Astakos Μάϊος 28, 2011 #101 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2011 Στα γραμματα του logo αναφερομαι.Με 30 φωτεινοτητα καταλευκο (και πορτοκαλι) το βλεπω.. Ο χωρος των ποστ ειναι γκρι.Περνα μια βολτα οποτε θες να το συγκρινεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Μάϊος 29, 2011 #102 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Και εγώ σε αυτά αναφέρομαι. Άσπρο είναι πάλι (βοηθάει ότι το φόντο είναι σκούρο, δηλ. τονίζεται περισσότερο το άσπρο), αλλά όσο ανεβάζεις φωτεινότητα γίνεται κατάλευκο. Για τα υπόλοιπα χρώματα ισχύει αυτό που μου είχες πει ότι δεν χάνουν σε απόδοση. Κοίταξε ίσως με μπερδεύει η φωτεινότητα και μου δίνει την εντύπωση ότι γίνεται πιο άσπρο. Δεν είμαι και ειδικός. Εξ΄αλλου αυτά είναι υποκειμενικά. Σε ΟΛΕΣ τις οθόνες που δούλεψα το ίδιο συνέβαινε. Την οθόνη σου, όταν την είδα, το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήταν η υπερβολικά χαμηλή (για τα δεδομένα μου πάντα) φωτεινότητα. Εγώ την έχω στο 70. Βασικά άλλαξα ελαφρώς τις εργοστασιακές ρυθμίσεις με το calibration tool των windows. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το monitor. Πολύ ξεκούραστο και χαίρεσαι να το βλέπεις. Δώσε μου λίγο τις ρυθμίσεις σου, γιατί την έχεις ψάξει τη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Μάϊος 29, 2011 #103 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν το monitor για να αποδώσει το μέγιστο θέλει κάποιου είδους στρώσιμο. Μέχρι στιγμής ζήτημα να έχει δουλέψει 5-6 ώρες η οθόνη συνολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάϊος 29, 2011 #104 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Δώσε μου λίγο τις ρυθμίσεις σουΤα γράμματα όντως πριονίζουν αλλά μόνο σε windows xp, στα 7 δεν είδα κάτι τέτοιο. Όσον αφορά τα χρώματα δοκίμασε τις εξής ρυθμίσειςcontrast:75brightness:31R: 99G: 95B: 98Και εγω ετσι την εχω..Με μεγαλυτερο brightness φαινεται πιο ζωηρη και ισως πιο ωραια αλλα με κουραζει το βραδυ. Το ~30 νομιζω ειναι το ιδανικο εκτος αν την εχεις σε πολυ φωτεινο μερος. Αυτο με το στρωσιμο δεν παιζει..Ισως να σε μπερδευει η επιστρωση που την κανει να φαινεται grainy(Σαν να βλεπεις μεσα απο κοκκους παγου,δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Μάϊος 29, 2011 #105 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 Ναι κάτι σαν κρυσταλλάκια μικροσκοπικά. Με φωτεινότητα 70+ φαίνεται καλά το άσπρο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι REV. 02. Πάντως θα τη φέρω στο γραφείο να τη δεις μες στη βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 30, 2011 #106 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Αυριο θα παραγγειλω κι εγω μια >Mgmanager ή mystems?? To πρωτο δεν αναφερει revision στα χαρακτηριστικα πηρε κανενας προσφατα απο εκει να μου πει τι του στειλανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Μάϊος 30, 2011 Author #107 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 Περί λευκού βρήκα την ισορροπία μου βάζοντας στα Preset modes : Cool 30/70 και όλα καλά . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Μάϊος 31, 2011 #108 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Βασικά σε φωτογραφίες το λευκό όντως παραμένει λευκό και σε χαμηλή φωτεινότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 9, 2011 #109 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Αυριο θα παραγγειλω κι εγω μια >Mgmanager ή mystems?? To πρωτο δεν αναφερει revision στα χαρακτηριστικα πηρε κανενας προσφατα απο εκει να μου πει τι του στειλανε?