alfisti Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 παρακαλω εδω να ποσταρετε μονο οσοι μπορειται να μου προτεινεται μια καλη καρτα αθορυβη που να παιζει αξιοπρεπως τα παιχνιδια εως 60 ευρω καινουργια μετ/σμενη δεν με πειραζει και οχι ασχετα ποστ με το θεμα pls ηδη μου εκλεισαν θεμα που ειχα ανοιξει λογω του οτι ξεφυγε απο την ουσια:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Δεν ξερω τι παιχνιδια ακριβως εχεις στο μυαλο σου να παιξεις, αλλα fanless καρτα μεχρι 60 ευρω που να προσφερει και gaming της προκοπης δεν νομιζει οτι υπαρχει...Λαθος μου, λες αθορυβη δεν λες απαραιτητα απαραιτητα fanless:PTo θεμα του θορυβου αν και ειναι υποκειμενικο, η μοναδικη καρτα που μου ερχεται στο μυαλο που θα παιζει αξιοπρεπως τα παιχνιδια (αλλα δεν ειναι και η πλεον αθορυβη καρτα) ειναι καμια μετεχειρη 4870 στα 60-70 ευρω...Δεν βρισκεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα απο πλευρα δυναμης, αλλα σιγουρα βρισκεις κατι καλυτερο απο πλευρας θορυβου....Ζητας παρα πολλα και δινεις πολυ λιγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 κοιτα αυτα που παιζω ειναι call of duty,batllefield bad 2,nfs τετοια στυλ η αναλυση μου ειναι 1680:nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Ιανουάριος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Δεν ξερω τι παιχνιδια ακριβως εχεις στο μυαλο σου να παιξεις, αλλα fanlless καρτα μεχρι 60 ευρω που να προσφερει και gaming της προκοπης δεν νομιζει οτι υπαρχει...Ακριβώς δεν υπάρχει κατι το πολύ καλό σε αυτά τα λεφτά.... Μόνο την 5570 μπορείς να πάρεις... http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=F3DA8CFA1950DC4DAD1F87256258CB7B&pa=5F5A2FB217BE9243B65CEFE35E71C5CEΚαι όπως αποδίδει..Οπότε πάρε αυτήν να τελειώνεις χωρίς να σε κουράζει το κάθε άτομο εδώ μέσα...θα παίζεις άνετα πολλά παιχνίδια σε χαλαρές αναλύσεις όμως...Και το call of duty,batllefield bad 2,nfs <- Παίζουν άνετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 20, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 το αλλο με τον τοτο?Αν βρεις καμιά μεταχειρισμενη παντα 8800 gt(και πανω) με accelero παρτη και η Ατι απο πανω πολυ καλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Ακριβώς δεν υπάρχει κατι το πολύ καλό σε αυτά τα λεφτά.... Μόνο την 5570 μπορείς να πάρεις... You - ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS ATI RADEON HD 5570 1GB DDR2 128BIT Και όπως αποδίδει.. Οπότε πάρε αυτήν να τελειώνεις χωρίς να σε κουράζει το κάθε άτομο εδώ μέσα... θα παίζεις άνετα πολλά παιχνίδια σε χαλαρές αναλύσεις όμως... Και το call of duty,batllefield bad 2,nfs <- Παίζουν άνετα... η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι πολυ την 5570 την εχω βρει 61 ευρω σε μαγαζι αν την ειχε καποιος στο πισι του θα με βοηθουσε αν ελεγε πως παιζει τα παιχνιδια στη συγκεκριμενη αναλυση,το σκεφτομαι πολυ γιατι αν παρω καρτα τωρα και δεν μου παιζει θα δυσκολευτω πολυ να αλλαξω παλι:hm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι πολυ την 5570 την εχω βρει 61 ευρω σε μαγαζι αν την ειχε καποιος στο πισι του θα με βοηθουσε αν ελεγε πως παιζει τα παιχνιδια