κουνλαο Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 Εχω ενα προβληματακι με το F1 key,συγκεκριμενα σε ορισμενες εφαρμογες,παιχνιδια οταν παταω το F1 με κανει alt tab στα windows 7 και βγαινει η βοηθεια..τι μπορω να κανω?Πως μπορω να βγαλω αυτο το shortcut της βοηθειας απο το κουμπι F1 χωρις να απενεργοποιησω τελειως το κουμπι!!!!!!?εχω το συγκεκριμενο laptop HP Rossignol Koopman dv6-3298en..
STINK Ιανουάριος 22, 2011 #2 Ιανουάριος 22, 2011 Αν πατήσεις στο Google "How to Disable the F1 Key" η πρώτη επιλογή είναι το παρακάτω.How to Disable the F1 Key | eHow.com
κουνλαο Ιανουάριος 23, 2011 Author #3 Ιανουάριος 23, 2011 Αν πατήσεις στο Google "How to Disable the F1 Key" η πρώτη επιλογή είναι το παρακάτω.How to Disable the F1 Key | eHow.comαυτο το ειχα δει πριν αναρτησω εδω την ερωτηση..το αρχειο που λεει δεν το εχω..πως μπορω να βρω ποιο ειναι?το ταδε-help.exe
κουνλαο Ιανουάριος 23, 2011 Author #4 Ιανουάριος 23, 2011 το αρχειο το βρηκα ειναι winhlp32.exe...αλλα δε μπορω να το αγγιξω,ουτε delete κλπ..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.