Jump to content

Πρόβλημα με νεα σύνθεση

NooDle

Recommended Posts

Έστησα ενα pc σήμερα για ένα φίλο με τα παρακάτω κομμάτια:

cpu intel i5 760

mobo gigabyte p55ud3r

ram kingston ddr3 2000mhz

gpu amd 5850

psu etasis 850watt

Τα στήνω όλα πατάω να ανάψει και το speaker βγάζει διακεκομένο μπιπ για 10 δευτερόλεπτα και μετα συνεχίζει.

Εβγαλα κάρτα γραφικών πάλι τα ίδια, το ίδιο και με την ραμ..

Να αναφέρω οτι δεν έχω καθόλου εικόνα στην οθόνη.. (συνδεση με hdmi)

ΥΓ το κορυφαίο είναι οτι ή μητρική ειναι αγορασμένη απο στοκ eshop και λεει οτι ελεγθηκε και πέρασε ολα τα τεστ..........

τα φώτα σας.

αποσύνδεσε front panel κλπ. και ξεκίνα με τα απολύτως απαραίτητα. την πατησα πριν κανα μηνα τραβήχθηκε καλώδιο σε USB port, στράβωσαν τα jumperάκια και δεν bootαρε ο υπολογιστής. μετά δοκίμασε τι γίνεται με άλλο τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών (σχετικά πιο εύκολο από το να βρεις άλλον επεξεργαστη socket 1156). αν παλι μαυρίλα κατά 95 % mobo.

Επαναφέρω το θέμα γιατί πήρα τηλέφωνο στα e-shop και μου είπανε οτι η μητρική δουλεύει κανονικά!

Οπότε τι μένει να κοιτάξω ρε παίδες?

PSU και ραμ?

EDIT: Παίδες θα τρελαθώ....

Δοκιμάζω άλλο psu παλι τα ίδια... βγάζω τελειως ραμ πάλι τα ίδια δοκιμάζω άλλη καρτα γραφικών πάλι τα ίδια...

Αποσυνδεω απο πάνω usb σκληρούς dvd πάλι τα ίδια...

Τι άλλο να κάνω τα χω παίξει!

Να πω κάτι απο προσωπική μου εμπειρία..Δεν είμαι ΟClocker και άπλα αποφάσισα να αλλάξω πρίν απο μερικούς μήνες και να πάω απο AMD σε ΙΝΤΕL..Μητρική ΑSUS P5343TD PRO ,9550 Q2Q cpu 775 και (εδώ ειναι το λάθος) ενα σετάκι 6GB ADATA στα 1600..

Μετά απο πολύ ψάξιμο (και τα δικά σου δείγματα) κατάλαβα πως οι μνήμες δεν ειναι συμβατές με τη μητρική(!!!!!!).

Βέβαια αυτα δεν τα γράφει ούτε στο site ούτε πουθενά..Στο Manual της mobo το βρήκα αφού την είχα ανοίξει βέβαια..

Τώρα..Είτε εγω ειμαι ο γκαντέμης ,είτε πολύς κόσμος που έχει τα ίδια θέματα αποδεικνύει το χαμό με τις ασυμβατότητες στην INTEL.:rubik:

Επι της ουσίας..Δοκίμασα μια - μια τις μνήμες σε διαφορετικό slot κάθε φορά να δω που τις διαβάζει..Μετά απο πολλούς συνδυασμούς κατάφερα να περάσω τα 2 dimakia και το ενα στο συρτάρι να μου θυμίζει τη φοβερή επιλογή μου.

Δεν ξέρω αν λύνει το πρόβλημα άλλα αν δεν το έχεις κάνει δοκίμασε το μια.

Πάντως τα μπιπ που λες μου κάνουν μνήμες. (αν μπορείς πες μας ποιές είναι )

Καλή τύχη.

(Για την ιστορία το PSU το ETASIS το έχω κι εγώ..Κατά τη γνώμη μου ούτε μια στις 100 να βγάλει πρόβλημα)

Ουτε καν ανοίγει η οθόνη παίδες...

Σκέφτομαι να δοκιμάσω αλλες ραμ απο κανα φίλο και install win7 και bios update την μητρική...

Iσως να μην παίρνουν αρκετο ρευμα οι ραμ για να ξεκινήσει και το pc τι να πω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.