στη συγκεκριμενη αναλυση,το σκεφτομαι πολυ γιατι αν παρω καρτα τωρα και δεν μου παιζει θα δυσκολευτω πολυ να αλλαξω παλι:hm: Μα αν θες σωνει και καλα να παρεις fanless καρτα δεν υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα που κοιτας εσυ.. Οποτε κολλαει δεν κολλαει στα παιχνιδια, ετσι και αλλιως δεν εχεις αλλη επιλογη στα χρηματα που διαθετεις, απλα ειναι τα πραγματα.. Αλλα γενικα και παραπανω χρηματα να εδινες, γενικα, gaming δυνατη καρτα και fanlles δεν πανε πακετο... Αν δεν εχεις τοσο κολλημα με τον θορυβο παρε μετεχειρη 4870 στα 60-70 ευρω να παιζεις αξιοπρεπως, που σου ειπα και πιο πανω... Αν παλι θες fanless παρε την 5570 που σου ειπαν και τα παιδια, αλλα δεν ειναι καρτα για gaming αυτη, ειναι αρκετα αδυναμη αρα πιθανο να μην σε ικανοποιησει και ολας... Εναλακτικα αν δεν θες ουτε την μια ουτε την αλλη, μην παιρνεις τιποτα γιατι τα λεφτα που δινεις ειναι παρα πολυ λιγα σε σχεση με αυτα που ζητας και ετσι και αλλιως δεν εχεις αλλες επιλογες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 20, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Mα γιαυτο λεω και μεταχειρισμενη δεν εχω προβλημα οποτε τα 60 ευρω να εχουν πιο πολυ αξια,η αληθεια ειναι οτι εχω μεγαλη ευαισθησια με τον θορυβο και η πιο θεωρητικα ησυχη καρτα με ανεμιστηρα με ενοχλει,εχω αλλαξει τρεις και αποφασισα μην ξαναπαρω με fan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 21, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 παρε οτι ειπωθηκε στο προηγουμενο thread που ανοιξες!παρολαυτα,κριμα να ανοιγεις αλλο και να σου ξαναπουμε τα ιδια πραγματα.ο,τι ζητας και θα ζητας εδω,εχει ειπωθει στο προηγουμενο.διαβασε το λιγο παλι απο την αρχη και θα καταλαβεις.εχεις πμ για μια καρτουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 21, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Απλα θελω λιγο πιο σοβαρη συζητηση να μπορεσω να βρω μια καρτα στα κυβικα μου,ειπα δεν εχω δυνατοτητα να αλλαζω καρτες,οποτε πρεπει να επιλεξω σωστα γιαυτο και το ψυριζω...που ειναι το ΠΜ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 21, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Απλα θελω λιγο πιο σοβαρη συζητηση να μπορεσω να βρω μια καρτα στα κυβικα μου,ειπα δεν εχω δυνατοτητα να αλλαζω καρτες,οποτε πρεπει να επιλεξω σωστα γιαυτο και το ψυριζω...που ειναι το ΠΜ??Στο ειπα και πιο πανω...Τι σοβαρη συζητηση, αφου καρτα fanless, αξιοπρεπη gaming και 60 ευρω, δεν υπαρχει...Οποτε οχι μονο να το ψυρισεις αλλα και να το ξεψυρισεις δεν προκειται να κερδισεις κατι τζαμπα παιδευεσαι, δεν καταλαβαινω τη νομιζεις οτι μπορεις να βρεις....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 21, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Δεν ξερω τι μπορω να βρω,απο οτι βλεπεις δεν εχω γνωσεις τι ειναι καλο και τι οχι ειμαι λιγο ασχετος στο κουτι μου εχω δυο φαν 14ρηδες σε πολυ χαμηλες στροφες γιατι δεν αντεχω το βουητο και με τιποτα δεν θελω να βαλω και τριτο ανεμιστηρα,καποιο παιδι μου ειπε να παρω μια 4870 μεταχ κοντα στα 60 ευρω που ειναι πολυ καλη καρτα για παιχνιδια απο οτι λενε και να παρω το ενα φαν του κουτιου αφου αφαιρεσω το φαν της καρτας εννοειται και να το βαλω να φυσαει πανω στην καρτα και ετσι δεν θα εχω παραπανω θορυβο στο κουτι μου αλα και μια καλη καρτα που θα ψυχεται...