Jump to content

Μου λείπουν εφαρμογές στο pc!!!!

babinho

Recommended Posts

Παιδία θα ήθελα μια βοήθεια,εγκατέστησα ενα πρόγραμμα γονικού ελέγχου στο pc!!ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ....ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΊΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ PC!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΩΡΑ, ΚΤΛ....:slap:μόλις πατάω την ώρα κάτω δεξιά μου βγάζει ένα μήνημα "Αυτή η λειτουργεία ακυρώθηκε εξαιτίας των περιορισμών που ισχύουν σε αυτόν τον υπολογιστή"

Πρέπει να τονίσω πώς το πρόγραμμα γονικού ελεγχου το οποίο βρήκα από http://www.crawlerparental.com....το έβγαλα (unistall)από έναρξη-όλα τα προγράμματα και όχι από τον πίνακα ελέγχου αφού δεν τον βλέπω πια!!ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΤΟ PC όπως ήταν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:hm:

από τότε που δεν έχεις εικόνα του υπολογιστή, δεν ξέρεις τι είναι εγκαταστημένο και δεν ξέρεις ακριβώς τι έχει κάνει. Δεν είναι κάτι απλό που μπορεί να λυθεί εδώ. Άποψή μου πάντα.

Τσεκαρε μια στο user accounts αν εισαι στο administrator group.

Πιθανολογω οτι αυτο το προγραμμα σου αλλαζει τα δικαιωματα και επιτρεπει να χρησιμοποιεις μια white list απο εφαρμογες που αυτο εκρινε ακινδυνες.

Δοκιμασε αν σε αφηνει απο cmd την εντολη

net user administrator /active:yes

Θα εμφανισει ενα administrator account την επομενη φορα που θα κανεις login.Απο εκει θα μπορεσεις να αλλαξεις τα δικαιωματα του κανονικου σου user.

βασικά ούτε το εκτέλεση έχει....για να μπορώ να κάνω αυτο που λες...εχω απογοητευτή...μημπος να κάνω ανασηκρότηση-η να βάλω πάλι το cd με τα windows και να κάνω διόρθωση????τι άλλο να κάνω?????:weep:

η αλλη ευκολη λυση ειναι και το φορματ

Επειδή συνήθως όποιος δεν ξέρει τι να κάνει και ακολουθεί τυφλά εντολές τα κάνει χειρότερα, θα συμφωνήσω με την παραπάνω λύση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.