη επιλογή είναι το παρακάτω.How to Disable the F1 Key | eHow.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουνλαο Ιανουάριος 23, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Αν πατήσεις στο Google "How to Disable the F1 Key" η πρώτη επιλογή είναι το παρακάτω.How to Disable the F1 Key | eHow.comαυτο το ειχα δει πριν αναρτησω εδω την ερωτηση..το αρχειο που λεει δεν το εχω..πως μπορω να βρω ποιο ειναι?το ταδε-help.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουνλαο Ιανουάριος 23, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 το αρχειο το βρηκα ειναι winhlp32.exe...αλλα δε μπορω να το αγγιξω,ουτε delete κλπ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.