Legend1416003172 Απρίλιος 30, 2004 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Θέλουμε αμέσως την διεύθυνση του μαγαζιού! Και εγώ ίδια περίπτωση με το παιδί είμαι, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω ξεχωριστό post. Έχω μερικές ερωτησούλες... Το γνωστό ψυγείο από το Transit που μπορούμε να το βρούμε καινούργιο; Επίσης το srunt τι είναι (από post του Iannis); Thanx... Υ/Γ: Πρώτο μου post ε :wassat: ; Καλώς σας βρήκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 30, 2004 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Καλως ηρθες στο thelab. Ας τα παρουμε απο την αρχη. Κατ'αρχας 32 για την L30 μου φαινεται λιγο δυσκολο. Μακαρι βεβαια για να αλλαξουν ολοι οσοι χρειαζονται μεγαλυτερη αντλια. Η Eheim θα ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ πιο ακριβη και απο τις 2 (Sicce, Hydor) ακομα και η 1048(600 λιτρα/ωρα). Το ψυγειο του Transit μπορει να βρεθει και καινουριο εννοειτε στην τιμη που ειπα σε προηγουμενο ποστ(55-60). Φυσικα οχι απο την αντιπροσωπια γιατι θα παθεις εγκεφαλικο(πανω απο 120). Το srunt που εγραψε ο lannis ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι αλλα μαλλον ηθελε να πει shroud. Μια κατασκευη που εχει σαν σκοπο να στελνει ι τον αερα που βγαινει απο τους ανεμιστηρες κατ'ευθειαν πανω στο ψυγειο χωρις να εχεις απωλειες(τουλαχιστον οχι σημαντικες) Ριξε μια ματια κι ΕΔΩ για να καταλαβεις περισσοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 30, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Φιλε Legend μη παρεις ακομα αντλια...Θα παω να παρω τη δικη μου τη Τεταρτη με τη νεα παραλαβη και θα σου πω τιμη κλπ αν σε συμφερει να την παρεις απο εκει...ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ L30 ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ GROUP BUY...οχι για μενα...εγω θα την παρω..αλλα αν σας συμφερουν οι τιμες να κανονισουμε αν θελετε να μου δωσετε τα χρηματα και να παω να τις παρω ή να ερθετε Περιστερι ωστε να τις παρετε για να μην υπαρξουν προβληματα με τα χρηματα του τυπου...μας τα πηρες...κλπ κλπ...Τι λετε?Το ψυγειο του transit μπορουμε να το βρουμε σιγουρα στη Φρατζη πιστευω...Οσο για το shroud στη κεντρικη σελιδα πηγαινε στα review και θα το βρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Απρίλιος 30, 2004 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 @ jax7480: Arigato! Το shroud ξέρω τι είναι, είχα διαβάσει αυτόν τον οδηγό και παλιότερα. Με ενδιαφέρει όμως να φτιάξω μια κατασκευή περίπου όπως του vouda (στο pctech) με plexi, αλλά δεν ξέρω κάποιες λεπτομέριες... @ fANiS_K: Οκ, θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη, αν και όπως είπε ο jax μάλλον δεν θα κάνει τόσο φθηνά... Μπορείς να μου πεις την διεύθυνση του μαγαζιού για το ψυγείο (βλέπεις δεν ξέρω τις περιοχές της Αθήνας καλά... ); Η μπορούμε να πάμε κάποια μέρα μαζί αφού ενδιαφέρεσε και εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 30, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Φιλε Legend ουτε εγω τα παω πολυ καλα με την Αθηνα...ειδικα στο κεντρο...οποτε θα μαθω και θα σου πω....ναι αν θες παμε μαζι!Η οδος λεγεται Φρατζη και ειναι μεγαλη...σε εκεινη υπαρχουν πολλες μαντρες κλπ με ανταλλακτικα κλπ...Μια φορα εχω περασει απο εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Μάϊος 4, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Τελικά μπόρεσα και πήγα σήμερα... Το ψυγείο είναι καινούργιο imitation (το αυθεντικό είναι από αλουμίνιο και είναι ακριβό άρα δεν μας κάνει και ) και το πήρα 60 Euro. Σειρά σου τώρα να μας πεις για τις αντλίες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 4, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Το αυθεντικο ειναι αλουμινενιο?Το imitasion ειναι το χαλκινο?Για να ξερω τι να ψαξω!Αυριο φιλε μου θα σας πω για τις αντλιες, οταν τελειωσω απο το σχολειο(θα κανουμε 5 ωρες απο τις 7 και θα σχολασω 12.30) θα παω να παρω τη δικη μου -μακαρι να την εχει φερει- και θα σας πω τιμη κλπ...Απο που το πηρες το ψυγειο?ΥΓ:Το "νερο" θα το εχεις μεσα στο PC ή θα φτιαξεις καποιο εξωτερικο κουτι να τα βαλεις μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Μάϊος 4, 2004 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Θα πάρεις το imitation το οποίο είναι χάλκινο και φθηνότερο. Το μαγαζί που το πήρα λέγεται "Νεοφρέν" (γύρω στα 250 μέτρα από την αρχή της Φραντζή, λέει απέξω "γνήσια ανταλλακτικά Ford"), αυτός μου είπε πως πολλά άτομα έχουν πάρει το ίδιο ψυγείο από εκεί αλλά δεν υπάρχει λόγος να του κάνουμε διαφίμηση οπότε ψάξε και αλλού ίσως το πάρεις σε καλύτερη τιμή.