Ξέρω ότι την αγόρασες ήδη, απλά να πω πως χθες(βράδυ) έκανα παραγγελία από msystems και σήμερα το πρωί ήταν στον χώρο μου(με δωρεάν μεταφορικά). Όλα μια χαρά σφραγισμένη, τελευταίο revision όπως γράφουν και στο site κτλ, πολύ ωραία οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 9, 2011 #110 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Ξέρω ότι την αγόρασες ήδη, απλά να πω πως χθες(βράδυ) έκανα παραγγελία από msystems και σήμερα το πρωί ήταν στον χώρο μου(με δωρεάν μεταφορικά). Όλα μια χαρά σφραγισμένη, τελευταίο revision όπως γράφουν και στο site κτλ, πολύ ωραία οθόνη. Καλοδουλευτη, κι εγω απο msystems την πηρα με 20 ευρω μεταφορικα REv 02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Ιούνιος 13, 2011 #111 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Σημερα μπηκα και γω στο club με μια dell u2311h.ενα μεγαλο μπραβο στη Dell για την εξαιρετικη δουλεια που εκανε με την u2311h.καταπληκτικη σε οτι και να δοκιμασα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Ιούνιος 13, 2011 #112 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 βρε παιδια παρεπιπτοντως... τη φωτεινοτητα που την έχετε γτ εχω στο 50% και μου φαινεται ακομα οτι με τυφλωνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 13, 2011 #113 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Και εγώ στο 50% την έχω, μιας και ήρθα από LED οθόνη. Στην αρχή μέχρι να συνηθίσω την φωτεινότητα την είχα 80% Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 13, 2011 #114 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Εγω την εχω στο 5, contrast 71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 13, 2011 #115 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 27 / 100 εδω..! με το που κατεβαζω το contrast με χαλαει..! τα χρωματα μου τα βλεπω λαθος..! οποτε και κατεβαζω φωτεινοτητα για να βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Ιούνιος 15, 2011 #116 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 να σας ρωτησω...γιατι παρατηρησα κατι περιεργο.σε πληρως μαυρο φοντο στην πανω δεξια γωνια περισσοτερο και λιγοτερο στην πανω αριστερα φαινεται σα να μπαινει λιγο φως. ειναι προβλημα αυτο???το παρατηρησα παιζοντας ενα παιχνιδι χθες βραδυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούνιος 15, 2011 #117 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2011 Ναι, λέγεται light leak το κάνει και σε εμένα. Δεν νομίζω πως είναι ιδιαίτερο πρόβλημα πάντως, μόνο σε ταινίες λογικά ενοχλεί. Είναι γνωστό πρόβλημα στις LCD.Αν χαμηλώσεις το brightness μειώνεται πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george-gp Ιούνιος 30, 2011 #118 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Μόλις πριν λίγα λεπτά απέκτησα κ εγώ την εν λόγο οθόνη, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, προσπαθώ να την συνηθίσω τώρα.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ το κουτί της ήταν σφραγισμένο, το καλώδιο VGA ήταν συνδεδεμένο και βιδωμένο στην υποδοχή της οθόνη, δηλαδή σαν να την είχε συνδέσει κάποιος πιο πριν σε υπολογιστή.Οι υπόλοιποι, έτσι την παραλάβατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 30, 2011 #119 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Μόλις πριν λίγα λεπτά απέκτησα κ εγώ την εν λόγο οθόνη, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, προσπαθώ να την συνηθίσω τώρα.Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ το κουτί της ήταν σφραγισμένο, το καλώδιο VGA ήταν συνδεδεμένο και βιδωμένο στην υποδοχή της οθόνη, δηλαδή σαν να την είχε συνδέσει κάποιος πιο πριν σε υπολογιστή.Οι υπόλοιποι, έτσι την παραλάβατε;Σε όλους έτσι είναι. Μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george-gp Ιούνιος 30, 2011 #120 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 Όσον αφορά τα χρώματα δοκίμασε τις εξής ρυθμίσειςcontrast:75brightness:31R: 99G: 95B: 98Αυτά ρε παιδιά πως μπορώ να τα αλλάξω;Edit: Άκυρο το βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts