hayabusa Σεπτέμβριος 15, 2011 #161 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 γιατί προφανώς οι ρυθμίσεις για τον εκάστοτε συνδυασμό κάρτας γραφικών και οθόνης είναι διαφορετικές Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 15, 2011 #162 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 περα απ τη διαφορα hw, ακομα και οι ιδιες οθονες δεν ειναι καρμπον η μια με την αλλη (π.χ. revisions/εργοστασιο/κτλ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 15, 2011 #163 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 καλησπερα, λεω να χτυπησε και γω το κομματι, για να αντικαταστησει την philips 200wp7.ποιο ειναι το τελευταιο rev παιδες?Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2312HM Ultrasharp 23¨ Wide LEDMsystems.gr - Προϊόντα - Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide (Rev.A03)η διαφορα αυτον τον 2?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 15, 2011 #164 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 καλησπερα, λεω να χτυπησε και γω το κομματι, για να αντικαταστησει την philips 200wp7.ποιο ειναι το τελευταιο rev παιδες?Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2312HM Ultrasharp 23¨ Wide LEDMsystems.gr - Προϊόντα - Dell U2311H Ultrasharp 23¨ Wide (Rev.A03)η διαφορα αυτον τον 2??Το τελευταιο rev ειναι το Α03 απο οσο ξερω Η διαφορα ειναι οτι η μια ειναι led Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 15, 2011 #165 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Εγώ χτύπησα την Rev. A02.Την περιμένω αύριο :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 15, 2011 #166 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 αν μπορεις ανεβασε καμια φωτο οταν την στησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 16, 2011 #167 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2011 (edited) Ήρθε. Σαν κατασκευή είναι τέλεια!Προσφέρεται κανένας για καλιμπράρισμά; Είμαι άσχετος από αυτά.αν μπορεις ανεβασε καμια φωτο οταν την στησεις!Δεν έχω την ψηφιακή τώρα και δεν λέει να ανεβάσω από το κινητό. Θα έχουν χάλια ποιότητα. Θα προσπαθήσω αύριο. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 16, 2011 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Σεπτέμβριος 17, 2011 #168 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 (edited) Ήρθε. Σαν κατασκευή είναι τέλεια!Προσφέρεται κανένας για καλιμπράρισμά; Είμαι άσχετος από αυτά.Δεν έχω την ψηφιακή τώρα και δεν λέει να ανεβάσω από το κινητό. Θα έχουν χάλια ποιότητα. Θα προσπαθήσω αύριο.brightness 31 contrast 75 custom color red 99 green 95 blue 98Στην αρχη ισως σου φανει υπερβολικα φωτεινη με αυτες τις ρυθμισεις, αν ναι κατεβασε το brightness η επελεξε για κανα 2 εβδομαδες το warm mode,μολις την συνηθισεις δεν θα σε ενοχλει καθολου η φωτεινοτητα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 17, 2011 από amartolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 17, 2011 #169 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 brightness 31 contrast 75 custom color red 99 green 95 blue 98Στην αρχη ισως σου φανει υπερβολικα φωτεινη με αυτες τις ρυθμισεις, αν ναι κατεβασε το brightness η επελεξε για κανα 2 εβδομαδες το warm mode,μολις την συνηθισεις δεν θα σε ενοχλει καθολου η φωτεινοτητα Με brightness 31 είναι πολύ σκοτείνη θα μπορούσα να πω. Το έχω στο brightness 60 contrast 75 τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 17, 2011 #170 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 Δεν μπορώ με την καμία να ρυθμίσω το λευκό :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 23, 2011 #171 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Να πω και εγώ την "περιπέτεια" μου με την συγκεκριμένη οθόνη. Την αγοράζω την προηγούμενη εβδομάδα και από την πρώτη στιγμή έχει καμένο πιξελ. Παίρνω τηλ την dell την Δευτέρα και μου λέει ότι αν θέλω καινούρια πρέπει να περιμένω 25 ημέρες γιατί θα ερθει από το εργοστάσιο διαφορετικά