laserscout Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2011 Πώς μπορεί κάποιος να διαγράψει τον λογαριασμό του από το thelab.gr; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 έχει συζητηθεί και παλαιότερα και δεν μπορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 ποιος ο λόγος να τον διαγράψεις ενώ μπορείς απλά να σταματήσεις να τον χρησιμοποιείς; για να σταματήσεις να πληρώνεις το μηνιαίο πάγιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 "you can check out anytime you like, but you can never leave." Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 στείλε 150 chain mails (αυτά που λένε "προωθησέ το μύνημα αυτό σε 50 emails για να μην σου τύχει και εσένα. Ο Νικος που δεν το έκανε έπαθε καραφλίαση, ο Γιώργος που δεν το έκανε έπαθε πεφτοπουλίαση, η Μαρία δεν έστειλε 50 emails και δεν ξαναένιωσε "χαρά" από τότε και κόλησε και ψείρες") σε όλους τους mods/admins και σε τυχαίους χρήστες και θα φάς ban4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Φαντάσου να μη κέρδιζες και στον διαγωνισμό τι θα ζήταγες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Να δοθεί το δώρο του στον greekfragma παρακαλώ, νομίζω το δικαιούται :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 ^^ ΕΥΓΕ ΕΣΥ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 22, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 νομιζω αν τρως καρτες και ban συνεχεια καποια στιγμη θα σε διαγραψουν ετσι δεν ειναι?? ΥΓ εχω φαει ηδη ενα ban και καρτα ας μη μιλαω και πολυ:shutup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 22, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Καλομελέτα κι έρχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 22, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 αυτή είναι δικιά μου ατάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 22, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 22, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 αυτή είναι δικιά μου ατάκα δεν ξερω κυριε πιστολερο αλλα απο σενα πηρα την καρτουλα:fie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιανουάριος 22, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 έχει συζητηθεί και παλαιότερα και δεν μπορεί.Υπάρχει κάποιο σχετικό link? Είμαι περίεργος να καταλάβω το γιατί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 22, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 εγω ειμαι περιεργος να δω για ποιο λογο δεν φτανει το να σταματησετε απλα να χρησιμοποιειτε το λογαριασμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 22, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Αφου δε μπορουμε να διαγραψουμε το λογαριασμο μας μπορουμε τολαχιστον να διαγραψουμε τολογαριασμο καποιου αλλου που θελει να διαγραφει;Μορουμε να παιξουμε το "Admin για μια βδομαδα"; κατα το θεος για μια βδομαδα;Ε φανταστικοι αντμινορες;:dance3::magic:Καταλαβετε με ειμαι σε εξεταστικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 22, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 μπορούμε να παίξουμε το "banned για μια εβδομάδα". Τρομερή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 22, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Μονο αν παιζει και παλι ο jim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 22, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Ειμαστε σαν την Μαφια.Αν φυγεις απο εμας στην αρχη θα σου πουμε ναι,μετα θα σε καλεσουμε για σπαγκετι και θα περασει απεξω ο Βινι ,θα πυροβολησει οριζοντια ολη την βιτρινα του μαγαζιου και μετα εσενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 22, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Ειμαστε σαν την Μαφια.Αν φυγεις απο εμας στην αρχη θα σου πουμε ναι,μετα θα σε καλεσουμε για σπαγκετι και θα περασει απεξω ο Βινι ,θα πυροβολησει οριζοντια ολη την βιτρινα του μαγαζιου και μετα εσενα. Ξέρεις κανένα να πυροβολεί βιτρίνες κάθετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.