gregor86 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 Λοιπον παιδια εχω καταληξει στους εξης 2dell Dv7Dell dv6Επειδη εχω αποφασισει να παρω εναν απο τους 2 μετα απο πολυ ψαξιμο δεν θελω αλλες προτασεις ..Για να μην μπω στο πειρασμο και στο ψαξιμο παλι :devil: .Για game ,ταινιες office και κατι λογιστικα προγραμματα..o 17αρης εχει καλυτερα specs και vga αλλα στην ουσια που θα χρησιμοποιη8ει ενας τοσο μεγαλος επεξεργαστης?ο 15αρης μου αρεσει περισοτερο και ειναι και πιο βολικος (cpu ο ι5 ειναι αρκετα καλος και vga)..Εσεις τι θα επιλεγατε αηιζει τα 200 ευρω ο 17αρης ή στην ουσια διαφορα δεν θα δω?ξαναλεω βαρια βαρια προγραμματα δεν χρησιμοποιω..Ps Εχει κανεις εμπειρια απο hp dv6 και dv7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιανουάριος 22, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Εγώ λέω dv7 αν και από γραφικά δεν θα δεις μεγάλη διάφορα είναι κάλο να έχεις έναν i7 σού κρατήσει περισσότερο πιστεύω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Ιανουάριος 29, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 ψηφίζω να πάρεις το dv6..έχω Vaio με παρόμοιο hardware και είναι σφαιράτο.. ένα θα σου πώ..Black Ops & Hot Pursuit 2010 τα παίζω στο maximum! κράτα τα 200e και πάρε κάτι άλλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zzz750 Ιανουάριος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Εγω ψηφιζω dv6. Πιο τιμιο για την τιμη του...και η διαφορα 200 ευρα...ειναι αρκετα πιστευω για να σε κανει να διαλεξεις.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 31, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 +1 Για το dv6 αν και το dv7 μου αρέσει περισσότερο επειδή έχει και μεγαλύτερη ανάλυση οθόνη και καλύτερο επεξεργαστή. Άλλα για την χρήση που προορίζεται και το dv6 είναι μια χαρά ικανοποιητικό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.