Jump to content

Φθηνη καλη καρτα Silent για Games!

alfisti

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Πιστεύω ότι η μοναδική λύση είναι η 8800gt με παθητική ψύξη accelero ,πως μου ξέφυγε αυτή!!!την ειχα κιόλας χ2 και τις έβαλα σε pc 2φίλων!!!

Πιστεύω είναι η μοναδική λύση για αυτά που ζητάει!!!!

Πιστεύω ότι η μοναδική λύση είναι η 8800gt με παθητική ψύξη accelero ,πως μου ξέφυγε αυτή!!!την ειχα κιόλας χ2 και τις έβαλα σε pc 2φίλων!!!

Πιστεύω είναι η μοναδική λύση για αυτά που ζητάει!!!!

οταν λες accelero δηλαδη χωρις καθολου ανεμιστηρα η και καλα δεν ακουγετε??

Νομίζω μια τετοια ECS 8800gt ή 9600gt με accelero s2 στα 60 ευρω ειναι οτι πρέπει και ευκολα να βρεθεί!!:triniti:

οριστε που υπαρχουν λυσεις:clap::clap: να τα ακουνε οι απαισιοδοξει:T: αν αντιληφθει κανεις κατι ας μου πει pls:mobile1::mobile1:

καθολου ανεμιστηρα

ωραια ειναι :T:δε ζεσταινεται πολυ ε? αφου ειχες θα ξερεις:) σε 1680 παιζει high τα call of duty,nsf,??

εχει τις επιδόσεις που εχουν και οι υπόλοιπες 8800gt - 9600gt,σε αυτην την κατηγορία νομιζω θα σε καλυψει πλήρως!!

ειδικά με εναν ανεμιστήρα απο το κουτι να φυσάει πάνω της ειναι super ο.κ!!!

Εγω που είμαι ψήρας στον θόρυβο και επειδή έχω πολύ μικρο δωμάτιο οπου ακουγεται μέχρι κ ο παραμικρός ψίθηρος, τη 4850 vapour-x δεν την ακούω ΚΑΘΟΛΟΥ οταν παίζω bfbc2. Αυτή παίζει να την βρείς στα λεφτα που διαθέτεις άλλα έχει παλιώσει κάπως.. οποτε μην περιμένεις και πολλά θαύματα.

υπόψιν οτι η ψυκτρα Arctic Cooling Accelero S1

ειναι συμβατη και με ΑΤΙ 4850-4870.

Αυτες ειναι οι επιλογές που εχεις στα λεφτά που ζητάς για τις απαιτήσεις που το χρειάζεσαι!!!!

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!!!

Τίποτα παραπάνω.......:lock:

Παντως πιο ψειρας απο μενα στο θορυβο δε νομιζω να υπαρχει αλλος σε ολη την υφηλιο:p:pαν η vapour-x εχει fan δε θελω οσο και αθορυβη ναναι:nothing:εχω αλλαξει τρεις αθορυβες ουσιαστικα καρτες:sick: η λυση του φιλου Pasxosc μαρεσει μια και ειναι στα οικονομικα μου και θα μου παιζει σχετικα αξιοπρεπως τα παιχνιδια που θελω:T::T::T:

υπόψιν οτι η ψυκτρα Arctic Cooling Accelero S1

ειναι συμβατη και με ΑΤΙ 4850-4870.

Αυτες ειναι οι επιλογές που εχεις στα λεφτά που ζητάς για τις απαιτήσεις που το χρειάζεσαι!!!!

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ!!!

Τίποτα παραπάνω.......:lock:

οκ thanks βαζω πρωτη προταιρεοτητα αυτη τη λυση στα λεφτα που διαθετω:magic::magic::magic:αν πεσει κατι στο ματι σας ΠΜ με η ποστ με:mobile1::mobile1::mobile1:

Εχω μια λύση.... Βάλε μουσική τέρμα στα 140db και βάλε τα αυτιά σου κοντά για κανένα διωρο....

Θα κουφαθείς κατά 14-20db οπότε μετά δεν θα ακούς τους ανεμηστήρες... Και θα είσαι εντάξει.. :p

Εχω μια λύση.... Βάλε μουσική τέρμα στα 140db και βάλε τα αυτιά σου κοντά για κανένα διωρο....

Θα κουφαθείς κατά 14-20db οπότε μετά δεν θα ακούς τους ανεμηστήρες... Και θα είσαι εντάξει.. :p

χαχα αστειο κρυωσαμε:getlost::getlost:δεν ξερεις και να διαβαζεις ελληνικα βλεπεις:fist::fist: αλλιως θα διαβαζες τι γραφω οταν ανοιξα το θεμα.:p:P:baby::baby::hang3::hang3::fist::fist::whip::whip:

παρακαλω εδω να ποσταρετε μονο οσοι μπορειται να μου προτεινεται μια καλη καρτα αθορυβη που να παιζει αξιοπρεπως τα παιχνιδια εως 60 ευρω καινουργια μετ/σμενη δεν με πειραζει:T: και οχι ασχετα ποστ με το θεμα pls ηδη μου εκλεισαν θεμα που ειχα ανοιξει λογω του οτι ξεφυγε απο την ουσια:toomuchne

ελα αλφιστι, στο χερι σου ειναι να το πας και αυτο στις 20 σελιδες για μια super-duper silent καρτα για games με 15ευρω! παμε για ρεκορ!

Για την ιστορία. Αν θυμάμαι καλά 7600GT = 35W, 9600GT=65W, 4850/8800GT=100W κ.τ.λ.

Οπότε επιπλέον watt => επιπλέον φορτίο στο τροφοδοτικό => επιπλέον θόρυβος από το τροφοδοτικό. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.