Jump to content

Φθηνη καλη καρτα Silent για Games!

alfisti

Recommended Posts

ASUS ENGT240 SILENT/DI/1GD3 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

Οριστε αυτη ειναι ιδιας επιδοσης με τις παραπανω. Αλα ξεφευγει απο το ποσο που θες να δωσεις. Μην το ψιριζεις αλλο σου εχουμε γραψει ο,τι λυση υπαρχει και δεν υπαρχει αποφασισε

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

ενταξει ενταξει ευχαριστω,μα δε θελω απαραιτητα καινουργια το εχω πει αν μια τετοια καρτα μου κατσει μεταχειρισμενη στα 60-65 καλα ειναι νομιζω:T::T: αυτη στο λινκ για αναλυση 1680 ειναι οκ σε high detail η θα κολαει λες? μπας και την παρω και με δοσεις:nothing::nothing:μαρεσει!!

Νομίζω ότι θες το σκύλο χορτάτο και τη πίτα ολόκληρη. Κάπου πρέπει να κάνεις συμβιβασμό.

ναι μα κανω συμβιβασμο με τα λεφτα που διαθετω να παρω μεταχειρισμενη:nothing:αρκει να παιζει τα παιχνιδια δε θελω φιλτρα και τετοια αλλωστε δεν ξερω τι ειναι:hmm:αρκει ναχω καλα γραφικα:p:P:P

ναι μα κανω συμβιβασμο με τα λεφτα που διαθετω να παρω μεταχειρισμενη:nothing:αρκει να παιζει τα παιχνιδια δε θελω φιλτρα και τετοια αλλωστε δεν ξερω τι ειναι:hmm:αρκει ναχω καλα γραφικα:p:P:P

Στο ειπα και σε pm αλλα μαλλον δεν θες να το καταλαβεις 1680*1050 high detail passive καρτα με 60 ευρω δεν παιζει η περνεις μια μεταχειρισμενη με αυτα τα λεφτα τωρα και αργοτερα βαζεις μια aftermarket ψυκτρα με ενα χαμηλοστροφο ανεμηστηρα ωστε να μην σε ενοχλει ο θορυβος η μαζευεις λεφτα και περνεις μια καλη καρτα μια και καλη

τα γραφικα δεν ειναι μονο η αναλυση, ΚΥΡΙΩΣ τα φιλτρα ειναι! Σκιασεις, φωτισμοι, textures. antialiasing κλπ. Τεσπα ναι σε 1680 με πολλα φιλτρα σε νεα παιχνιδια ειναι οριακη προς το να κολλαει η καρτα. Συγκεκριμενα η GT240 ειναι λιγο χειροτερη απο μια 8800GT (96sp vs 112sp) αλλα ειναι και πιο κρυα και καταναλωνει και πιο λιγο ρευμα.

Τεσπα αυτα πανω κατω τα εχουμε ξαναγραψει ολα αυτα παραπανω, εχουμε και εξεταστικη να διαβασουμε δεν ποσταρω αλλο για 15-20 μερες :nothing:

Ο φιλος ψαχνει εδω και μηνα για την καλυτερη δυνατη επιλογη καρτας γραφικων με κοστος 60 ευρω...

Οι επιλογες που εχει, εχουν αναλυθει σε βαθμο εμετικο και εδω, αλλα ειδικα στο αλλο Thread που ειχε ανοιξει για τον ιδιο λογο και εφτασε τις 20 σελιδες (!!!!)...

Ειναι φανερο οτι δεν εχει σκοπο να προβει στην αγορα καποιας καρτας, γιατι αν ηθελε θα το ειχε κανει ηδη..Για αγορα αυτοκινητου αν ψαχνουσαν επι ενα μηνα, το πιθανοτερο να ειχες καληξει καπου, ποσο μαλλον για καρτα γραφικων με κοστος 60 ευρω...

Το θεμα ειναι οτι δεν καταλαβαινει οτι με 60 ευρω να βρει αυτο που ζηταει ειναι απιθανο (high detail se 1680*1050 και ολα αυτα με passive ψυξη)

Eγω θελω να βρω Ferrari στη τιμη fiat uno γινεται ? δεν γινεται. . .

Καλύτερα να κάνεις υπομονή και οικονομία να πάρεις κάτι καλύτερο αργότερα. Το υλικό του υπολογιστή δεν είναι κάτι στο οποίο επενδύεις και κρατάει την αξία του.

Καλύτερα να κάνεις υπομονή και οικονομία να πάρεις κάτι καλύτερο αργότερα. Το υλικό του υπολογιστή δεν είναι κάτι στο οποίο επενδύεις και κρατάει την αξία του.

μαλιστα κυριε με σας δε μπορω να διαφωνησω :fie: ηδη εχω φαει τις καρτουλες μου:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΥΓ σχετικα με την οικονομια με ενα βημα εμπρος και τρια πισω στα οικονομικα μου χλωμο το βλεπω για το ετος αυτο!!

τι να κανω βρε παιδια :nothing:γιαυτο ψαχνω τοσο καιρο ειμαι ιδιαζουσα περιπτωση τοχω ξαναπει:):) και με οικονομικα πεσμενα:wall::wall:

Εγώ λέω να το ''παύσεις'' εδώ το θέμα μιάς που έχουν δωθεί όλες οι λύσεις, και να επανέλθεις κάποια στιγμή όταν θα έχεις μαζέψει περισσότερα λεφτά. Τί λές?:)

Καθυστέρησέ το να πάρεις κάτι πιό αξιοπρεπές.

οκ thanks:T:παντως aftermarket ψυξη εχω βρει με 22 ευρω την S1 καλη δειχνει οποτε αν βρω και με κανα 40 αρι την 4850 τι λετε δε θαμαι σουπερ:T:

με αυτη τη λυση που ειναι και κοντα στα λεφτα μου δε θαμαι καλα?? καλυτερα τι ειναιι 8800GT Η 4850 με την S1 accelelero πως τη λενε:nothing: πανω ??

4850.παρε αυτη να τελειωνουμε.(αν βρεις τετοια τιμη πες μου και μενα να παρω 2-3)

ok:T: τις παρατηρω τον τελευταιο μηνα 40 παιζουν στα 512 και κοντα στο 50αρικο στο 1GB:T:εχω πολλα λινκ αν θες αλλα εχουν πουληθει οποτε να ψαξω καμμια φρεσκια μαλλον αγγελια:hmm::hmm:

for God's sake

10 λεπτά του ευρώ να δίναμε ο καθένας που πόσταρε εδώ και στο προηγούμενο thread θα είχε πάρει το παλικάρι μας Super duper κάρτα.....:wall:

Παρόλο αυτά αρχίζω να λατρευω τον "Τζιρτζιλέ" που δημιουργήθκε στο θέμα μας:slap:

ωραια λοιπον.ΟΟΟΟΤΑΝ......βρεις εδω θα ειμαστε παλι να σε βοηθησουμε.παρε εσυ την καρτουλα σου(με τοσες επιλογες σιγουρα θα εχεις καταληξει,αν θες να παρεις βεβαια) και βλεπουμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.