Myralis Ιανουάριος 24, 2011 #41 Ιανουάριος 24, 2011 κοιτα τι διαβασα στο review του για το θεμα θορυβου:sick::sick::sick:HIGH NOISEEEEEEΔεν εννοεί τον θόρυβο που ακούς με το αυτί σου, τον ηχητικό θόρυβο, αλλά τον θόρυβο του ρευματος, αν δεις δεν τον μετράει σε db (desibel) αλλά σε mv (millivolt).Δεν τα ξέρω καλά τα πράγματα με τα ρεύματα, δεν μπορώ να στο εξηγήσω, μπορείς να διαβάσεις τα reviews PSU του φορουμ για να καταλάβεις τι είναι το noise στο ρεύμα, στα τροφοδοτικά κτλ Αλλά αν σου λέει ότι είναι "super silent passive" κτλ, δεν γίνεται να κάνει "πολύ θόρυβο" στα review, έτσι δεν είναι?
alfisti Ιανουάριος 24, 2011 Author #42 Ιανουάριος 24, 2011 boys boys :help1::help1:βρηκα αυτο στα οικονομικα μου και λεει max τα 21db!!!!!:dance3: πειτε μου τη γνωμη σας να το χτυπησω??:triniti::triniti: sorry παιδια αλλα ταχω παιξει:baby::baby::baby: ξεχασα να βαλω το λινκ του τροφοδοτικου:rolleyes: ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 530W
alfisti Ιανουάριος 24, 2011 Author #43 Ιανουάριος 24, 2011 Μου φαίνεται λιγάκι ακριβο το 400αρι, το είχα αγοράσει από το εισοπ με 25 ευρω με την προσφορα Crazy Sundays.Δωσε αλλα 10 ευρω και αγοραζεις THERMALTAKE W0146 TR2 RX 450W CABLE MANAGEMENT με 16dbpc1μονο 16db:man_in_love::man_in_love::man_in_love: σιγουρα?? αυτο θαναι σουπερ αθορυβο εχει βεβαια 14αρη fan:T: τα 16 ειναι το max η μηπως το min ξερεις??
evolution Ιανουάριος 24, 2011 #44 Ιανουάριος 24, 2011 sorry παιδια αλλα ταχω παιξει:baby::baby::baby: ξεχασα να βαλω το λινκ του τροφοδοτικου:rolleyes:ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 530W Εγω προσωπικα τετοια τροφοδοτικα τα αποφευγω για μην στη περιπτωση που καει παρει και ολα τα αλλα μαζι του
Evan Ιανουάριος 24, 2011 #45 Ιανουάριος 24, 2011 Διαβασα ολο το τοπικ οπως και ολα τα αλλα με αρκετη υπομονη! Θες τροφοδοτικο αθορυβο και φθηνο αλλα να εχει και ενα 6pin τουλαχιστον για μια καρτουλα και να ειναι συμβατο με μητρικες socket 1156! Απο την αλλη θες να παιζεις παιχνιδια! Λες το τροφοδοτικο των 35ευρω με ολα τα παραπανω να μην σου ανατιναχτει μετα απο 3 ωρες gaming? Συγνωμη αλλα πουλα οτι εχεις και παρε λαπτοπ:dance3:
evolution Ιανουάριος 24, 2011 #46 Ιανουάριος 24, 2011 Διαβασα ολο το τοπικ οπως και ολα τα αλλα με αρκετη υπομονη! Θες τροφοδοτικο αθορυβο και φθηνο αλλα να εχει και ενα 6pin τουλαχιστον για μια καρτουλα και να ειναι συμβατο με μητρικες socket 1156! Απο την αλλη θες να παιζεις παιχνιδια! Λες το τροφοδοτικο των 35ευρω με ολα τα παραπανω να μην σου ανατιναχτει μετα απο 3 ωρες gaming? Συγνωμη αλλα πουλα οτι εχεις και παρε λαπτοπ:dance3: καλυτερα ας μεινει με αυτα που εχει να κανει οικονομια και να παρει κατι πιο ποιοτικο γιατι μετα θα βγει εδω και θα μας ζηταει τα ρεστα γιατι του καικε το τροφοδοτικο και μαζι πηρε μητρικη μνημες επεξεργαστη και οτι αλλο ειχε μεσα
alfisti Ιανουάριος 24, 2011 Author #47 Ιανουάριος 24, 2011 Διαβασα ολο το τοπικ οπως και ολα τα αλλα με αρκετη υπομονη! Θες τροφοδοτικο αθορυβο και φθηνο αλλα να εχει και ενα 6pin τουλαχιστον για μια καρτουλα και να ειναι συμβατο με μητρικες socket 1156! Απο την αλλη θες να παιζεις παιχνιδια! Λες το τροφοδοτικο των 35ευρω με ολα τα παραπανω να μην σου ανατιναχτει μετα απο 3 ωρες gaming? Συγνωμη αλλα πουλα οτι εχεις και παρε λαπτοπ:dance3: γιατι δηλαδη με το λαπτοπ θα μπορω να παιζω παιχνιδια καλα??:hmm:
alfisti Ιανουάριος 24, 2011 Author #48 Ιανουάριος 24, 2011 καλυτερα ας μεινει με αυτα που εχει να κανει οικονομια και να παρει κατι πιο ποιοτικο γιατι μετα θα βγει εδω και θα μας ζηταει τα ρεστα γιατι του καικε το τροφοδοτικο και μαζι πηρε μητρικη μνημες επεξεργαστη και οτι αλλο ειχε μεσα γιατι βρε παιδια τα λετε ολα αυτα? αλλος μπορει να παρει ferrari και αλλος μινι cooper ,εγω σας δειχνω τι βρισκω στα λεφτα μου να μου πειτε γνωμες οχι τι μπορω να παρω αν ειχα μεγαλο χαρτζηλικι:...::...::...:
evolution Ιανουάριος 24, 2011 #49 Ιανουάριος 24, 2011 γιατι βρε παιδια τα λετε ολα αυτα? αλλος μπορει να παρει ferrari και αλλος μινι cooper ,εγω σας δειχνω τι βρισκω στα λεφτα μου να μου πειτε γνωμες οχι τι μπορω να παρω αν ειχα μεγαλο χαρτζηλικι:...::...::...: Ναι ομως σου λεμε επεισης οτι για τι δουλεια που το θες δεν κανει καλυτερα να μαζεψεις λεφτα και να το παρεις αργοτερα παρα μετα να κλαις οτι εχεις στον υπολογιστη
alfisti Ιανουάριος 24, 2011 Author #50 Ιανουάριος 24, 2011 Δηλαδη οσοι αγοραζουν φθηνα τροφοδοτικα απαραιτητα θα κλαινε τον υπολογιστη τους??:nothing: πες μου τα αρνητικα σε αυτο που μου αρεσει και εναι αθορυβο και σχετικα φθηνο ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 530W
Myralis Ιανουάριος 24, 2011 #51 Ιανουάριος 24, 2011 Ναι θα μπορείς, τα λαπτοπς που ΔΕΝ έχουνε intel integrated gfx συνήθως κάτι κάνουν στα παιχνίδια, αλλά δεν ξέρω ποια καρτούλα θα σου παίξει το παιχνίδι που θές και ποια όχι, και φυσικά δεν μπορείς να την αλλάξεις.. Από την άλλη, δεν έχεις να δώσεις πάνω από 100 ευρώ για κάρτα γραφικών και PSU μαζί, την στιγμή που χρειάζεσαι 200 ευρώ για αυτά που ζητάς (αξιοπρεπή silent κάρτα γραφικών και PSU), και θα βρεις 700-1400 ευρώ για λάπτοπ? δεν νομίζω.. Πάρε ένα απο τα PSU που σου πρότειναν τα παιδιά σε αυτές τις σελίδες, μην το ψυρίζεις περισσότερο (είπες silent και φθηνό, σου βρήκανε 2-3 τέτοια), πάνε πάρε ένα. Offtopic, τα μινι cooper δεν τα λες φθηνά αυτοκίνητα... edit: Δηλαδη οσοι αγοραζουν φθηνα τροφοδοτικα απαραιτητα θα κλαινε τον υπολογιστη τους??:nothing: πες μου τα αρνητικα σε αυτο που μου αρεσει και εναι αθορυβο και σχετικα φθηνο ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 530W Όχι απαραίτητα.. πιθανό, όπως αν πάρεις ένα daihatsu δεν περιμένεις να κρατήσει όσο η mersedes. Τα αρνητικα: Μάρκα άγνωστη και δεν έχει PCI-E connector που το θές για την κάρτα γραφικών που ίσως πάρεις αν καταλήξεις ποτέ
alfisti Ιανουάριος 24, 2011 Author #52 Ιανουάριος 24, 2011 Ναι θα μπορείς, τα λαπτοπς που ΔΕΝ έχουνε intel integrated gfx συνήθως κάτι κάνουν στα παιχνίδια, αλλά δεν ξέρω ποια καρτούλα θα σου παίξει το παιχνίδι που θές και ποια όχι, και φυσικά δεν μπορείς να την αλλάξεις..Από την άλλη, δεν έχεις να δώσεις πάνω από 100 ευρώ για κάρτα γραφικών και PSU μαζί, την στιγμή που χρειάζεσαι 200 ευρώ για αυτά που ζητάς (αξιοπρεπή silent κάρτα γραφικών και PSU), και θα βρεις 700-1400 ευρώ για λάπτοπ? δεν νομίζω.. Πάρε ένα απο τα PSU που σου πρότειναν τα παιδιά σε αυτές τις σελίδες, μην το ψυρίζεις περισσότερο (είπες silent και φθηνό, σου βρήκανε 2-3 τέτοια), πάνε πάρε ένα. Offtopic, τα μινι cooper δεν τα λες φθηνά αυτοκίνητα... δεν ειπα εγω να παρω λαπτοπ να παιζω παιχνιδια αλλος τοπε και απορησα:hmm: εγω δειχνω φθηνα τροφοδοτικα αλλα κανεις δε λεει παρτο και θα κανεις τη δουλεια σου:nothing:ολοι μαυρα μου τα λετε:sick: και για το offtopic το μινι το συγκρινα με ferrari οποτε συγκριτικα πολυ φθηνο θαλεγα:P:P ΥΓ αν το μονο αρνητικο ειναι το pci-e βαζουμε ανταπτορακι no problem
