Jump to content

Corsair H50

Serial Killer

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:D Καλησπέραααα

Ένας φίλος αγόρασε την Corsair H50 και μου ζήτησε βοήθεια για το πού θα βάλει το ψυγείο...

Επειδή όμως εγώ είμαι old school (αέρας) και δε ξέρω από νεράκια, θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας.

Το κουτί που έχει είναι της Asus το Vento A8.

Φωτογραφίες δε παίζουνε δυστυχώς...

Αυτάαααα!! περιμένω σχόλιά σας! :D :D :D

απ'οτι ειδα το asus vento A8 περνει 2 8αριδες ανεμιστηρες στην πλατη του! Δυστηχως το H50 εχει 12αρι ψυγειο και αρα και ανεμιστηρα! Ο μονος τροπος να το στηριξει εκει ειναι να παρει εναν ανταπτορα απο 80mm να δινει 120mm! πχ NEXUS - BLACK FAN ADAPTER FOR 80/92MM TO 120 MM

Ωραία.. οπότε αν κατάλαβα σωστά, βάζουμε το ψυγειάκι πίσω και το βάζομε να τραβάει αέρα από έξω... μετά τον μπροστινό 12άρι του κουτιού τον τοποθετούμε έτσι ώστε να βγάζει από το κουτί πρός τα έξω, ναι όμως μετά σκεφτόμαστε να βάλουμε άλλον έναν στο πλάι.. αυτός όμως? να βάζει? 'η να βγάζει??? λογικά θα είναι 12άρης +.

Η corsair προτείνει οι ανεμιστήρες στην H50 να είναι intake για καλύτερη απόδοση ψύξη

( μπαίνει κρύος αέρας - ψύχει πιο καλά)

Αλλά στη περίπτωση του φίλου σου από κάπου πρέπει να βγαίνει ο αέρας στο κουτί.

Οπότε κάποιος ανεμιστήρας ( αν κατάλαβα καλά δεν έχει στην οροφή ανεμιστήρα) πρέπει να βγάζει αέρα από το κουτί και κάποιος να μπάζει!

Ο μπροστινός ανεμιστήρας είναι κάτω χαμηλά στο γκρί πλαίσιο?

imageDisplay.php?i=21756_0&w=285&h=360

έχει και δύο φίλτρα στο πλάι αλλά αν βλέπω καλά έχει βίδες μόνο στη πάνω θέση άρα λογικά παίρνει ένα φουρφούρι.

Ο πλαινός λογικά βάζει αέρα να ψύχει και τη κάρτα.

Ο μπροστινός λογικά βάζει αέρα να ψύχει το σύστημα

και ο πισινός της Η50 λογικά βγάζει αέρα από το κουτί.

Αν υπήρχε η δυνατότητα να μπει ανεμιστήρας στην οροφή θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράματα.

Τι σύστημα στεγάζει ο φίλος στο εν λόγω κουτί?

CPU: Intel Q6600@2,40GHz

MOBO: ASUS P5QL-SE

Graphics: nVidia 9800GT

PSU: 500W (εταιρία δε θυμάμαι)

Μπροστά: Βάζει

Πίσω (ψυγείο): Βγάζει

Πλάι(πάνω): Βάζει

Πλάι(κάτω): ????

Και κοιτάμε το ενδεχόμενο του να μπεί από πάνω ανεμηστήρας/ες. ;) ?

Αν υπάρχει η δυνατότητα να βάλετε ανεμιστήρες πάνω είστε αρχηγοί!!

Γιατί τότε η H50 βάζει αέρα στο κουτί με αποτέλεσμα να ψύχει καλύτερα και ο ζεστός - ελαφρύς αέρας παίρνει το δρόμο το σωστό και φεύγει από πάνω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.