Jump to content

Τροφοδοτικο αθορυβο max 21db??

alfisti

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply
Αν μπορείς να βρεις αυτό είναι πολύ καλό. Το έχω στον downloader μου και δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

αυτο θα πρεπει ναναι ακριβο λογικα ετσι?? και αν καταλαβα δεν εχει καθολου ανεμιστηρα?

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα με πεσμενα οικονομικα:nothing:ψαχνω κατι σε χαμηλη τιμη ιχι τοσο ποιοτικο με ενδιαφερει περισσοτερο η τελειως αθορυβη λειτουργεια:)

δε ζηταω ποιοτικο το ειπα!!! ουτε πολλα watt και αυτο το ειπα ..απλα μην ξεπερνα σε max λειτουργεια τα 21 db

και μια και μιλαμε πια ειναι τα κατωτερα watt που μπορω να παρω για να αντεχει μια καρτα 9600,9800,8800,4850?? και πιο καταναλλωνει λιγοτερο ρευμα το active που λενε η το passive?? thanks:T::T:

αν και καθυστερημενα η βλακεια βρισκει παντα το δρομο της!:p:p:p

δεν με ξερεις απο χθες και ουτε ειμαι φιλος σου.το που βρισκεται η βλακεια θα το κρινουν οι αλλοι στις 25 σελιδες και τα 3 θεματα που εχεις κανει.δεν ξαναμπαινω στο κοπο καν να διαβασω ποστ σου .&-

:OT:

φιλε μου αν πάρεις ενα τροφοδοτικό οχι καλης ποιότητας (και) ή πολλών watt οπως και να το κανεις, το θόρυβο (για να μην πω οτι ισως κάποια στιγμή τα κακαρώσει αυτο ή ολο το pc σου) δεν τον γλυτώνεις με τίποτα...

Να συμπληρώσω λίγο τον SirDiman λέγοντας απλά το εξής:

Αθόρυβο κακής ποιότητας PSU = κακής ποιότητας PSU που δεν ψύχεται σωστά = KA-BOOM!!!

Το χειμώνα ίσως να βρεις κάποιο μικρό, να πω αξιόπιστο και όχι ποιοτικό, τροφοδοτικό που θα σου τροφοδοτήσει το σύστημα σχετικά αθόρυβα. Το καλοκαίρι όμως ελπίζω να προγραμματίζεις διακοπές. Ζητάς υπερβολικά πολλά - όπως και στην περίπτωση της κάρτας.

Πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις;

Να συμπληρώσω λίγο τον SirDiman λέγοντας απλά το εξής:

Αθόρυβο κακής ποιότητας PSU = κακής ποιότητας PSU που δεν ψύχεται σωστά = KA-BOOM!!!

Το χειμώνα ίσως να βρεις κάποιο μικρό, να πω αξιόπιστο και όχι ποιοτικό, τροφοδοτικό που θα σου τροφοδοτήσει το σύστημα σχετικά αθόρυβα. Το καλοκαίρι όμως ελπίζω να προγραμματίζεις διακοπές. Ζητάς υπερβολικά πολλά - όπως και στην περίπτωση της κάρτας.

Πόσα λεφτά είσαι διατεθειμένος να δώσεις;

40 max:fie::fie::fie:

watt δε με ενδιαφερουν οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα να καιει και λιγοτερο μην γκρινιαζουν σπιτι:nothing::nothing: τωρα οσο αφορα actιve vs passive πιο καιει λιγοτερο ρευμα:):):)

watt δε με ενδιαφερουν οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα να καιει και λιγοτερο μην γκρινιαζουν σπιτι:nothing::nothing: τωρα οσο αφορα actιve vs passive πιο καιει λιγοτερο ρευμα:):):)

:slap:

Ta watt δεν τα καιει το τροφοδοτικο.Οι συσκευες που κουμπωνουν πανω του τα καταναλωνουν..Το 500Watt π.χ ειναι το μεγιστο που μπορει να δωσει εαν και εφοσον το ζητησουν οι συσκευες (καρτες,επεξεργαστες κλπ)...

Το active vs passive αν εχουν το ιδιο efficiency καινε το ιδιο μειον +- τα watt του ανεμιστηρα που εχει το active..

Μη ξανακανεις double post.. ΠΟΤΕ...αληθεια το λεω..

Κανε search το forum και θα βρεις ολες τις απαντησεις που ψαχνεις.

αν περιμενω να μαζεψω 100 για τροφοδοτικο να συζητησουμε μιας και θελω να παρω και καρτα :p:p θα αλλαξει ο χρονος και ακομα δεν θα τοχουμε κουβεντιασει!!!!

ΥΓ Astakos τι εννοεις double post ? δηλαδη να τα κανω ετσι ολα μαζι??

ΥΓ2 ας μου εξηγησει καποιος τοτε πιο ειναι καλυτερο και γιατι το active η to passive αφου καινε το ιδιο:nothing:

Εγώ λέω να μου πεις τι αγγελία θέλεις να βάλεις να στη βάλω εγώ μπας και ησυχάσουμε από το trolling spamming

εχω κατι μνημουλες που θελω να τις δωσω να συμπληρωσω για καρτα και psu αν θες?:kiss3::kiss3: παντως παιδια δεν ειναι σκοπος αυτο ελεος:...: και μετα κοντα σας θαμαι :p:P:P

Παντως η αληθεια ειναι οτι πριν μαθω οτι χρειαζονται καποια posts για να βαλεις αγγελια εδω εκανα πιο πολλα ποσταρισματα απο οτι κανω τωρα:p:p ανωμαλια μιλαμε:dance3::dance3:

οκ καταλαβα πως γινετε...............

ΥΓ ας μου εξηγησει καποιος τοτε πιο ειναι καλυτερο και γιατι?? το active η to passive αφου καινε το ιδιο???

alfisti αν περιμενω να μαζεψω 100 για τροφοδοτικο να συζητησουμε μιας και θελω να παρω και καρτα :p:p θα αλλαξει ο χρονος και ακομα δεν θα τοχουμε κουβεντιασει!!!!

Αν περιμενουμε να αποφασισεις για τροφοδοτικο και για καρτα θα το συζηταμε για χρονια και ακομα δεν θα εχεις καταληξει, οπως δειχνουν τα πραγματα. :p:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.