παιζει αυτο σαν λυση φθηνη και καλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 21, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 4870 60ευρώ ποτέ των ποτών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 21, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 4870 60ευρώ ποτέ των ποτών.Γιατι το λες αυτο? ηδη εχω δει 2 με 70 ευρω αρα το 60 ειναι κοντα και εφικτο:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιανουάριος 21, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Μην παρεις 4870 και της βγαλεις το φαν, θα τη διαλυσεις την καρτα.. Ειναι συγκεκριμενο το φαν της για να μπορει να ανταπεξερχεται, αυτο που θα βαλεις εσυ απεξω να φυσαει δεν θα χει σωστη αερα, θα εχει πιο μεγαλη διαμετρο κ ο αερας δεν θα κατευθυνεται σωστα μεσα στα φιν της ψυκτρας ωστε να απαγεται η θερμοτητα. 8800GT με accelero αλλιως μπορεις να παρεις εσυ μια παθητικη δυνατη ψυκτρα και να την βαλεις στην υπαρχουσα καρτα σου, το χεισ σκεφτει αυτο?? H thermaltake βγαζει κατι καλες. Αν η καρτα σου δεν ειναι φουρνος θα αντεξει. Η 4870 δεν νομιζω να αντεξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aoratos77 Ιανουάριος 21, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Γιατι το λες αυτο? ηδη εχω δει 2 με 70 ευρω αρα το 60 ειναι κοντα και εφικτο:...:Καλά ρε παλικάρι...και γιατί δεν πήρες κάποια από τις δύο με 70 να τελειώνουμε?? Για τα 10 ευρώ? Ένα μήνα το συζητάς το θέμα...από 0,50 ευρώ την ημέρα να έβαζες στην άκρη θα είχαν γίνει 75!!! Κι εσύ θα είχες την κάρτα σου και όλοι οι υπόλοιποι την ησυχία τους....Αφού καταβάθος δεν θέλεις να αγοράσεις κάρτα τι το παιδεύεις?? Αν ήθελες 100 λύσεις σου έχουν δώσει στις 20 σελίδες απαντήσεων στο προηγούμενο ποστ...και μην μου πεις ότι σου λέγανε για κάρτες με ανεμιστηρες γιατί σου έχουν δώσει και λύσεις για κάρτες χωρίς!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 21, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Καλά ρε παλικάρι...και γιατί δεν πήρες κάποια από τις δύο με 70 να τελειώνουμε?? Για τα 10 ευρώ? Ένα μήνα το συζητάς το θέμα...από 0,50 ευρώ την ημέρα να έβαζες στην άκρη θα είχαν γίνει 75!!! Κι εσύ θα είχες την κάρτα σου και όλοι οι υπόλοιποι την ησυχία τους....Αφού καταβάθος δεν θέλεις να αγοράσεις κάρτα τι το παιδεύεις?? Αν ήθελες 100 λύσεις σου έχουν δώσει στις 20 σελίδες απαντήσεων στο προηγούμενο ποστ...και μην μου πεις ότι σου λέγανε για κάρτες με ανεμιστηρες γιατί σου έχουν δώσει και λύσεις για κάρτες χωρίς!! βρε φιλε δεν βλεπεις αυτα που λενε τα παιδια? τι να παρω δηλαδη τη 4870 αν δεν ξερω αν θα λειτουργησει το συστημα χωρις fan το ενα παιδι λεει θα δουλεψει ενω τωρα το αλλο παιδι οτι οχι,οσο για τις καρτες που αναφερεις χωρις ανεμιστηρα που μου ειπαν ολες ηταν αμφιβολες αν θα μου τρεχουν τα games που θελω ,αν εσενα σου περισσευουν εγω δεν εχω λεφτα για πειραματα τοχω ξανααναφερει γιαυτο και το ψυριζω αν βαλω μια καρτα δεν μπορω να ξανααλλαξω,ας μην