Το ψυγείο θα το έχω εξωτερικά και θα φτιάξω ένα κουτί από plexi όπως του voudas πάνω κάτω. Η αντλία νομίζω πως θα είναι μέσα στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 5, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Παιδες τα νευρα μου!!!!!Πηγα σημερα και μου λεει οτι δεν του ηρθαν τελικα....την αλλη Τριτη να ερθω!!!!!Μου εδειξε μια Hydor Pico νομιζω...η οποια ηταν ιση με το μικρο μου δαχτυλο!Βεβαια η εισαγωγη δεν ειχε στομιο....ρουφαγε κατευθειαν....δηλαδη θα επρεπε να ειναι μεσα σε τανκ....ενω η εξαγωγη ειχε!Βεβαια εβγαζε 550 λιτρα/ωρα...σαν σιντριβανι ηταν οταν τη δοκιμασαμε μπροστα μου!Του περιεγραψα την Hydor L30 και μου λεει ποια ειναι αυτη?Τεσπα ειπε θα φερει ολα τα μεγεθη την Τριτη....Αυριο θα εκτυπωσω φωτο απο Hydor L30 και Eheim να του τις δωσω να βγαλουμε ακρη επιτελους!Αλλιως θα παρω τα 32 πισω και θα παω να βρω σε αλλο......................................................................................................................................................................Legend οκ θα του πω το imitation...μπορεις να ανεβασεις μια φωτο να το δω?Μαλλον θα παω το Σαββατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Μάϊος 5, 2004 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Αν θες λαστιχα παντως σου προτεινω να πας σταμπολιδη να παρεις σιλικονουχα με 6 ευρω το μετρο...Τα πηρα και ειναι ΓΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Μάϊος 6, 2004 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Είναι λευκά έτσι;@ fANiS_K --> Τελικά τι να κάνω, να πάω να πάρω την L30 με 46 Euro ή να περιμένω να μου πεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 6, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2004 Φιλε Legend πραγματικα δεν ξερω τι να κανω ουτε εγω!Να παρω πισω τα χρηματα μου (32) ή να περιμενω μεχρι την Τριτη?Θα περιμενω να δω τι θα γινει τελικα....και αν δεν τα φερει τη Τριτη θα ζητησω πισω τα χρηματα μου και θα βρω αλλο pet-shop!!!!!Εσυ εισαι κομπλε τωρα και περιμενεις αντλια?Αν ναι και δεν σε "καιει" τοσο, περιμενε μεχρι τη Τριτη να δουμε τι θα γινει...αλλιως παρτη απο εκει που τη βρηκες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 8, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2004 Να η Sicce PH1 που δεν μας κανει λογω "γλωσσας":mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Μάϊος 12, 2004 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2004 Τελικά τι έγινε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 13, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2004 Παιδες μη νομιζετε οτι σας εκλ@σα...αλλα ο !@#$% δεν τις εχει φερει ακομα....Θα τον παρω και σημερα τηλεφωνο...και αν δεν τις εχει φερει θα του δωσω πισω αυτη τη πατατα που πηρα και θα παρω τα χρηματα μου πισω....ελπιζω να μην αρνηθει γιατι θα τον πεταξω μεσα στο ενυδρειο! Γκρρρρρρρρρ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 Author #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Παιδες εδω και 2 εβδοαμαδες εχω την αντλια αλλα ειχα χασει τον φορτιστη της ψηφιακης... Ευτυχως τον βρηκα (Canon Powershot S50) Αρχιζουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 Author #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Και η φτερωτη με τον αξονα της.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 1000L/h 37 απο 40 Καλυτερη ποιοτητα απο Hydor Αν θυμαμαι καλα (πεταξα το κουτι) ειναι Pharmackeutical ή καπως ετσι η εταιρια...προφερεται "Φαρμακευτικαλ" Εισαγωγη Φ=16mm Εξαγωγη Φ=12mm Δεν με προβληματιζει το οτι η εισαγωγη ειναι μεγαλυτερη αφου δεν θα εχει μεγαλη αποσταση με το τανκ απο οπου θα παιρνει νερο Ειναι κρυα, αλλα "ακουγεται" λιγο...αλλα θα βρουμε λυση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 5, 2004 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Φανη ειναι εντυπωση μου ή η εξοδος ειναι πιο μικρη απο την εισοδο της αντλιας????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Ζαχο οπως ειπα(μαλλον δεν προλαβες το edit που εκανα, τα εγραψα γιατι τα ειχα ξεχασει...)ναι η εισοδος ειναι 16mm αλλα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα για πχ 10cm σωληνα...Ξερεις, η αποσταση μεταξυ τανκ και αντλιας..Θα υπαρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.