Trooper Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2004 Μιας και το ψιλοβαρέθηκα το PC60, το έχω και κανα χρόνο ίσως και παραπάνω, ελεγα να κοιτάξω για ένα κουτάκι, λίγο μεγαλύτερο, λίγο πιο cool, λίγο πιο εμφανίσιμο κλπ. Το καινούριο της Thermaltake wingo V μου αρέσει αρκετά αν και δε το έχω δει απο κοντά ακόμα για να εκφέρω άποψη. Εχει κάποιος να μου προτείνει κάτι ? Αυτή τη φορά λέω να πάρω κάποιο κουτί με χρώμα, είτε μάυρο είτε μπλέ είτε κάτι άλλο. Το αλουμίνιο το έχω βαρεθεί... Ίσως, λέω ίσως, να μπεί κάποιο watercooling, αλλά μάλλον λέω να χτυπήσω το Zalman Resarator 1. Ακόμα στο ψήσιμο είμαι Ολες οι προτάσεις δεκτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Εγω φιλε μου θα σου προτεινα να κοιταξεις τα κουτια της casetek.δεν ειναι εφετζιδικα και απο ποιοτητα κατασκευης αλλα και απο χρησιμοποιηση χωρου και θερμοκρασιες εχω μεινει με ανοιχτο το στομα.προσωπικα εχω το midi server casetek 1018S απο τον οκτωβρη...η καλυτερη επιλογη που εχω κανει εδω και πολλα χρονια σις αγορες μου.το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι ειναι αρκετα βαρυ.(καπου 18κιλα αν θυμαμαι ισως και λιγοτερο).εμφανισιακα ειναι ενα πολυ σοβαρο κουτι με αρκετο στυλ και χωρις πολλα παραπανισια εφε οπως τα X aser που προσωπικα τα θεωρω αν οχι μαπα τουλαχιστον πολυ χειροτερα απο το δικο μου.Θα σου στειλω και 2 φωτο σε λιγο για να παρεις μια γευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 φωτο1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 φωτο2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 φωτο3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 φωτο4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 φωτο5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 εχει 65 εκατοστα υψος και 75βαθος.το δε πλατος ειναι περι τα 24εκατοστα.απο αποψη χωρου εμενα με καλυπτει αριστα.ο χωρος για τους δισκους ψυχεται ιδανικα.γενικοτερα η ροη ειναι πολυ υψηλη και ειδικοτερα εαν χρησιμοποιησεις σωστα τα 80αρια(2 πλαι 2πισω 1 πανω 2 μπροστα.εγω βαζω απο τα 2 μπροστα στους δισκους βγαζω απο το 1 πισω και απο το τροφοδοτικο.εχω κλεισει τα πλαινα και το επανω ωστε να ειναι πιο ευκολη η κινηση εισοδος κρυου απο μπροστα χαμηλα και εξοδος ζεστου απο ψηλοτερα πισω.η θερμοκρασιες που εχω σε δωματιο 24βαθμων ειναι με σενσορα απο το aerogate 31βαθμοι.ολα ειναι υπερβολικα ησυχα καθως τα δουλευω ολα στο ρελαντι.απο ηχομονωση ειναι πολυ καλο.το μονο που δεν με ευχαριστησε ειναι το μπλε πλαστικο στερεωσης των 2 πλαινων 80αριδων το οποιο βεβαια ειναι κουμπωτο και βγαινει.επισης εξοικονομησα πολυ χωρο βγαζοντας αυτο αλλα και την ειδικη θηκη για ακομα 2δισκους.επισης εβγαλα και τα καλωδια που συνδεουν με την μητρικη τα 2usb,1firewire,1mic,1aux στο πανω μερος και εβγαλα επισης και αλλο ενα καλωδιο που χρησιμοποιουσε ως αισθητηρας που ειδοποιει για το ανοιγμα της πλαινης πορτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Απρίλιος 24, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 thanks για της φωτο ειναι πολύ καλες. Το PC60 ειναι αρκετά πιο μικρό (44 υψος χ 50 βάθος χ 21 πλάτος). Σίγουρα είναι 75 εκ. βάθος ? Αυτο ειναι κτήνος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Κοιτα κ τα μεγαλα Chieftec (σαν αυτο που εβαψε ο Κοπρ). Ειναι μεν βαρια, αλλα απο θεμα λειτουργικοτητας, μαμανε κ δερνουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 24, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 εαν θες να κανεις μια καλυτερη συγκριση σου λεω οτι η οθονη που βλεπεις διπλα ειναι η 17αρα της Eizo....το βαθος ναι ειναι 70-75εκατοστα.δεν θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω οτι ειναι σιγουρα καπου εκει.μην ξεχνας οτι προκειται για midi server κουτι για αυτο και ειναι τερας......παντως εχω μεινει πολυτα ευχαριστημενος.απο οτι καταλαβα ο συνδυασμος μπλε μαυρου πρεπει να σου αρεσε...εγω το βρισκω πολυ κομψο κουτι.....προσεξε ακομα καλυτερα τις φωτο 2-3 και θα καταλαβεις για τι τερατακι σου λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Απρίλιος 24, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 μια ψηφο ακομα για το casetech..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Απρίλιος 24, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 18:07] Κοιτα κ τα μεγαλα Chieftec (σαν αυτο που εβαψε ο Κοπρ). Ειναι μεν βαρια, αλλα απο θεμα λειτουργικοτητας, μαμανε κ δερνουν.... Συμφωνω... Εχω το μαυρο της Chieftec και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος... Ειναι λιγο βαρυ (15κιλα, αδειο απο hardware) αλλα δεν χρειαστηκε ποτε να το μεταφερω... Λογω μεγεθους (εχω το tower με τα 4 drive bays) βοηθαει στην θερμοκρασια, τα παντα μπαινοβγαινουν ευκολα και εχει και ενα καλουτσικο τροφοδοτικο που καλλιστα μπορεις να το χρησιμοποιησεις για εφεδρικο ή να τροφοδοτεις με αυτο μονο τα fans σου... Μπαινει και παραθυρακι χωρις να παιδευεσαι (το παιρνεις ετοιμο)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 24, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Αφου πηρα το μεγαλο Chieftec απο το Πλαισιο, ειδα το Codegen αυτο και το ερωτευτηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Απρίλιος 24, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 @whitewolf: Ωραίο το κουτάκι, το παράθυρο ειναι εχτρα, ή το έφτιαξες μόνος σου?@Chosen: Στο πλαίσιο αυτό το κουτί ? Καλη η ιδέα για να μπούν οι σκληροί ψηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 24, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Αφου πηρα το μεγαλο Chieftec απο το Πλαισιο, ειδα το Codegen αυτο και το ερωτευτηκα... 500 posts M8....:magic:YOU WIN THE CASE OF YOUR DREAMS....:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 24, 2004 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 TO KOYTI!!!! δειτε συστημα το ψυξης της μητρικης...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 24, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 one more... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 24, 2004 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Την Πέμπτη που πήγα στο πλαίσιο είδα ένα κουτί που ήταν αντιγραφή του Casetek/thermaltake Με πλαστικούρα φάτσα..... δεν ρώτησα τιμή, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι το φθηνότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Απρίλιος 24, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Φιλε κατεβασα το flash demo κι εχω μεινει. Το κουτακι ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ, μαλλον ομως δεν εχει ερθει ελλαδα κι αν ερθει θα εχει ενα καρο λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.