κανουμε παλι καφενειο το θεμα ,απλα ψαχνω λυση 100% χωρις μεγαλο κοστος και γιαυτο τραβαει το θεμα αν ειχα 150 ευρω θαπαιρνα μια 5770 silent που μου εδειξε εδω ενας φιλος και θα ειχα ξεμπερδεψει:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 21, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Σε 2-3 χρόνια και εφόσον δεν έχει αλλάξει η λίστα των games που παίζεις θα βρίσκεις άνετα κάρτα γραφικών στα 60€ με passive ψύξη που να τα παίζει. Σήμερα παίρνεις π.χ. την 5570 που σου ανέφεραν και προσαρμόζεις προς τα κάτω τις απαιτήσεις σου ανάλογα με τις επιδόσεις της κάρτας σε κάθε ένα game ξεχωριστά που παίζεις. Οι τιμές στις κάρτες ξεκινάνε από τα 40€ και φτάνουν τα 600€. Με 60€ δεν μπορείς να ζητάς τίποτα περισσότερο από το απόλυτα λίγο καλύτερο από το απόλυτα ελάχιστο. Παλιές μεταχειρισμένες κάρτες ενδέχεται να σου δώσουν καλύτερες επιδόσεις αλλά με αυξημένη κατανάλωση και άρα θόρυβο. Αν συνεχίσεις πάντως να ψάχνεσαι και να αγνοείς αυτά που σου γράφουν τότε ή κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ή/και όσους απαντάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 21, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 βρε φιλε δεν βλεπεις αυτα που λενε τα παιδια? τι να παρω δηλαδη τη 4870 αν δεν ξερω αν θα λειτουργησει το συστημα χωρις fan το ενα παιδι λεει θα δουλεψει ενω τωρα το αλλο παιδι οτι οχι,οσο για τις καρτες που αναφερεις χωρις ανεμιστηρα που μου ειπαν ολες ηταν αμφιβολες αν θα μου τρεχουν τα games που θελω ,αν εσενα σου περισσευουν εγω δεν εχω λεφτα για πειραματα τοχω ξανααναφερει γιαυτο και το ψυριζω αν βαλω μια καρτα δεν μπορω να ξανααλλαξω,ας μην κανουμε παλι καφενειο το θεμα ,απλα ψαχνω λυση 100% χωρις μεγαλο κοστος και γιαυτο τραβαει το θεμα αν ειχα 150 ευρω θαπαιρνα μια 5770 silent που μου εδειξε εδω ενας φιλος και θα ειχα ξεμπερδεψει:T: Φιλε μονος σου το κανεις καφενειο και για γελια το θεμα...Προτασεις σου εγιναν αρκετες αλλα εσυ περιμενεις να αγορασεις τον ουρανο με τ αστρα ,με κοστος 60 ευρω... Θα στο πω τελευταια φορα μπας και το καταλαβεις (που δεν το πιστευω) Καρτα fanless που να κοστιζει 60 ευρω και να προσφερει εγγυημενα gaming της προκοπης δεν υπαρχει.. Αρα η βαλε παραπανω λεφτα και παρε καρτα της προκοπης η παρε την 5570 που ειναι αμφiβολο αν σε ικανoποιησει η μην παιρνεις τιποτα... Και γω θελω καρτα που να τρεχει το crysis σε 1920χ1080 very high +8ΑΑ=100+fps και να κοστιζει 150 ευρω..Να ανοιξω θεμα? θα μου προτεινουν καμια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 21, 2011 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Παιδια χορτασα απο τετοιου ειδους απαντησεις πια ειπα και αρχικα στο ποστ αν εχει να πει κανεις κατι σοβαρο ας τοπει αλλιως ασχοληθειται με κατι αλλο και ας μην ποσταρει κανεις εδω δε σας βαζει κανενας με το ζορικαι καρτα ψαχνω εως 60-70 οχι απαραιτητα καινουργια αλλα και μεταχειρισμενη εννοειται αυτη εδω στο τσακ δεν την προλαβα για ποσταρισμα 4 λεπτων διαφορα στα 70 ευρω,δηλαδη μαυτη δε κανω τη δουλεια μου γιατι ειναι ονειρο θερινης νυχτος δηλαδη αυτο που ζηταω:nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.