Evan Ιανουάριος 25, 2011 #53 Ιανουάριος 25, 2011 http://www.thelab.gr/power-supplies-reviews/chieftec-ctb-500s-i-genia-psus-twn-89986.html?garpg=3
gaig Ιανουάριος 25, 2011 #54 Ιανουάριος 25, 2011 alfisti σε παραδεχομαι τρελα φιλε! παροτι ανοιγεις θεματα χωρις το παραμικρο νοημα, εχεις γεμισει 30 σελιδες σε ελαχιστες μερες! Ακομη και αυτοι που θελουν να σε σιχτηρισουν, απαντανε και ξανα-απαντανε για να σου δωσουν συμβουλες και να σου εξηγησουν! Και πανω που πας να τους χασεις απο πελατες, τους κανεις και ξαναγραφουν!Τοσα χρονια δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραμα! Και αλλοι προσπαθησαν, αλλα ειτε δεν τους εδινε σημασια κανενας, ειτε :lock:!Εσυ ομως εχεις το κατι παραπανω, πραγματικο ταλεντο! Και να σου πω και μια σοβαρη κουβεντα.. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΟ!!!
alfisti Ιανουάριος 25, 2011 Author #55 Ιανουάριος 25, 2011 alfisti σε παραδεχομαι τρελα φιλε! παροτι ανοιγεις θεματα χωρις το παραμικρο νοημα, εχεις γεμισει 30 σελιδες σε ελαχιστες μερες! Ακομη και αυτοι που θελουν να σε σιχτηρισουν, απαντανε και ξανα-απαντανε για να σου δωσουν συμβουλες και να σου εξηγησουν! Και πανω που πας να τους χασεις απο πελατες, τους κανεις και ξαναγραφουν!Τοσα χρονια δεν το εχω ξαναδει αυτο το πραμα! Και αλλοι προσπαθησαν, αλλα ειτε δεν τους εδινε σημασια κανενας, ειτε :lock:! Εσυ ομως εχεις το κατι παραπανω, πραγματικο ταλεντο! Και να σου πω και μια σοβαρη κουβεντα.. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΟ!!! θεματα χωρις νοημα?γιατι το λες αυτο?εγω ψαχνω μια λυση μεσα απο αυτα τα θεματα:)
tavlamari Ιανουάριος 26, 2011 #57 Ιανουάριος 26, 2011 μου αρεσει που κλαιγεται οτι δεν εχει λεφτα και στις αγγελιες συμμετεχει κανονικοτατα..
yanni Ιανουάριος 26, 2011 #58 Ιανουάριος 26, 2011 μου αρεσει που κλαιγεται οτι δεν εχει λεφτα και στις αγγελιες συμμετεχει κανονικοτατα..Μπορεί να κάνει οικονομία στο PC διότι του έρχεται κάτι τις τσιμπημένο τώρα τελευταία το γέμισμα του ρεζερβουάρ της Ferrari. Που το πρόβλημα;Αν πιστεύεται ότι δεν είναι ειλικρινή τα threads του απλά απολαύστε τα χωρίς να τα τροφοδοτείτε με posts (read only mode με λίγα λόγια).
alfisti Ιανουάριος 26, 2011 Author #59 Ιανουάριος 26, 2011 μου αρεσει που κλαιγεται οτι δεν εχει λεφτα και στις αγγελιες συμμετεχει κανονικοτατα.. ταβλαμαριδιαβασε πρωτα για πιον ειναι οι αγγελιες και πες οτι θες μετα:baby::baby::baby:
alfisti Ιανουάριος 26, 2011 Author #60 Ιανουάριος 26, 2011 οπως παμε παλι θα μου κλεισουν το θεμαοι πιο πολλοι λετε πραγματα ασχετα με το θεμα μου,παλια λεγατε οτι κυνηγαω τα ποστ για να τα κανω 300 τωρα που τακανα και συνεχιζω να ψαχνω αυτα που ζηταω λετε αλλα,εχω πει και παλαιοτερα δε σας βαζω με το ζορι να μου απαντατε οποτε γιατι ποσταρετε μερικοι χωρις λογο:OT::OT:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.