refurbished. Τους λέω παιδιά τώρα την πήρα δεν μπορώ να περιμένω. Τελικά μου την αντικάτεστησε η msystems την επόμενη ημέρα, να ναι καλά τα παιδιά εκεί, μιλάμε για πραγματικό support. Εχθές που κάθησα λίγο να την χαρώ βλέπω φαντάσματα και εξηγούμαι. Είχα τον firefox ανοιχτό για κανά 5λεπτο και λέω δεν βλέπω μια ταινία. Ε κλείνω τον φιφι και βάζω να ξεκινήσει η ταινία. Στην αρχή της ταινίας που δείχνει τους παραγωγούς κτλ και το φόντο είναι σκούρο παρατηρώ πλαίσια από πίσω. Λέω wtf; τα μάτια μου το κάνουν. Έλα όμως που η οθόνη κάνει image retention κάτι σαν το burn-in δλδ. Ανοίγω ένα παράθυρο και το αφήνω 3' ακίνητο. Κάνω alt-tab την ταινία να σου το πλαίσιο του παραθύρου από πίσω. Τελικά πήρα την dell ξανά και θα γίνει αντικατάσταση με καινούρια εντός 25 ημερών. Άντε να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Σεπτέμβριος 23, 2011 #172 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Και εμένα στην αρχή μου φάνηκε θεοσκότεινη, αλλά είναι ανάλογα με το φωτισμό του χώρου. Επίσης και το λευκό είναι υποκειμενικό και παίζει ανάλογα με τη φωτεινότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris55 Σεπτέμβριος 24, 2011 #173 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Ειμαι και γω ενας ευτυχης κατοχος της u2311h εδω και 1,5 εβδομαδα περιπου! :clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 27, 2011 #174 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Με το που ηρθε το BF3 η μια απο τις τρεις οθονες (eyefinity) μαλλον με εγκατελειψε. Βγαζει μεσα στα windows error display port connection και το monitor παει σε sleep mode. Το δοκιμασα μονο του με dvi link και ολα ok. Εχω κανει και hardware reset αλλα τιποτε. Υπαρχει τιποτε αλλο που μπορω να κανω ή παω για αντικατασταση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 27, 2011 #175 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Με το που ηρθε το BF3 η μια απο τις τρεις οθονες (eyefinity) μαλλον με εγκατελειψε. Βγαζει μεσα στα windows error display port connection και το monitor παει σε sleep mode. Το δοκιμασα μονο του με dvi link και ολα ok. Εχω κανει και hardware reset αλλα τιποτε. Υπαρχει τιποτε αλλο που μπορω να κανω ή παω για αντικατασταση ; Είχε εμφανιστεί κι εμένα αυτό το πρόβλημα με την ίδια οθόνη. Δες εδώ http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/displayport-link-failure-kai-6950-a-93955.html Μετά από λίγο καιρό βέβαια το ξανάκανε, άλλαξα πάλι θέση κι όλα πάλι οκ. Μάλλον ο μετατροπέας πρέπει να φταίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Οκτώβριος 27, 2011 #176 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Είχε εμφανιστεί κι εμένα αυτό το πρόβλημα με την ίδια οθόνη. Δες εδώ http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/displayport-link-failure-kai-6950-a-93955.htmlΜετά από λίγο καιρό βέβαια το ξανάκανε, άλλαξα πάλι θέση κι όλα πάλι οκ. Μάλλον ο μετατροπέας πρέπει να φταίει.Δεν εχω μετατροπεα μιας και η 6970 DC II ειναι με 4 full size dp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Οκτώβριος 27, 2011 #177 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Τότε μια άλλη εικασία: Μήπως η Dell σου είναι Rev 01 ??? Γιατί το πρόβλημα σε μένα σταμάτησε εντελώς όταν έκανα RMA τη δικιά μου, λόγω ενός bright pixel, και μου έφεραν Rev 03.PS. Δοκίμασε να τη βάλεις στο άλλο ελεύθερο DP μπας και. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 27, 2011 #178 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Rev.02 ειναι μονιτορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 27, 2011 #179 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2011 Συνονόματε μήπως είναι λέω μήπως είναι θέμα drivers!!!Δεν το δοκιμάζεις μία!uninstall & reinstall! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 30, 2015 #180 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2015 Παίδες η U2311HB είναι η ίδια; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts