stilskin Ιούνιος 30, 2011 #121 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2011 (edited) Εχω ενα πρόβλημα με την κατα τ'αλλα καταπληκτική Dell U2311H! Σήμερα πήγα να συνδέσω την οθόνη με καλώδιο HDMI M/M με τον ψηφιακό δέκτη αλλά η τηλεόραση δεν λαμβάνει σήμα! Να τονίσω οτι προσπάθησα να συνδέσω και την κάρτα γραφικών με HDMI στην οθόνη για να δώ μήπως έφταιγε ο ψηφιακός δέκτης αλλά πάλι τα ίδια. Το δοκιμάσαμε το καλώδιο σε dvd player και η τηλεόραση έδειχνε κανονικά.Το καλώδιο δεν κουμπώνει σωστά στην υποδοχή της οθόνης και δεν ασφαλίζει. Εννοείται οτι βάζω σωστά το καλώδιο στην υποδοχή της οθόνης αλλά η σύνδεση είναι πολύ χαλαρή. Προφανώς πηγαίνω για αντικατάσταση? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2011 από Stilskin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 1, 2011 #122 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Δεν εχει hdmi η 2311..Προσπαθεις να το κουμπωσεις στο display port. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Ιούλιος 1, 2011 #123 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 (edited) Με κάποιο μετατροπέα θα μπορέσω να συνδέσω τον ψηφιακό δέκτη με την οθόνη? Για παράδειγμα με το παρακάτω καλώδιο.Konig Καλώδιο HDMI ---> DVI-D M/M (1,5M) - Καλώδια - plaisio.grΨάχνουμε αποκλειστικά καλώδιο με Hdmi έξοδο και dvi-d είσοδο? Με μετατροπέα με σήμα εξόδου dvi-d σε hdmi είσοδο θα παίξει ή οχι? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2011 από Stilskin Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιούλιος 1, 2011 #124 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 και αυτό που λες κάνει αλλά και αυτά Φιλοσόφου :: Ηλεκτρονικα - Ηλεκτρικά - Συσκευές & Υλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Ιούλιος 1, 2011 #125 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2011 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Γνωρίζουμε αν υπάρχουν ορατές διαφορές αναλόγως τον τρόπο σύνδεσης του ψηφιακού δέκτη με την οθόνη ή δεν υφίσταται κάτι τέτοιο?Χρησιμοποιώντας δηλαδη στην πρώτη περίπτωση Hdmi προς DVI-D και στην δευτερη περίπτωση μετατροπέα Display Port προς Hdmi.Και μια τελευταία ερώτηση. Η κάρτα γραφικών είναι συνδεδεμένη με την οθόνη με DVI-D.Αν την συνδέσω με αναλογικό καλώδιο θα χάσω σε ποιότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george-gp Ιούλιος 5, 2011 #126 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2011 Πάντως (για την ιστορία) και η δικιά μου DELL έχει το φαινόμενο του Light Leak, το παρατήρησα σήμερα σε μία ταίνια που έβλεπα.Στην δικιά μου οθόνη είναι πιο έντονο στην επάνω δεξιά γωνία και στη μέση της οθόνης, περίπου πάνω απ΄το σηματάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 6, 2011 #127 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Μετα απο εναν μηνα χρησης αυξησα την φωτεινότητα απο 5 σε 31 χωρις να ενοχλει.Η συνήθισε το ματι μου ή σιγα σιγα πεφτει η φωτεινοτητα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούλιος 6, 2011 #128 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 Μετα απο εναν μηνα χρησης αυξησα την φωτεινότητα απο 5 σε 31 χωρις να ενοχλει.Η συνήθισε το ματι μου ή σιγα σιγα πεφτει η φωτεινοτητα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Ιούλιος 6, 2011 #129 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2011 (edited) Houston we 've got a problem!Προσπαθώ να συνδέσω τον ψηφιακό δέκτη στην Dell με αντάπτορα απο DispayPort σε Hdmi αλλά δεν έχω εικόνα. Με αντάπτορα απο Hdmi σε Dvi-D έχω εικόνα απο τον ψηφιακό δέκτη στην οθόνη αλλά αναγκαστικά πρέπει να συνδέσω το desktop αναλογικά με D-sub στην οθόνη όμως με αυτό τον τρόπο σύνδεσης τα χρώματα φαίνονται ξεθωριασμένα.Να σημειώσω οτι προσπάθησα να συνδέσω και το pc με την οθόνη με τον αντάπτορα DisplayPort στο Hdmi της κάρτας γραφικών αλλά και πάλι χωρίς καμία επιτυχία!Καμιά λύση στον τρόπο σύνδεσης??? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 6, 2011 από Stilskin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobath Ιούλιος 7, 2011 #130 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Ενώ έπαιζα Batman παρατήρησα ότι κάτα διαστήματα τρεμόπαιζε λίγο. Όχι όλη η οθόνη αλλά μόνο μια γραμμή και για πολύ λίγο. Η οθόνη φταίει; Είχα το V SYNC κλειστό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Ιούλιος 7, 2011 #131 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2011 Όχι σε όλες τις οθόνες γίνεται αυτό αν έχεις κλειστό το v-sync(στις crt δεν θυμάμαι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 8, 2011 #132 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2011 crt και τα 120αρια(Hz) Tn πανελ δεν εχουν αναγκη απο δαυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tSaKiSoU Ιούλιος 11, 2011 #133 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 έχει ενσωματωμένα ηχεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobath Ιούλιος 11, 2011 #134 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 έχει ενσωματωμένα ηχεία;Όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tSaKiSoU Ιούλιος 11, 2011 #135 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 στο κουφο θα την βγαλουμε μεχρι να αγοραστουν ηχεια δλδ χΔ :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Ιούλιος 12, 2011 #136 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 Σήμερα αγόρασα και εγώ την U2311H.Έβαλα και τις ρυθμίσεις που προτείνονται.Την οθόνη την δηλώνουμε στο site της Dell ή δεν χρειάζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobath Ιούλιος 12, 2011 #137 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 Σήμερα αγόρασα και εγώ την U2311H.Έβαλα και τις ρυθμίσεις που προτείνονται.Την οθόνη την δηλώνουμε στο site της Dell ή δεν χρειάζεται?Τι ρυθμίσεις έβαλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 12, 2011 #138 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 δεν υποτίθεται ότι η οθόνη έρχεται pre-calibrated από το εργοστάσιο (ή κάτι τέτοιο) ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούλιος 12, 2011 #139 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 ^Και εγω ετσι νομιζω,μονο Brightness πειραξα,ολα τα ολα μαμα,και απλα παιζω με τα preset modes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Ιούλιος 12, 2011 #140 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 Τις ρυθμίσεις που έχουν κάνει εδώ έβαλα. Για την εγγύηση χρειάζεται να κάνω κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts