jax7480 Ιούνιος 5, 2004 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_KΘα υπαρχει? αυτο ειναι μια καλη ερωτηση. Παντως θα προτεινα την συγκεκριμενη αντλια να την βαλεις μεσα σε τανκ ετσι ωστε να μην σε απασχολησει το μεγεθος εισαγωγης-εξαγωγης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Λες?Μα καλυτερο δεν ειναι να γεμιζει ετσι, και αφου ειναι πιο μικρη η εξαγωγη να το βγαζει με δυναμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 19, 2004 Author #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Παιδες που το ξεθαψα το θεμα εεεεε????? Συγγνωμη αλλα λογω καλοκαιριου, διακοπων κλπ τα ειχα παρατησει στη ντουλαπα εν αναμονη του μπλοκ!!!!!! Εχουμε και λεμε! 1.Transit 87(Να'σαι καλα Ζαχουλη!)!!!!! 2.Αντλια Pharmaceutical ή καπως ετσι στα 1000L και λεει 14W..πολλα ειναι????? Ανεμιστηρες δεν εχω παρει ακομα γιατι δεν εχω καταληξει αν οι enermax αξιζουν τα χρηματα 3.τους.. 3.Μπλοκ CPU, τωρα περιμενω απο τον Μιχαλη ενα μπλοκ ειδικη παραγγελια!!!!! 4.Μπλοκ VGA, δεν εχω αποφασισει ακομα...Maze 4 ή αυτο? Το προβλημα ειναι αν μπορουμε να κανουμε αυτη τη μαγκια στα ρακορ του Maze 4 ωστε να βγανουν "προς τα πανω!"...αλλα δεν ξερω αν αλλαζει κατι στη ροη.. Το εξωτερικο κουτακι που σκεφτηκα ειναι το παρακατω... Ποιος μπορει να με βοηθησει ενα Σαββατο πχ να τον κερασω καφεδακι????? Γιατι φοβαμαι μηπως δεν κοπει καλα το plexi...ή να το κανω με ξυλο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 19, 2004 Author #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Ωπ! Οι ανεμιστηρες θα ειναι πανω απο το ψυγειο και οχι κατω...λαθος του κατασκευαστη!!!!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.