Serial Killer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2011 Καλημέρα τέκνα. Δε ξέρω αν είναι η κατάλληλη κατηγορία για να postάρω αυτό το πρόβλημα που έχω, οπότε αν είναι λάθος, παρακαλώ ας γίνει μεταφορά στην κατάλληλη από τους administrators. Λοιπόν... Έχω το εξής πρόβλημα... Ενώ η μητρική της υπογραφής υποστηρίζει USB 2.0 στα Windows 7 x64 που έχω, όταν βάζω stickάκι πάνω σε οποιαδήποτε θύρα, πετάγετε παραθυράκι από τα Windows που λέει πώς η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει γρηγορότερα αν την συνδέσω σε 2.0 θύρα. και μόλις πατάω να μου δείξει ποιές θύρες είναι 2.0 πολύ απλά μου λέει πώς δεν υπάρχει εγκατεστημένη 2.0 θύρα... ο.Ο Τι γίνετε? ο 2.0 controller είναι κανονικά ενεργοποιημένος από BIOS. Btw. Κάτι είχε γίνει πιο παλιά θυμάμαι με τις usb και χρειάστηκε να απενεργοποιήσω έναν controller από το device manager για να παίξουν οι usb γιατί ότι και να έβαζα στις θύρες το έβλεπε για 2 sec και μετά το έχανε.. και πάλι α ίδια... Δεν έκανε όμως κάτι στις θύρες που είχαν πληκτρολόγιο-ποντίκι... σε όλες τις άλλες εκτός από αυτές.... Ε και απενεργοποίησα τον Intel® N10/ICH7 Family USB2 Enhanced Host Controller - 27CC Και από τότε παίζουν κανονικά.. ΟΛΕΣ! αλλά δε μπορώ να θυμηθώ εάν είχα και πρίν τον απενεργοποιήσω το πρόβλημα με το 2.0..... Δε ξέρω αν θα βοηθήσει ένα screenshot από device manager.... οπότε το postάρω, καλού κακού Device Manager.jpg Φοβάμαι μην του έκανα ζημιά μετά το o/c, γιατί το άκουσα κι αυτό, οτι ίσως να φταίνε και τα ρεύματα που έχουν ανέβει... plz εάν έχετε τίποτα κατα νού, σφυρίξτε το γιατί η κατάσταση είναι τραγική! θέλω 1 ώρα με το ρολόι για να αντιγράψω 3,6GB αρχεία..... ε είναι μανίκι.... EDIT: Όχι δες ταχύτητες να σου φύγει το κεφάλι!!!! http://www.mediafire.com/i/?x7jf0rrh6shsryr
nikos312 Ιανουάριος 22, 2011 #2 Ιανουάριος 22, 2011 Εγκατέστησε ξανά τους drivers για την μητρική. Αν δεν λυθεί έχει χαλάσει το στικακι..Δοκίμασε το σε άλλο pc..
Serial Killer Ιανουάριος 22, 2011 Author #3 Ιανουάριος 22, 2011 Το stickάκι αποκλείεται να είναι γιαί σε όλα τα stickάκια που έχω δοκιμάσει, αυτό μου γράφει! Επείσης το μήνυμα που μου πετάει δε λέει τίποτα για την συσκευή! ίσα ίσα λεει πώς λειτουργεί καλύτερα σε 2.0!
Serial Killer Ιανουάριος 22, 2011 Author #4 Ιανουάριος 22, 2011 Και τώρα πέρασα τους παλιούς drivers, αυτούς που μου ειχαν δώσει με το pc πρίν κανα 3αρι χρόνια και δούλευε κανονικα.. τίποτα... τώρα μου βγάζει USB Not Recognized.... :/ αυτά είναι!
nikos312 Ιανουάριος 23, 2011 #5 Ιανουάριος 23, 2011 κατέβασε τους καινούργιους drivers από το site της μητρικής σου..
Serial Killer Ιανουάριος 23, 2011 Author #6 Ιανουάριος 23, 2011 Πλάκα με κάνεις? αυτούς φόραγε πρίν και μου έκανε τα ίδια...
nikos312 Ιανουάριος 23, 2011 #7 Ιανουάριος 23, 2011 Αν παίζει σε άλλο pc κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει στους drivers..
Serial Killer Ιανουάριος 23, 2011 Author #8 Ιανουάριος 23, 2011 Δε ξέρω, πώς και γιατί, αλλά problem solved... Βασικά, το διαβάζει όποτε θέλει στα 2.0 και όποτε θέλει σε 1.1..... τι να πείς.. ξανα πέρασα τους τελευταίους.... και βλέπουμε... αν προκείψει τίποτα.. θα ενημερώσω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.